Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 32 879
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
    Превръзки за родилки и 1 нощни без аромат и оцветители
    Еднократни бикини на канпоол
    Крем за уморени крака
    Крем за зърна
    Малки разфасовки шампоан, балсам, паста за зъби, сапун, интимен гел, измивно за лице, крем за лице. Взех по ваш съвет и сух шампоан 😀
    2 потника за кърмене
    1 Къси панталони за йога, 1 клин(не обичам нощници)
    Мое бельо
    Бутилка за вода
    Джапанки
    Кърпа за баня(Декатлон)
    Многократни подплънки за гърди
    Мокри кърпи
    Сухи кърпи
    Антибактериален спрей и кърпи

Трябва да добавя дрехи за изписването, четка за зъби и зарядно. Уж малко неща, ама стана дълъг списък 😅.
Сигурно ще отделя една малка раница за родилна зала с документи, малка кърпа и вода, че в Надежда багажа ти не върви с теб.

# 481

Късно капучино на слънце и с каката и мм на площадка...супер е сама си ходи насам натам и се люлее 😁☕

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 17:42 от Mimi9999

# 482
Мими хубаво коремче Blush
Аз днес ще пропусна разходката,че нещо се поизморих.Посвърших малко домакинска работа от сутринта и се трупирах Grinning

# 483
Мими, много сладко 🥰

Днес в Бургас времето е страхотно и тръгваме на разходка до зоопарка в Айтос. Набелязваме си кътчета, където да водим човечето после 😊

# 484
И ние се разходихме, хапнахме и напазарувахме.
ММ отиде да се види с приятели, но мен нещо ме измори и реших да си остана вкъщи и да се гушкаме с кучето. 😄

Още ми е рано да приготвям багаж за родилното, мисля към 32-34 гс да стегна чантичката.

# 485
Да аз все се тътря зад тях 😁😁затова и следобед не ме взеха ама и не исках 😎

# 486
Аз се включвам скапана, изтощена и леко ядосана на себе си. Днес първото ми ядене за деня беше доста късно, в 15:00ч., след разходка, бях умряла от глад и съответно се натъпках стабилно. Много глупава постъпка, но не можех да се контролирам от глад. Проблемът е, че 3 часа по-късно още ми е ужасно тежко, храната сякаш ми седи на гърлото и се чувствам отвратително физически. През цялата ми бременност не съм имала гадене и съм повърнала общо 5 пъти, а сега ми се гади от глупост ☹️
Има ли някакъв трик да разкарам това гадно чувство на преяждане, че направо ми идва да си плесна един шамар 😤

# 487
Газираното на мен ми помага

# 488
Yo_St, и аз днес бях на семинара “И за мама”, щях да се оглеждам за теб, ако знаех как изглеждаш Joy Този път и аз взех мъжа ми с мен и той Горкинкия стоя прав и се оплака, че кръста го боли. Какво да кажем ние с коремите Joy

Надявам се за болницата, в която мисля да раждам да има Отворени врати да видя кое как и да преценя багажа. Mad_hatter и аз ги мисля като теб нещата.

Pauly, по-същия начин и аз 15;00 часа хапнах след цял ден глад и направо ще ми се пръсне корема. Сега лежа със сълзи на очите от гадене и тежест. Май ще пропусна вечерята Joy

# 489
Аз до толкова не мога да издържа на глад макс 11,12 😁и почва яденето

# 490
Аз също прекалявам понякога,просто съм си лакома.Вчера преядох и чак днес ми беше първото ядене.Дано и детето ми ене е лакомник като мен.Иначе и аз немога,огладнея ли нищо неможе да ме спре

# 491
Няма шанс да не ям до 15:00 часа. Дори и небременна. Може би, ако съм заспала дълбоко. Или ако има апокалипсис. Или са ме отвлекли извънземни. Просто не си представям да издържа на тоя глад.

# 492
Движението ми помага. Аз няколко пъти си го правя тоя номер вече, но спрях. Много е гадно. Не е като без да съм бременна. Не знам как си издържала до 15.00 наистина. 

Тази сутрин се събудих с мисълта,.че искам топло прясно мляко с мюсли и мед. Аз обаче прясно мляко не пия Grinning Но си ги изядох със супер кеф. Доста откачено беше, все едно някой друг ядеше вместо мен.

# 493
Аз по принцип не закусвам, първото ми ядене е към 12-13, така че 15:00 не ми е чааак такъв проблем, но пак си е късно.
Ако закуся пък, после ми е лошо цял ден. Винаги съм била така и колкото и да съм опитвала да си променя режима, не се получава ☹️ Ще се постарая максимално да изградя на малчо адекватен режим на хранене, че аз си патя цял живот с моя.

# 494
Пробвай малко да се поразтъпчеш, че човек като се наяде и легне му става най-тежко. Иначе е вариант да не вечеряш или да хапнеш нещо леко. Ябълки също помагат да се почувстваш малко по-свежо. Но днес явно е бил такъв ден и аз се прибрах в15 и понеже нямах сготвено, преядох с какво ли не, защото се притеснявах, че не е достатъчно храната…

Общи условия

Активация на акаунт