Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 2

• 55 144
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Добре си е сайтът. Друг е проблемът 😂, защото и аз почнах с " искам една тиха книжка за детето само да взема" и така вече няколко поръчки нагърмях с всякакви щуротии. Предупредени сте! 😄

П.С. Между другото, книжката стана голям хит
  https://share.temu.com/LwoOOEgdsMA

Сред другите успешни покупки бяха: рокли за Барбитата, шапко-кърпа за баня (ползвам за затопляне на главата, когато стоя с маска), сгъваемо столче за антрето (за сядане при обуване), вакуумми контейнерчета за крем, фибички, скрънчита, калъфи за телефон.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 15:50 от Соренда

# 376
Голяма краста е, да. И тук чета и ме инфлуенсвате допълнително.

# 377
Краста е, потвърждавам, пак пуснах една поръчка, ужас, ще си затрия аппа накрая, ама нека първо пристигнат Simple Smile

# 378
Много ли са китайски нещата?
Не виждам минимум на поръчката. На обеците пише, че ще ги доставят безплатно, пък те са 2 лв

# 379
  • София
Много ли са китайски нещата?
Не виждам минимум на поръчката. На обеците пише, че ще ги доставят безплатно, пък те са 2 лв
Започни да слагаш в количката и ще ти излезе минимум на поръчката.
Нещата са китайски. Като цяло съм доволна. Е, има дреболии, които не стават, но от корекция на цените са ми върнали доста пари. Последният кредит ми беше 19,60. Напазарувах за около 40 лв., а платих около 21. Нищо не съм връщала. Нещата, които не са ми харесали не бяха скъпи, други малко преправих и ще ги ползвам.

# 380
В никакъв случай кредитна карта за възрастен човек, който е пенсионер при това. Моята майка така задлъжня и сега ще връщаме доста солидна сума заем на банката. Отишла за друго в банката, но и предложили кредитна карта и тя понеже нищо не разбира приела. Докато се усетим какво става, хайде сега ще връщаме пари. Няма човещина в банките. Само чакат да си изпълнят таргетите, без да мислят за възрастните хора.
Извинете за спама, но ми се ще да спася още един възрастен човек от лъжа с тези кредитни карти.

# 381
В никакъв случай кредитна карта за възрастен човек, който е пенсионер при това. Моята майка така задлъжня и сега ще връщаме доста солидна сума заем на банката. Отишла за друго в банката, но и предложили кредитна карта и тя понеже нищо не разбира приела. Докато се усетим какво става, хайде сега ще връщаме пари. Няма човещина в банките. Само чакат да си изпълнят таргетите, без да мислят за възрастните хора.
Извинете за спама, но ми се ще да спася още един възрастен човек от лъжа с тези кредитни карти.

Как точно е станала измамата? Ако имаш време и желание ми пиши на лично за да не спамим тук.

# 382
Поотделно се гледа човека, а не годините.
Може обаче човекът да пълни кошницата и някое от децата да се логва и да осъществява плащането.

Аз предполагам, че в банката са обяснявали, че картата има допълнителна защита. При плащане се изпраща код на телефона, който трябва да се попълни заедно с парола, за да мине плащането. Обаче не всички сайтове използват терминала на банката и тогава я няма тази допълнителна защита.

# 383
Здравейте, някой поръчвал ли е тракери с батерия примерно за проследяване на котка с нашийник? Дали вършат работа на цени около 20 лв. са?

Може ли линк?
Аз съм ползвала за кучето. Струваше много повече от 20 лв и не беше особено точен. За куче е ок, защото все пак то идва, когато го повикаш. За котка се съмнявам да върши работа, а е и  огромен като размер, но ловджии го препоръчват като най-точен. 
Ако може да покажеш какво гледаш, че ми е интересно.

# 384
  • Асеновград
Здравейте, някой поръчвал ли е тракери с батерия примерно за проследяване на котка с нашийник? Дали вършат работа на цени около 20 лв. са?
https://share.temu.com/JWe8tECEqxA
Този съм взимала за ключовете. Не е точен, явно както с умните часовници за деца, показва локацията на най близката клетка на оператора на който си. У дома винаги показваше локация кръгово движение на около 700-800 метра.  И е неудобство, че батерията много бързо се изчерпва.

# 385
  • София
За поръчката ми от 14-и чак сега се появи информация, че чака самолет. Много голямо забавяне от страна на китайците.

# 386
Здравейте!
Препоръчайте ми ортопедична възглавница за стол.
Знам, че няма да е някакво супер качество, но ако някой е поръчвал , моля да сподели мнение. Работя в седнало положение и вечер не си чуствам з. части.🙂

# 387
  • Асеновград
Здравейте!
Препоръчайте ми ортопедична възглавница за стол.
Знам, че няма да е някакво супер качество, но ако някой е поръчвал , моля да сподели мнение. Работя в седнало положение и вечер не си чуствам з. части.🙂
Търсете от този тип, ако искате читава https://share.temu.com/aNpMYaI2FbA тоест да върши работа.
Първата която взех беше от юск, мемори пяната е добра не се смачква, но самия релеф не е много добре измислен.
Имахме и силиконова, тя по скоро е ако стола е със смачкана пяна на седалката, обира неудобството но не държи гръбнака изправен. В момента имам от типа на показаната- доволна съм. И за още по голямо удобство имам и за гърба една подобна на горната от линка https://share.temu.com/MJEZw2V1r4A моята е от юск купувана, преди време. И още едно допълнение, стола трябва да е доста широк за да има къде да се сложи нещо подобно https://jysk.bg/ofis/ofis-stolove/ofis-stolove/ofis-stol-dalmose-cheren-s-mrezha  Моите на малък от този тип няма да се съберат https://jysk.bg/ofis/ofis-stolove/ofis-stolove/ofis-stol-rungste … iv-tekstil/cherno

# 388
И моите от 15,16 и 17 ти март чакат самолет от вчера, но ъпдейтнаха статус днес, дали ще дойдат до другия петък? Много ми трябваха Sad

# 389
  • София
И на мен някои от нещата ми трябваха преди другия петък Expressionless
Много се надявам другата седмица да пристигнат.

Общи условия

Активация на акаунт