Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 2

• 55 099
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • София
При мен днес се появи съобщение, че пратката от 14. в събота е минала митница. Вероятно ще я получа тази седмица.

# 406
И моите три са минали митница, една остана Grinning да мине и тя днес хах, най-ми е важна.
Днес пък дойде Шейн, те също пристигат за около 11 календарни дни, явно се застраховат като пишат по-големи срокове

# 407
  • София
При мен днес се появи съобщение, че пратката от 14. в събота е минала митница. Вероятно ще я получа тази седмица.
И при мене е същото. Simple Smile Срокът е до 3 април. Гледах за колко дни са пристигали пратките ми. Най-бързо за 10 дни, най-бавно за 25 дни.

# 408
Здравейте, момичета! Понеже напълни кошницата с доста продукти, но от различни търговци (обща стойност 270 лв), дали всичко ще дойде като една поръчка и ще се таксува единично на митница или всички ще минат поотделно и ще трябва да плащам такси за всяка?

Също и - търся кодове за отстъпка. Намерих разни сайтове (вкл.и за отстъпка за България и нищо не работи..)

Благодаря! Heart

# 409
  • София
KPP, няма да плащаш нищо повече от това, което платиш през сайта на Тему. Не търси отстъпки и кодове, но до 30 дни от покупката, някои търговци намаляват цената на артикулите си и имаш право да се възползваш през бутона Корекция на цената. При следващото пазаруване натрупаният кредит автоматично намалява стойността на покупката. Дали ще ти разделят поръчката на различни пакети, не мога да кажа. При някои момичета се е случило, но на мен не ми се е случвало.

# 410
  • Асеновград
Взеха много да забавят доставката, вчера разтоварих кошницата, бях насложила неща за нова поръчка, но се отказах. Имам за доставка 8 поръчки в момента и даже няма индикация ,да ги очаквам. Някой получавал ли е компенсацията за забавена доставка? Автоматично ли я начисляват или ще трябва да подам искане?

# 411
Взеха много да забавят доставката, вчера разтоварих кошницата, бях насложила неща за нова поръчка, но се отказах. Имам за доставка 8 поръчки в момента и даже няма индикация ,да ги очаквам. Някой получавал ли е компенсацията за забавена доставка? Автоматично ли я начисляват или ще трябва да подам искане?

Автоматично ти я дават. Поне при мен беше така.

# 412
Да и аз чакам 4 ри пратки, минали са митническа проверка от събота, но кога ще дойдат... Едната е доста забавена, до 1ви април е срока, детето вече ми мрънка. И аз засега съм пас за нови поръчки...

# 413
аз съм получавала компенсация веднъж
това, което не ми харесва в последните няколко поръчки е, че не връщат пари по кредитното салдо, а искат да ги възстановят по първоначалния начин на плащане
писах си с човек, не с бот, за някои стоки само това била възможността - до колкото схванах се определяло от доставчиците, не от тему

# 414
Разглезиха ни май. Но моите наблюдения са, че поръчките за 2-3 дни идват до България, а после чакат на митница за освобождаване и за куриер още минимум седмица.

# 415
Ами не знам, последните ми се мотат по седмица преди да кацнат в Бг.
Утре ще дойде едната, минала проверката в петък. Другите 3 още ще фи чакам Sad

# 416
  • Асеновград
При мен последните се забавят и с тръгването, а после чакат повече от седмица след митническа Спиди.

# 417
Получавала съм компенсация за забавена поръчка - 10 лв. се начислява автоматично -  в края на 2023 г., после мисля че удължиха прогнозния срок за доставка.
Относно корекцията на цената - дава ми ги единствено като кредит.
Относно многото продукти - възможно е да ви ги шипнат заедно, даже при отделни поръчки направени с малка времева разлика между тях, например 10 часа, но ако има много обемни или електроника - ще ви ги шипнат отделно.
Относно връщането на стоки/рекламация без връщане или refund преди да е шипната - пита те дали като кредит или по първоначален метод на плащане.

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 12:23 от e233

# 418
А да ви питам, сутринта са Спиди са взели едната пратка, дали до края на деня може да се надявам, че и другите 3 чакащи някъде си от събота след митница, може да бъдат планирани за доставка за утре? Случвало ли ви се е с няколко пратки от различни поръчки да ги получите в един ден?

# 419
Да, случвало се е - но мисля че трябва да са взети заедно от митницата и получаваш известие - очаквайте 2 пратки на следната дата.

Общи условия

Активация на акаунт