Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 654
  • 930
  •   1
Отговори
# 735
Еххх, 2402, бях сигурна, че ще имаш положителен резултат. Стискам палци за другото ембрионче!

Благодаря ви, момичета! Ако смятам от овулация съм 5+6 днес, още не знам колко положително да съм настроена и не смея да се запиша в отчетната тема. Надявам се все пак на положително развитие до края, но да видим.

Ще ви чета и се надявам за хубави новини за всички. Heart

# 736
  • София/Севлиево
Привет от мен.Чета ви,но не много редовно,обаче сега реших да се включа.
Пълнолуние,тестът за съвместимост ако е крос-мач може и репродуктивният да назначи (на нас Владимиров ни го назначи,но при него не се правеше и отидох в Надежда).
При втората стимулация имах ПИД(пак бях при Владимиров,той процедира така-замразихме на ден 3 като решихме да правим трансфер ги размразихме ,взеха си материал за изследване и ги изчакаха до ден 5,като от 6 само 2 ставаха,една ми върнаха,една пак замразиха,опитът бе неуспешен,а от втората само до БХ стигнах).
Кактусче,винаги съм се чудила какво значат тези букви за качеството на ембрионите.Благодаря за обяснението.
На бременните-честито.
На тези,след неуспешни процедури-ще се получи момичета,горе главите и никакво отказване.

# 737
Ех , Дими Sad толкова се надявах да се е получило при вас с Пълнолуние 🙁 Горе главата , понякога пътят е по-трънлив , откалкато сме предполагали . Важното е да следваме целта ❤

# 738
Пълнолуние, 2402 съжалявам момичета. От сърце пожелавам успех съвсем скоро.

Моми Heart

# 739
Пълнолуние, 2402, съжалявам. 😢 Пращам ви сила и пожелавам успех съвсем скоро.🙏 🍀

# 740
2402, Пълнолуние HeartHeartHeart Много се надявах на положително развитие при вас. Успех,другия път, вярвам че ще стане!
Моми, честито и на теб, радвам се, че поне при теб има добро развитие. Не беше ли утре (вече днес) при Калчев? Стискам палци Hug

На мен ми предстои биопсия(микробиом) днес и ми е леко притеснено.. дано мине бързо и възможно най-безболезнено Grinning

# 741
Съжалявам за стеклите се обстоятелства при някои момичета.. не губете кураж ❤️

Ние изкарахме почивката на СПА и  днес съм за 1 път при Сенкова следобед... стискайте палци момичета... ❤️

# 742
  • София
по календар при мен О мина, не успяхме да сме много стриктни и имаме два контакта преди датата, чакам си и аз СПА-то и да идва Ц и да ходя и аз при Сенкова.... Честно казано напоследък това бебеправене ми идва много натоварващо.... хем ми е ясно, че шансовете не само за естествено забременяване клонят към минус безкрайност, хем дълбоката надежда в мен не умира...

# 743
Кактусче Ще ми е урок за следващият път. Нашите са замразени вече и до колкото знам няма как да се направи вече ПИД. Предполагам важи и за изследването, което petufin спомена.

Пълнолуние, съжалявам.
Може да се направи ПИД, ма трябва да се размразят и после пак да се замразят. Това е риск за ембрионите.
Айде следващото да е успешно и да не се налага нещо повече да се изследва.

Дими Sad Sad Sad

# 744
Пълнолуние, 2402, съжалявам много! Не губете вяра!
Mommy, всички палци продължават да са стиснати!
Аз чакам цикъл, последно слагах прогестерон в събота, дано днес или утре да дойде, да мога да ида в петък при Стойчева, че не знам дали ще работят почивните дни и ще се изнервя ако пак изпусна месеца.

# 745
Среднощно слънце До колкото разбрах Стойчева и Пиперкова ще са дежурни тази събота и неделя. Вчера с Валя разговарях, че ще ми дойде по празниците и каза, че ще има дежурен, който да ме види на 2ри ден, ако искам. Сенкова няма да има събота и неделя, защото ще е на някакво събитие.

# 746
  • София
Среднощно Слънце, вече около година и половина съм пациент на клиниката и досега са почивали изцяло само и единствено около нова година. Винаги има дежурен почивните дни, за да могат да направят процедурите навреме. Аз се чудя дали ако имат часове от сега за март да не си запиша направо един, само не знам дали ще уцеля втори ден от сега Grinning

# 747
Благодаря ви, момичета! Аз не мога да запиша предварително час, защото нямам идея кога ще ми дойде.

# 748
Много е добре , че при Сенкова може да се запише час преди да ти е дошла менструацията . В Надежда няма такъв вариант 🤣 Опитвала съм се , казват като ми дойде МЦ да се обадя . Обаждам се на първи ден , за да запиша за трети ден от МЦ - ами няма часове 🤦🏼♀ И се започва едно врънкане , вмъкване между пациентите , абе ужас ! Всеки път когато записвам час , ме подлагат на кръстосан  разпит , защо аджеба искам да отида на преглед .

# 749
  • София
Съншайн, и нас често ни включват извънредно в графика, но без да се дърпат, викали са ме и преди процедури рано рано сутринта да ме види докторката.

Общи условия

Активация на акаунт