Лакове за нокти - 168

• 50 619
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
O.P.I - хубав нюд, но няма да му гледам името, че е с ужасна консистенция и Perfect S138. Идеята беше да е за акцент, но с тази основа...

# 421
  • София
И аз шА блескам. Номер 113

# 422
Момичета, ей го новия на Есенс. Нищо особено, освен аромата. Трайността е притеснителна - крайчетата се изтриха след първия душ, но кой ти гледа.

# 423
  • София

Бруклин 13, ГР glitter 203

# 424
  • Дубай
Локтайт не уврежда ли плочката? Аз лепя с лепило за нокти, китайско и същата техника като Джанис, но издържа около седмица... Ще пробвам и с локтайт и дам обратна връзка, че последно време нещо не мога да запазя дължина...
Много красиви маникюри показвате.

# 425
  • Варна
Didbah_visage, без топ лак ли е джелито на Есънс?

# 426
Локтайт не уврежда ли плочката? Аз лепя с лепило за нокти, китайско и същата техника като Джанис, но издържа около седмица... Ще пробвам и с локтайт и дам обратна връзка, че последно време нещо не мога да запазя дължина...
Много красиви маникюри показвате.
Какво да увреди, тя тая плочка вече не е здрава, нали просто я чакаш да израсте че да я изрежеш тая счупена част. То не е жива тъкан там, не е като на кожата да си го сложиш това лепило.
Аз лепя със секундно защото такова имам под ръка де. Специално лепило за нокти няма смисъл да държа вкъщи, то я ми потрябва един път в годината... ама не всяка година, че аз няма да помня къде съм го прибрала предишния път Grinning

# 427
  • В полите на Пирин планина
С познатия на всички Тренд ит ъп:

# 428
И мин.седмица.

# 429
Есенс са пуснали и някакъв холо топ лак освен желетата. Забърсах го естествено и него Laughing

# 430
  • На изток от Ада
Есенс са пуснали и някакъв холо топ лак освен желетата. Забърсах го естествено и него Laughing

взех го голо бе е но е готин върху лак

# 431
Някоя от вас има ли електрическа пила от Aliexpress? Искам някаква не много скъпа за оправяне на кожичките, защото ми писна..

# 432
Flormar full color fc32 + BEL mini 248

# 433
Преслава, много яка комбинация. Heart Eyes
Иии.. се сдобих с лилавия частичков 21. Joy Какво ровене падна в купата, не е истина. Всякакви лакове, но точно този не и не, на три пъти се отказвах, обаче си викам няма начин да няма поне един и наистина след поредното ровене открих заветното съкровище. Smiling Imp Ура, ура, ура. Joy

# 434
Някоя от вас има ли електрическа пила от Aliexpress? Искам някаква не много скъпа за оправяне на кожичките, защото ми писна..
Аз съм доволна от тази от Лидл за такова нещо, макар че моите много рядко ги обработвам с пила. Големите приставки ми идват тромави, тях ги ползвам за грубо скъсяване, но малките са добри и хубавото е че можеш да сменяш посоката на въртене.
Имам и някаква малка китайска дето е почти като писалка, обаче хич не съм доволна. Борчето е втъкнато като клечка, оста се мести настрани и особено за такава прецизна работа като кожички не е много добре. А там мръдне ли се леко настрани, съм пуснала кръв веднага Grinning Оня ден я подмятах пак и се чудех дали да не я изхвърля че не съм посягала към нея от много месеци... Иначе имат китайците, аз тази щом от български магазин я взех за под 10лв, смятай при тях дали няма да са още по-евтини.

Общи условия

Активация на акаунт