Лакове за нокти - 168

• 49 856
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Днес най- накрая успях да поръчам от Makeup Barry M -Ruby Slippers ❤, нямаше го наличен дълго време. Поръчах и два лака на Essie - Birthday girl и Balet Slippers. ☺

# 91
  • На изток от Ада
Някои знае ли как и с какво да разредя топ лак? Изобщо може ли да се разреждат?
Вече имам 3 шишенца топ на catrice, които на практика са използвани до половината..
да куппи от лили на Перфект, 3.65 лв беше . Или тещо такова

От железарията може да си купите разредител за лак, но не знам дали възпалява кожата.
Аз не съм използвала досега такъв, приятелка ми сподели за това.
от лили купих за 3.69 по спомен. На Перфект.

# 92
Разредител имам на Перфект. Доста време изкарвам с едно шишенце. Не бих използвала разредител за лак от железарията, като този на Перфект се намира лесно (а и все пак си е точно с цел разреждане на лакове за нокти).
Аз днес успях да купя и номер 148 от лаковете на TwentyOne.😃 Имам чувството, че този и синьото с частички бяха единствените нови лакове сред толкова много други шишенца...Не знам защо така ги вадят по няколко лака през няколко дни...🤔🙄 Черното е с частички /шимърчета/ в златисто и синьо, доколкото видях навън. Всъщност, не знам дали е черен или много тъмносив...не мога да преценя.
Само лилавото с частичките ще го дебна още...😂

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 13:57 от dolce miele

# 93
Благодаря ви! Чудех се дали няма нещо по-специално за разреждане на топ лак. От скоро си правя ноктите и не бях наясно. Ще взема такъв на Перфект.

# 94
  • София

Perfect S104 ❤️

Бог знае от кога го имам, и от къде Joy .
Спешно трябваше да го разредя, капнах лакочистител. И в ДМ, и в Лили се въртях....не се сетих какво ми трябваше, а то е разредител.

# 95
  • На изток от Ада
В дм няма разредител

# 96
Последно май от Лили съм вземала. Но в ДМ не съм и търсила де, то все пак не е нещо дето се купува често. И по кварталните парфюмерии също има, абе навсякъде където продават лакове си струва да се провери.

# 97
  • На изток от Ада
Аз мин сед търсих . Та затуй казвам

# 98
  • Измир
Blue pearl 💙 Koton.

Dolce, покажи 149, честито!

# 99
# 100
  • На изток от Ада
Лили го има само, в елитис търсих и в дм.
Няма вече Перфект при нас

# 101
Олгарита, ето снимки на лака (както се вижда, номерът е 148, не 149- ще редактирам предишната си публикация):

Скрит текст:

Със светкавица:

Не съм сигурна, частичките са много фини, може и да има и сребристи сред златистите и сините.
От Лили си купувам разредителя аз. В ДМ дори не съм търсила. Но от 2019 г досега съм едва на второто шишенца- а имам доста лакове...😉

# 102
  • София
Точто същия лак си "забърсах" и аз от Лили в неделя....скоро ще се пробва и ще покажа как стои.Според мен е тъмно сиво, аз затова и го купих

# 103
Аз на такива неопределени (от мен) сиво-черни цветове им казвам бледочерни.😁

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 22:14 от dolce miele

# 104
Wibo French manicure -4
S-he color&style-250

Общи условия

Активация на акаунт