Защо така се държи?

• 3 641
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Винаги съм се чудила с какъв ум , жени без деца стават любовници на мъже които имат деца с друга . Говоря с какъв акъл ставаш любовница,та очакваш и да станеш съпруга.Той по един или друг начин винаги ще е свързан с майката но това е друг въпрос дали има чувства към майката на детето.Няма да изпадам в подробности как моя близка си изпрати с един разведен татко и как бившата му цъфна бременна с трето от него.Та ,на въпроса ти мен ми прилича че изпитва някакви емоции към бившата и тя го е ударила по егото с другият .Какъв съвет да ти дам, освен да бягаш с мръсна газ от този, защото явно в неговото сърце има място винаги за още една .По добре сега да страдаш от любов цяла година и ще ти мине,от колкото да се получи нещо повече между вас бившата да зареже новият и той пак да реши да се върне при нея "АМА УЖ ЗАРАДИ ДЕТЕТО"Ти сама си си виновна за тази ситуация, защото с този мъж доброволно вкарваш в живота си още двама души с които да се съобразяваш.Ще бъде груба ,но да не би да му е златен че се унижаваш така?

# 16
  • София
Бих добавила, че тия приказки "Аз не обичам жена си/ спим разделени/ пред раздяла сме" обикновено са пълна лъжа.

# 17
Той обича нея, иска си детето, но не може да е моногамен. Пали свещ, че не ви се е получило, защото ако беше, на теб щеше да изневерява.
Този не го мисли повече, търси си друг.

# 18
Конкретно на въпроса.Държи се така,защото му го позволяваш.И да,ако продължиш в живота ти ще има още двама души-бившата и детето.Ти преценяваш дали искаш това.

# 19
Защо изобщо си се срещнала отново с него след като вече веднъж те е оставил и се е върнал при бившата?
Сигурна съм, че този човек не е приключил напълно с нея.Това,че е се е ядосал когато сте я срещнали с другият мъж,въобще не е било заради детето.Жегнало го е ,че жена му вече я оправя друг.
Каква е гаранцията ,че утре тя няма да му подсвирне и той пак да се върне при нея?
Пък и да е приключило всичко между тях,каква е гаранцията ,че вие двете ще се разбирате и няма да си стъжните живота взаимно.
Въобще не се чуди защо се държи така ,направо прекрати всякаква комуникация с този човек и си намери някой без багаж.

# 20
Може ли инфо за токсичните връзки? Статия или литература?
Търсиш с "нарцис" и "токсична връзка" и излизат много статии. Едно една:https://www.cosmopolitan.bg/a/kogato-stanesh-jertva-na-toksichna … v#google_vignette
Ако си хипнотизирана има нещо гнило - вече не мислеш с акъла си. А хипнотизаторът държи ключето за всякакви манипулации.
Полу-женен, с малко дете, иска те само за забваление - колко още червени флага ти трябват.
Блокирай го и в живота и в сърцето си.
Успех!

# 21
Някои жени след червените лампи си заслужават съдбата.

# 22
Емрата, много трудно ще ми е да го обясня във форум.
Всеки път, когато чувстваш неудържимо привличане, транс, все едно си дрогирана, все едно този човек е точното парченце от пъзела , трябва да избягаш в противоположната посока.
Тези чувства са резултат на травматично свързване- trauma bond (може и това да потърсиш в Гугъл), и са рефлексия на някаква твоя много дълбока липса.
Винаги е така.  И при мен и при приятелки също.  Неудържимата химия винаги се оказва химера. Точно както наркоманът, когато за пръв път ползва дрога. Чувството е неописуемо.  Но колкото повече употребяваш, толкова повече си съсипваш живота и удоволствието намалява.  Правилно са те посъветвали какво да търсиш в нета.  Помисли и в посока рожденото си семейство също. Липсите и болките те правят много уязвима. Който не го в преживял трудно ще разбере.  Но рано или късно ти самата трябва да се срещнеш с демоните си и да спреш да преследваш химери.  Това чувство не е реално, то е илюзия.  А ние все пак живеем в реален свят Simple Smile
Хайде, че много дълго стана.

# 23
Сама си си го направила. Той те унижава, ти го търсиш. Нямаш ли грам достойнство?

# 24
Поведение на лъжец и използвач. Лъгал е жена си, пипнала го е и го е изритала. Обърни внимание, тя го е изритала. Не него щеше да му е Ок да е с нея и теб и може би с още някоя, която му върже. Каквато и магия да си мислиш, че имате, това е доказан използвач. Сигурно и с жена му са имали магия, докато зад гърба й е бил с теб. Самият факт, че за няколко месеца време е бил с жена си,  с теб и с друга е показателен. Само секс, отношение недей очаква.

# 25
Освен да го оставиш, аз те съветвам да потърсиш отговор на въпроса защо такъв мъж толкова силно те привлича. Важно е за себе си да уточниш, за да не ти се случват отново такива мъже. Ще разбереш доста неща за себе си, които не предполагаш и когато вече си наясно коя си, какво те привлича и защо, ще си способна да намираш точните мъже за теб.

А за този.. ти сама си написала, че отношенията ви са без обвързване. Какво очакваш?

# 26
Използва те и те лъже.

Общи условия

Активация на акаунт