Започнах да се съмнявам в себе си, не знам какво се случва

• 4 140
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ако сънуваш Брат Пит съвсем ще се сбъркаш, че той и недостъпен, освен другото.

# 16
Ако сънят ти е бил еротичен, и ти е припомнил хубави чувства и усещания, замисли се. Не за бившия, той е само символ. Замисли се дали в сегашната ти връзка получаваш всичко, от което имаш нужда - нежност, интимност, хубав и задоволителен секс. Такъв сън е в състояние да те разклати само ако нещо в ежедневието ти куца. Това ти е темата за размисъл, а не бившия.

Въпросът е и за какво точно се съмняваш в себе си - че имаш неизживяни чувства към бившия? че не държиш достатъчно на настоящия? че си склонна да изневериш, с бившия или с друг? Много ти е объркан първия пост, затова и отговорите са такива. Напиши какво конкретно те притеснява, и ще получиш по-точни съвети.

# 17
Не мога да тълкувам сънища. За мен по-притеснителното е, че след съня мислиш за бившия. Нещо в настоящата ти връзка ти липсва. Самозаблуждаваш се, че е идеална.

# 18
Хайде стига, не мисли, само е сънувала веднъж и се е уплашила и тя да не би да означава нещо и затова търси под вола теле.

# 19
Малеее, аз какви неща сънувам.
Трябва да имам значи минимум 200 теми и да истерясам напълно. Joy

# 20
  • Поморие
Здравейте, имам нужда от съвет, какъвто и да е той. С годеника ми сме заедно от година и половина, бързо се случиха нещата, бързо се влюбихме и всичко е супер, той е чудесен, държи се перфектно и аз го обичам страино много. Преди няколко дни обаче сънувах бившия ми и от тогава не спирам да мисля за него. Чувствам се направо отвратително, все едно предавам половинката ми така. Моля ви, ако някой е бил в такава ситуация как да спра да мисля за този човек, между нас нещата приключиха понеже аз охладнях към него заради отношението му, сега какво се случи не знам..
Не си струва да разваляте това, което имате, още повече заради човек, който НЕ е бил подходящ за вас! Уважавайте себе си и изисквайте за себе си най-доброто. Понякога сънуваме сънища, които са реалистични и ни оставят трайни усещания, дори и в тях да участват съвсем непознати хора/места, но не бива да ги правим решаващи за житейския ни път. Вибрацията от съня ще отшуми и отново ще се намерите в обичайния си ритъм.

# 21
Просто сънят ти е бил ярък, ще си го избиеш от главата след няколко дни, свиркай си.

# 22
Добре, че не си му и изневерила в съня си, че тогава как щеше да живееш, не знам?

# 23
  • София
Купи скъп подарък на годеника си. Според меметата, така се прави като изневериш насън. 😁

# 24
А за тройка на сън ( с две жени в моя случай) какво казват?

# 25
Ако имаш еротичен сън, независимо дали с реален или измислен партньор, значи в реалността не си удовлетворена сексуално.
Само това е, не е изневяра, не е предателство или в каквото друго се обвиняваш.
А защо е точно бившият? Посъзнанието подава ситуация от миналото, няма нищо общо с очаквания за бъдеще с този човек.

Просто правете удовлетворяващ секс с приятеля ти и няма да сънуваш такива неща.

# 26
Проблемът не е в съня, не четете между редовете. Проблемът е, че от тогава мисля за него постоянно какво прави къде е и т.н. Сънят го включих, за да кажа от кога е почнало и дали има общо. Благодаря на харата, които ми дадоха съвет и не ми се подиграха.

# 27
  • София
А за тройка на сън ( с две жени в моя случай) какво казват?
Чифт ботуши.

# 28
Проблемът не е в съня, не четете между редовете. Проблемът е, че от тогава мисля за него постоянно какво прави къде е и т.н. Сънят го включих, за да кажа от кога е почнало и дали има общо. Благодаря на харата, които ми дадоха съвет и не ми се подиграха.
Е, значи е почнало от съня. А, ти защо продължаваш да му отдаваш такова голямо внимание? Искаш нещо от този човек ли? Няколко дни ще го мислиш и ще го забравиш.

# 29
Ако имаш еротичен сън, независимо дали с реален или измислен партньор, значи в реалността не си удовлетворена сексуално.
Само това е, не е изневяра, не е предателство или в каквото друго се обвиняваш.
А защо е точно бившият? Посъзнанието подава ситуация от миналото, няма нищо общо с очаквания за бъдеще с този човек.

Просто правете удовлетворяващ секс с приятеля ти и няма да сънуваш такива неща.
Не е задължително, сънувам често секс с различни жени дори и след като съм правил супер як секс на живо. Друг път пък ги режа на сън че съм женен, така че няма някаква логика. Като цяло по силно сексуалните хора е нормално да сънуват такива работи, както и често да си мислят за секс.
По проблема на авторката, аз също сънувам най добрата си приятелка, не мога да кажа често,но периодично вече доста години. Не са ми приятни тези сънища, връщат ме към онзи период на несподелена любов и като цяло не си го спомням с хубаво. Нищо не може да се направи, просто не им отдаваш толкова значение и си гледаш настоящето. Ако не можеш и е чак толкова зле, да търси причините- дали нещо неизяснено, неизказано или травма от отношенията с този човек, вече според зависи.

Общи условия

Активация на акаунт