Лакове за нокти - 168

• 49 867
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Разредителя си го ползвам и за коригиране на овала, ако има нужда.
В Елитис съм виждала и разредител на Ъмбрела, може би имаше и някаква друга марка, но наистина Пърфект са най-често срещаните като че ли.

# 106
  • На изток от Ада
Тина азхсъм купиваала ъмбрела разредител от елитис.  Сега няма никакъв . Въобще няма и Перфект так . Локонете да втсщъпи вече  прим Ривърс вип беше 2,65 сега е 3.70

# 107
Аз чистя лак по кожичките с лакочистител или ацетон. Но много рядко ми се налага. Обичайно ми е достатъчна и клечка за зъби. Другите неща при повече омазване.😃

# 108
Flormar full color fc38 lilac blossom + фолио върху бяла основа

Скрит текст:

# 109
  • София
Номера е 067 и глитер на Флормар

# 110
Влязох за друго в Лили и пак излязох с 2 лака.
Catrice Dream in holo blast 060 Prism univers
TwentyOne 41

Ето ги и двата заедно:

И само twenty one 41, нанесен два пъти:

Като за току що купен лак съм недоволна, нанася се трудно, неравно, сякаш е стар и с лоша консистенция...

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 22:59 от Amandine

# 111
  • На изток от Ада
Ааманда, имам 21 лакаа, може да прабвам.
Може да е отворян в магазина

# 112
Амандин, и аз го имам този лак. Като го пробвах, не си спомням да е имало проблем с нанасянето или консистенцията...🤔 Може да е отварян/недобре затворен. Другият лак като холо топ ли е?🙂
Аз добавих вчера и глитър на Есенс:

Скрит текст:

Много ми хареса с глитъра, обаче пък днес ми се нацепи топ лака на Сиен, нацапах един нокът с перманентен маркер и вероятно съвсем скоро ще сложа нов лак.😅

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 00:28 от dolce miele

# 113
Катрисът е с частички, които мислех, че се променят само в сребристо-розово като го купувах, но всъщност са холо частички, на светлина са разноцветни 😊 , което приятно ме изненада. Иначе май е прозрачен. На3-4 слоя може би и самостоятелно ще е добре. Беше единствена бройка в магазина и реших да не му мисля 🤣

Едит:
Ето го на гол нокът на дъщеря ми 🙂

И още една снимка:

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 21:40 от Amandine

# 114
На прозрачен го правя и аз, спомням си че когато някой го показа тук търсих из нета да видя повече снимки как изглежда. Даже някакво клипче попаднах тогава и ми се стори че стои като фин брокат по-скоро, като тези глитъри на Флормар примерно дето не са баш холо. Съответно си намерих причина да не си го купя тогава... и сега ме карате да се замисля Grinning

# 115
  • Варна
Pastel muse 363 и SNB Велислава

Всъщност е по-тъмен и червеникаво-розов, но телефонът го изкарва керемиден.

# 116
  • София

Dolce, кой е глитъра?

# 117
Flormar Pearly pl074 + BEL mini 248

# 118

Dolce, кой е глитъра?
От старите лакове на Есенс е, вероятно още се намира някъде. Този е:

Аз имам холо топ лак (с топ Бел и ГР холо 01 си го направих), чудех се дали Катрисът е подобен.🙂

# 119
  • София
Това шишенце, колкото пъти го видя ми се вижда прекалено шарено, а истината е, че на нокът изглежда доста по-дискретно.
А вчера заради теб минавах през Лили и забърсах 153, 154 и 155 на 21

Общи условия

Активация на акаунт