Защо няма съвременни мъже, готови за семейство и деца и способни да обичат?

• 5 519
  • 102
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Недейте да бъдете крайни към жената, половината списващи са търпяли същото, че и с години.
Осъзната е вече, не е глупава, просто емоционално не е била израснала.

Конотацията на дискусията не е хубава, още повече, че е млада жена с две бебета и притисната от разни обстоятелства.

# 91
Много е важно осъзнаването на действителността, а авторката вече проглежда. Да осъзнаеш, че си в токсична връзка, да осъзнаеш, че не получаваш това, което заслужаваш, да осъзнаеш, че не те обичат, не те ценят.
Направиш ли го, осъзнаеш ли се, пътят е предначертан.
Вероятно за всеки по различно време, на различно място, но рано или късно действията се случват.

# 92
Нищо не е осъзнала.

Ще го разберете в следващите десет нейни теми Grinning

# 93
  • Melmak
Блонди, верно ги пишеш едни дълги и аналитични. Няма лошо да искаш хубав живот, браво, човек трябва да се стреми към повече, към себеразвитие и усъвършенстване. Просто то не започва и не свършва с амбицията да си по модата и да лепнеш джуките.
Хубаво е, че си осъзнала как си в кофти връзка, но е време и да действаш. И 200 теми да пуснеш, няма да помогне.

# 94
Познавам една такава. На теория всичко е ясно, ама действие нула. Няма лошо де. Такива двойки си карат десетилетия наред.

# 95
  • Далечният изток
Аз съм 100% сигурна, че и тя ще си кара така. Защото отдавна ги говори като осъзнала се (уж), а всяка нова тема или въпрос в СО е: Според вас нормално ли е мъжът ви да ви каже едикакво си?! Ами нали си осъзната, според теб нормално ли е? Не е. И какво после? Ами нищо...

# 96
  • София
Тя просто никога не е знаела какво е любов и какво е връзка, основана на любовта. Като много сбъркани жени, е объркала ревността с любов. Но семейство, основано на ревност е пълен ужас.
Дори това, че той не помага - ами той никога не е искал да се грижи за нея или семейството, на първо място.
Магарето няма да стане кон никога.

# 97
Аида, убедена съм, че ако се разровиш в в стари мнения преди 2 години ще откриеш пост където пак пише колко се е осъзнала.
Но иначе първия и пост  тук е да пита за ясновидка, че било спешно Wink

# 98
  • Пловдив
Елора, аз мисля, че от така поставяните напоследък теми, theblondeambition96 и мъжа ѝ скоро ще забъркат трето дете.

# 99
  • Melmak
Ми той нали иска. Просто не е казал, че държи да е от нея. Щял да намери трета.

# 100
  • Пловдив
Ми той нали иска. Просто не е казал, че държи да е от нея. Щял да намери трета.
Тя няма да го пусне.

# 101
  • Melmak
Хаха, е много ясно.

# 102
  • Поморие
Елора, аз мисля, че от така поставяните напоследък теми, theblondeambition96 и мъжа ѝ скоро ще забъркат трето дете.
Нулев шанс.

Общи условия

Активация на акаунт