Защо няма съвременни мъже, готови за семейство и деца и способни да обичат?

• 4 717
  • 102
  •   1
Отговори
  • Поморие
Какво не е наред с повечето съвременни мъже/семейства?
Защо създават нещастни семейства без да си имат идея за същността и трудностите на отглеждането на деца и все другите са им виновни?
Мъжът, когото съм си избрала за спътник в живота не си мърда пръста за възпитанието на детето, но другите са му виновни, че било разглезено, аз като го дисциплинирам ставам лоша, но някой ден повярвалият си господин, щял на някоя друга нещастница да направи поредното нещастните, защото ти да видиш, можело да му се прииска трето, на нашия супер баща.
Моля ви, хора, ако не ви бива с деца и ако смятате, че другите са ви виновни за всичко, което не върви както искате, включително и ако детето ви не слуша и не ви оставя да си пийвате и пушите на спокойствие, не създавайте семейства!

# 1
Сериозно. Няма ли да поемеш отговорност за собствените си избори, ами все друг ти е виновен?
Някой ден ще разбереш, че с драскане и оплакване по форуми, няма да оправиш живота си.

# 2
  • Далечният изток
Не знам вече колко еднакви теми си пуснала. Защо питаш, след като всеки път получаваш едни и същи отговори, но нито четеш явно, нито осмисляш какво ти се казва? Прави са момичетата, че го правиш само, за да привлечеш внимание, намери си нишата тук във форума. Отговорите не те интересуват, важно е да се появяваш периодично и да си драскаш.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 16:06 от AIDA_N

# 3
А,аз се питам до кога жените ще живеят с мисълта че като забременееш и родиш от един мъж той ти е в кърпа вързан цял живот?Има ги доста такива случаи! Някой си там прошляк влюбила се в него от първия секс и в усилията си да го задържи първо нещо за което се сеща да му роди дете.В много други страни имат култура на "семейно планиране", включително и тук в Турция.Женят се или заживяват заедно но не бързат да правят бебе , защото така трябва, или , защото, какво ще кажат хората....

# 4
Твърде много обобщения и празни думи на кило! Кой избра партньора ти? Уреден брак ли е?

# 5
Има хора мислят само за проблемите.
Умните мислят за решенията на проблемите Wink

# 6
Това, че твоят мъж е такъв, и не става за нищо, изобщо не е мерило за повечето. Около мен има много хармонични семейства, от години.
А това, че час по час го плюеш във всяка тема, също не означава, че ще ти се промени положението, ако ти не се хванеш в ръце.

# 7
  • Варна
Какво значи, "Ако не ви бива с децата?" Преди да имаш, как знаеш бива ли те или не. Дори и тия дето много са искали, понякога се оказват неможещи.

# 8
Отговорът се крие във въпроса “ мъжът, когото съм ИЗБРАЛА за спътник в живота”, т.е. този мъж е бил такъв и преди децата, убедена съм, че е имало и индикации за това, но някои жени решават, че ще са спасителки и точно те ще го променят, а едно “бебчИ” ще ги сплоти. И после като в приказките “заживели щастливо”. Истината е, че ние избираме как ще градим живота си и дали ще повтаряме една грешка отново и отново надявайки се на различен резултат.

# 9
Какво значи, "Ако не ви бива с децата?" Преди да имаш, как знаеш бива ли те или не. Дори и тия дето много са искали, понякога се оказват неможещи.

Абсолютно. Важи и за жени и за мъже.

# 10
  • София
О, пак ли ти?
Ами, съвременни мъже, готови за семейство и деца и способни да обичат има, но твоят не е от тях. Сега, дали ще търсиш такъв или ще си кюташ с твоя си решаваш ти. В случай, че темата е истинска,защото предния път казах какво мисля.

# 11
  • Melmak
Нещо не си гледала като си избирала, а и явно нямаш сили и финанси да се справиш сама. Сега търпиш някакъв селски бек да ти обяснява как трето ще направи на някоя друга, сглупила като теб.

Човек си избира сам средата, не знам с кой акъл си си свалила и гащите пред този, пък и две деца родила.

Моята среда е различна, около мен все нормални семейства, живеят си в разбирателство и бащите си гледат децата с любов.

# 12
Хвани се на работа, вместо да чакаш мъжът ти да ти даде пари за джуки и тунинг. Така и няма да имаш време да мислиш за глупости.

# 13
Хвани се на работа, вместо да чакаш мъжът ти да ти даде пари за джуки и тунинг. Така и няма да имаш време да мислиш за глупости.
Е, може той да е поискал джуки и тунинг Grinning

# 14
Едната тема беше, че имала нужда от корекции, щото всички около нея имали, и по секси дрехи, ама мъжът й не давал... Пари, естествено.

Общи условия

Активация на акаунт