Защо няма съвременни мъже, готови за семейство и деца и способни да обичат?

• 5 504
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
  • Melmak
А кое пречи да си свободна?

# 46
Какъвто си си го избрала , такъв ще го търпиш . Да си си отваряла очите .

# 47
Язък за децата…

# 48
  • Поморие
Едната тема беше, че имала нужда от корекции, щото всички около нея имали, и по секси дрехи, ама мъжът й не давал... Пари, естествено.

Имаше някаква такваз тема, ама не знаех, че авторката е тази.
Олееее, това обяснява защо го търпи тоз Муньо. Тя просто няма капацитет за нещо повече.

Много хора си извадиха грешно мнение, че това са ми приоритетите, но са много далеч от истината. Просто от детството са ми насаждани комплекси за външния вид, от които страдам вече двайсет години, но това е друга тема. И никога не съм чакала на него за нищо, всичко за мен и децата съм си осигурявала сама.

# 49
  • Далечният изток
Е, айде сега, глупости.
Никой никого не може да търпи насила. Като не стават нещата, раздяла, развод и кой от къде е. За авторката съм сигурна, че няма да го направи, само ще си хленчи из форума от време на време и толкова. Но по принцип така както го е избрала, така може и да му бие шута отзад.

# 50
Добре, тази тема и предишните само, за да си излееш насъбраното недоволство ли са или правиш нещо па въпроса това положение да се промени? Детето не слушало, бебето ревяло, мъжът не става, ти опъваш за всичко, родителите ти не помагат като хората?! ТИ какво направи, за да промениш положението? През седмица-две излиза новият бисер, но не си предприела мерки към подобряване на ситуацията, защо? Казваш, че можеш да се справяш самостоятелно. Когато човек не го устройва нещо, чувства се нещастен, прави всичко по силите си това да се промени. И начини има, липсва тук желанието.

# 51
Е, айде сега, глупости.
Никой никого не може да търпи насила. Като не стават нещата, раздяла, развод и кой от къде е. За авторката съм сигурна, че няма да го направи, само ще си хленчи из форума от време на време и толкова. Но по принцип така както го е избрала, така може и да му бие шута отзад.

Така е права си . Не е длъжна да търпи , но явно това е избрала . Щом опъва за всичко може и да си гледа децата сама . Който я харесва и обича ще я приеме със или без деца . Само да не е по - голям муньо от тоя , че тогава не знам . А като опъва за всичко защо и е тоя мъж ? Гледала сама децата , че сама ли си ги е направила ?

# 52
Двете деца, може би.

# 53

Тя самата си пречи.

Прекрасная Василиса, какво общо имат децата.
Не децата са проблем тук.

# 54
  • волно калдъръмче
Емоционалните зависимости и потребността от самосъжалание и драми. Била съм там, не е ок.

# 55
Е как, нямат нищо общо, разбира се. Едното под 3 години, другото бебе, тя по майчинство, и с финансови проблеми, гледа ги сама, с малко помощ от бабите, живее в къщата на мъжа си, сигурно и със свекърите.
Колко да е свободна...
Авторке, децата ще порастнат. Няма да ти е лесно, ама това е положението. Ти мисли как да изкарваш пари.

# 56
И авторката, и мъжът, че и децата са в капана на брака по сметка и без любов и топлота. Жалко.
Явно страдаш от следродилна депресия в някаква степен, поне там вземи мерки.

# 57
Е как, нямат нищо общо, разбира се. Едното под 3 години, другото бебе, тя по майчинство, и с финансови проблеми, гледа ги сама, с малко помощ от бабите, живее в къщата на мъжа си, сигурно и със свекърите.
Колко да е свободна...
Авторке, децата ще порастнат. Няма да ти е лесно, ама това е положението. Ти мисли как да изкарваш пари.

Ще кажеш, че няма на света жени, които с малки деца са се развеждали Joy

# 58
  • Melmak
Първото дете - ще кажеш, прелъгал я е някак. Тя ражда второ?? Моля ви! Такъв бил, онакъв бил ама си ляга с него, че и без предпазни мерки.

Русата амбиция е просто за психиатър вече. Преди мислех, че е просто елементарничка.

Тя самата се храни от драмата. Има такива хора, оплакват се нон стоп, мерки няма да вземат. Днес са децата, утре ще е друго. Ако ще и харем да доведе тоя в тях, тя ще си седи там. Той ще се съгласи в някакъв момент да й даде 300 лв за джуки при някоя украинка в мизерен гараж. И това ще й е. Жената си крета, ние тук се трепем да пишем.

# 59
А може и да не иска джуки жената. Може да иска брекети за 10-15 бона, или ринопластика и цици. Мъжът и не знам какво работи, в някой  бар, хотел, магазин шофьор, , и тя сигурно е била продавачка някъде, преди да излезе по майчинство. С една заплата, две деца и майчинство под 1000 лева, от къде пари за корекции? Като си толкова амбициозна, да беше учила нещо, или да си беше потърсила някой баровец, вместо  първия попаданал ти поморийски гларус-таксиджия.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 18:27 от Прекрасная Василиса

Общи условия

Активация на акаунт