Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 57

• 78 211
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • При децата ми
Бухти за закуска

Спагети болонезе по рецепта на Звездев

Моля, всички които са публикували снимка на рамен, да споделят рецептите?

Ох, сега видях, че публикувам след Мереленда!
То след нея да публикуваш е равносилно на автогол! Smile
Винаги огладнявам след твоя пост! Heart Eyes

Бени, живо и здраво да ти е момчето! Flowers Four Leaf Clover
Анжела, да ти е живо и здраво момичето! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 13:55 от Hrispa76

# 421
  • Den Haag
Много вкусотии особено при Merelenda Simple Smile. Ще взема да я пробвам тази баничка на тиган, а може ли рецептата за Джебелския кебап ? Благодаря предварително Blush

От събота правих за задушница агнешка плешка с ориз със гъби и много зелен лук + зелена салатка Simple Smile

# 422
Скрит текст:
Няма нищо по-лесно от това. Правиш бульон по избор. Нарязваш зеленчуци на дребни парчета-жулиени или друг вид. Спанак бланшираш за 30 секунди. Сваряваш за 6-7 мин яйца. Ако ще слагаш месо имаш варианти много- сварени и нарязани на тънко/ накъсани, печени, панирани, пак на парчета. Сваряваш нудели тип соба,спагети тип чойс и т.н  Сглобяване- в купа слагаш от бульона, добавяш вече сварените нудели и добавяш зеленчуците, месото, яйце. Вариации безброй.

В азиатската тема повече информация и рецепти.
П.П. По-късно ще напиша по-подробен коментар на тази тема в азиатската тема, поради големият интерес Smiley
Тук разяснението Азиатска кухня - тема 2

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 18:07 от Danifin1

# 423
  • При децата ми
Скрит текст:
Няма нищо по-лесно от това. Правиш бульон по избор. Нарязваш зеленчуци на дребни парчета-жулиени или друг вид. Спанак бланшираш за 30 секунди. Сваряваш за 6-7 мин яйца. Ако ще слагаш месо имаш варианти много- сварени и нарязани на тънко/ накъсани, печени, панирани, пак на парчета. Сваряваш нудели тип соба,спагети тип чойс и т.н  Сглобяване- в купа слагаш от бульона, добавяш вече сварените нудели и добавяш зеленчуците, месото, яйце. Вариации безброй.

Благодаря, но откъде се купуват тези спагети тип соба? Чойс  ги знам, децата ти харесват, но на мен не ми допадат.

# 424
Реални и онлайн магазини за азиатски продукти. Възможно е и да има и в големите супермаркети.

# 425
Соба намерих в Лидл аз, предната седмица. Не знам кога е била азиатска седмица /много рядко ходя, че от село ми е на километри/, но имаше всякакви останали продукти от седмицата, та се заредих.

Ето джебелския кебап:
Скрит текст:

# 426

Бърз, лесен и много вкусен десерт - млечна баница от старите тефтери. Не става за снимка, обаче е много вкусна.

И спанак с ориз.

# 427
Крем-карамел в тиква

Бял хляб със сусам

Турска супа с кайма (видяна тук във форума, благодаря!)

Спаначени гнезда

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 20:27 от Змей Горянски

# 428
Пържени картофки и свински пържолки

# 429
Hrispa, как правиш бухтите?

# 430
# 431
  • Once there was a Hushpuppy...
Зеленчукова супа със свинско месце

И винен кебап

# 432
Снощи скромно - само пържени картофи

# 433
Искам на скромно у вас Simple Smile и на нескромно при Мерелинда 🥰😋
Добро утро Simple Smile  днес Закуската беше цигара бюрек.  https://pep-4o.blogspot.com/2019/10/blog-post.html?m=0

Предната вечер набързо малка пица, за тази вечер лучена яхния със суджук съм сготвила посред нощ.

Хубав да ви денят, макар и мрачен!

# 434
Соба има в метро
Спаначена манджичка по Бени

Общи условия

Активация на акаунт