Защо така се държи?

• 3 640
  • 26
  •   1
Отговори
Преди време имах отношения с човек, който реши да се върне при жена си заради детето. Казвал е, че е привлечен от мен, че му действам както никоя друга. Между нас има химия, нежност, каквато не сме усещали с други. Искам да прекратя окончателно тази история, но толкова силно ми въздейства, че съм като хипнотизирана. Привлича ме като магнит. Преди няколко месеца искаше да се видим след прекратена комуникация, сподели ми, че са се разделили, тя го е изгонила. Оттогава аз не се поддадох, защото не можех отново да му имам доверие. След това той тръгна с друга, видях от социалните мрежи. Писа ми отново, че не било същото с нея, да продължим да се виждаме и без това се виждаме за забавление и без обвързване. Наскоро пак се видяхме и засекохме бившата му с нов приятел, като въпросния държеше тяхното общо дете. Той много се ядоса на ситуацията, не му пукало, че тази има човек до себе си, а искал той да държи детето си, как така някакъв друг ще му държи детето и тн.  На мен вече ми беше писнало от всичко това, казах му да си е седял вкъщи и да го е държал, поисках да се прибера вкъщи. Той започна да говори как съжалява за реакцията си иска да ме вижда по-често, всеки ден, утре щял да ми се реваншира. Не ме потърси.. Аз му писах ще се видим ли изобщо някога, той предложи за довечера, но и тази среща не се осъществи. Блокирах въпросния човек. Моля, как бихте интерпретирали това поведение? Опитах да се виждам с него без емоции и ангажимент, но това отношение ме отблъсна. Явно е нужно завинаги да прекратя контакт, за да спре да ме манипулира, защото винаги ме търси и не спира контакт той с мен (въпреки че след последните събития той спря да контактува).

# 1
Просто му е удобно да сте под ръка, когато му хрумне. Това е.

# 2
Удобно му е това с теб- свирне и си там. А за приказките… чувала ли си, че “жените обичат с ушите си”.

# 3
Ако не поддържаш комуникация, няма и да ти влияе.

# 4
Най-вероятно и той самият е объркан. Мъжете имат его, което виждайки бившата му жена с друг се е наранило.. ако искаш да играеш игрички с него, спри да бъдеш удобна. Излизай и ти с други, не му връщай винаги обаждане и тн.. но това не е здравословно. Ако търсиш човек за сериозни отношения е по-добре да намериш някой “без багаж”

# 5
  • София
Той е с всяка друга, но не и с теб.

# 6
  • София
Удобна си, а другите не се оставят да ги разиграва.

# 7
  • София
Държи се така, защото може. Видно е, че има жени, които обичат да ги унижават и молят за още. Защо да не се държи така?

# 8
Този мъж не те уважава. Звучи доста манипулативен и нарцистичен.
Ще загубиш времето си с него...
Много още мога да изпиша, но ако един човек истински държи на теб, той не се държи така. Събери достойнството си и си тръгни.
Запомни, всички тези връзки, където си "хипнотизиран ", "омаян " и "не можеш без него " поначало са токсични.
Ще ми е много дълго да обясня защо е така, особено за форум, но просто се довери.
Любовта не се усеща така.
И по-важното - мъжът, който обича истински, не се държи по този начин.

# 9
Този ми прилича на тотален дуп.
Бившата, първата, втората, че и злобее, че жената си намерила мъж до нея. Който даже носи детето им. Жалкар.

# 10
Зависи на колко години сте и какво търсите.Ако само за аху-иху,може но не се обвързвайте емоционално.Ако е за сериозна връзка-не става.

# 11
Полезен ми е коментара Ви! Може ли информация защо това са токсични връзки - статия или нещо друго, мерси! ❤

# 12
Този мъж не те уважава. Звучи доста манипулативен и нарцистичен.
Ще загубиш времето си с него...
Много още мога да изпиша, но ако един човек истински държи на теб, той не се държи така. Събери достойнството си и си тръгни.
Запомни, всички тези връзки, където си "хипнотизиран ", "омаян " и "не можеш без него " поначало са токсични.
Ще ми е много дълго да обясня защо е така, особено за форум, но просто се довери.
Любовта не се усеща така.
И по-важното - мъжът, който обича истински, не се държи по този начин.
Може ли инфо за токсичните връзки? Статия или литература?

# 13
Е, какво толкова сложно има? Била си му любовница, докато е бил женен. Решил е, че си лесна, че нямаш морал и че търсиш само забавления. Затова след като жена му го е изритала, те е потърсил. Ти много добре си го наредила с коментара, че ако е искал да си е с детето, е трябвало да си държи гащите. И той е разбрал, че и ти ще изискваш от него разни досадни неща като моногамност, вярност и чувства. А той точно това не иска и е побягнал.

# 14
Не разбирам как доброволно позволявате да ви унижават. Че и питате дали да продължите с този тъпунгер.

Общи условия

Активация на акаунт