Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 2

• 55 144
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Вероятно има забавяне заради католическия Великден (ако има много поръчки).

# 391
Някой поръчвал ли е козметика?

# 392
Аз съм поръчвала кремове за лице, за под очи, за нокти, червила, моливи за вежди, крем за ръце с кафе, балсам за устни с кафе - доволна съм много от марката Sadoer, която се предлага от различни търговци в Тему.

Някои линкове вече съм поствала в групата.

# 393
Пробвах да сменя адрес, след като имам тази опция, на вече изпратена поръчка - не можело ,защото вече е изпратена Grinning Идеята е да сменя адреса до офис на Спиди, защото ако в петък стигне София, да не получа смс з понеделник, а в събота да си я взема, но здраве да е.
Аз съм поръчвала крем за ръце и крака с Урея, но не ми харесва как мирише, не знам дали ще го ползвам...

# 394
  • София
Пробвах да сменя адрес, след като имам тази опция, на вече изпратена поръчка - не можело ,защото вече е изпратена Grinning Идеята е да сменя адреса до офис на Спиди, защото ако в петък стигне София, да не получа смс з понеделник, а в събота да си я взема, но здраве да е.
Аз съм поръчвала крем за ръце и крака с Урея, но не ми харесва как мирише, не знам дали ще го ползвам...

Обади се в Спиди и смени адреса. Аз съм го правила няколко пъти. Още преди да е дошла.

# 395
Мен като не ме откри куриера вкъщи , ми я остави в офис и я взех същия ден.
С пренасочване остава за другия ден.

# 396
Уточнявам, че пазарувам от Англия. Вече няколко пъти тези седмици получавам оферти от £0.01 за продукти, които съм оставила в количката, но не съм закупила. Може да пробвате дали се получава и при вас.

# 397
Здравейте има ли отстъпка за нови потребители и някакви кодове ?

# 398
Търся чанта за носене на куче, за през рамо, за куче около 6.5 кг.Моля, ако някой има отзиви да сподели

# 399
  • София
Здравейте има ли отстъпка за нови потребители и някакви кодове ?
Аз нямах.

# 400
Попадал ли е някой на нещо, което може да замени силикона покрай мивка, вана?

# 401
  • Под кривата круша
Попадал ли е някой на нещо, което може да замени силикона покрай мивка, вана?
https://share.temu.com/tlo2MGPWnSA
Ей това налепих в банята аз днес около тоалетната чиния и от външната страна на стъклената стена, която ми дели банята от тоалетната. Чакам отвътре банята да изсъхне и там да сложа.

Получих и това прозрачното, но не съм го слагала още:
https://share.temu.com/m0XXbL9LgdA

# 402
И трите ми поръчки са в Бг от вчера , мисля че има голям шанс да ги получа до петък, какво ще кажете?

# 403
  • Асеновград
И трите ми поръчки са в Бг от вчера , мисля че има голям шанс да ги получа до петък, какво ще кажете?
Има надежда. Моята едната е от 21 минала митническа от 21 и тече срока за доставка и още няма нищо. Втората от 20ти приключила митническа от 23 тече срока за доставка и там нищо засега. Седят си  .

# 404
  • Пловдив
Получих едно като представка за главата .Уж много помагало за главоболие масаж, ама според мене нищо работа не върши. Ще го сложа като снимка, ако някой си го е поръчал да даде и той мнения.

Ще ми бъде любопитно ако някоя си го е поръчал и е доволен.

Общи условия

Активация на акаунт