Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 16

• 105 796
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • Кърджали
Каан във всяка роля е много различен, нито един герой по нищо не напомня на някой друг от героите му.
Надявам се филма да ти хареса ( тази вечер може и аз да си го пусна, отдавна не съм го гледала).

Едит: Сега като си го изгледах... При свободно време трябва да седна и да го оправя. На места съм писала така, сякаш правилата на пунктуацията не важат за мен 😂 Срамота🙃 (лошото е, че не си пазя файла със субтитрите и заради това все отлагам редактирането на превода.
Аз да се "поядосам" малко с Невинност сега...

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 01:08 от Aлекcандрa

# 646
Малко инфо в снимки за нови сериали

https://www.instagram.com/p/C9Xel4uga2c/?igsh=MWt1eXlsZmI4MGd0cw==

https://www.instagram.com/p/C9U_S7mAnEl/?igsh=MXJ4anR3YjZwMDBibA==

Онче, 😍 благодаря- ще довърша Хубави дни, може би Кош за пране  и добре че напомни за Маслиново дърво 2.
Другите мисля, че съм гледала, но пак ще проверя.
И един подарък от мене: https://www.instagram.com/reel/C7rrjACIsMN/?igsh=MXgwM210aHhtcXBreQ==
Виждам, че и на Ядовитий плющ (как  беше на бг това заглавие?!🤔 ) подновиха превода и влиза в списъка.
Бях забравила, че гледам Врата на времето 😊, така че и той ще спаси положението.
Долу-горе ще накъдря лятото. 😂

Алексче, 😍 много ще ми е трудно да коментирам сега Присъда. Като се гледа наведнъж и без паузи, нямаш седмица време да обмислиш спокойно какво ти харесва и какво не ти е ясно или те е подразнило.
И като си сам в гледането и няма с кого да споделяш, така си остават неизговорени тези неща и се забравят.
А те са толкова много - за праволинейността на Ългаз, за малките лъжи 😉 😜 на Джейлин, за отмъщението на Ерен, за справедливост и правосъдие и за кой (и какво) ли още не!
А бе, за всеки герой и за всеки случай имах "за и против", но пък може би щях да ви издразня с моите критики (както една дружка ме посъветва много, много да не се взирам в детайлите 😂).
Дори от последните епизоди вече не помня какво исках да ви кажа и какво да ви попитам. 😂 😀
Но наистина трябваше да го изгледам този сериал, който някак незабелязано те кара да се замислиш за важните неща от живота (даже и на моята възраст 😉 😜).
Благодаря ти!!! 🏵️

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 19:26 от pepel_ot_rozi

# 647
Каан във всяка роля е много различен, нито един герой по нищо не напомня на някой друг от героите му.
Надявам се филма да ти хареса ( тази вечер може и аз да си го пусна, отдавна не съм го гледала).

Едит: Сега като си го изгледах... При свободно време трябва да седна и да го оправя. На места съм писала така, сякаш правилата на пунктуацията не важат за мен 😂 Срамота🙃 (лошото е, че не си пазя файла със субтитрите и заради това все отлагам редактирането на превода.
Аз да се "поядосам" малко с Невинност сега...

Изгледах го. Хареса ми определено. Не бих казала странен, но е в графа "не е за всеки". Но историята беше истинска, реалистична, не типична напудрена приказка. Краят ми беше изненадващ.
Каан...много силен. Много още има какво да даде този актьор. Много го харесвам😊

Като сме на тема Каан, ето какво казва Бирсен"

Как "Не" на Furkan Andıç промени живота на Kaan Urgancıoğlu?

Furkan Andıç, който в момента споделя главната роля с Ayça Ayçin Turan във филма "39 градуса в сянката", разказа на какво обръща внимание при избора на проект.

След филма "Cadı", Furkan Andıç сега участва във филма "39 градуса в сянка". Furkan Andıç, който беше гост в YouTube канала на Birsen Altuntaş поради филма "Cadi" през последните месеци, каза:

„Има ли проект, който сте отхвърлили, но сте искали да сте участвали в него?“

" Не, беше точно както предвидих. Междувременно имаше работи, които продължиха 3 сезона и 4 сезона. Така е и в Кара Севда, но никога не съм вярвал, че мога да изиграя тази роля. Всъщност споделих това с г-н Керем (Çatay) и г-жа Hilal (Saral). Така се сбогувахме."
"Беше малко странно, мениджърът ми също беше много изненадан по това време... Това е колективна работа... Много хора си изкарват прехраната там и не исках да играя роля, в която не вярвах в", каза той. Заявявайки, че Каан Урганджъоглу пасва много добре на ролята на Емир Козчуоглу, Андич продължи думите си по следния начин: „Бизнесът беше много успешен. Беше много добре и за Каан. Мисля, че всичко се случва както трябва, когато трябва. Фактът, че не исках тази роля, не се вписвах там, а Каан беше там в тази роля и Каан блестеше, мисля, че беше точно както трябва да бъде..."

Аз не си представям Фуркан в тази роля. Всъщност вече не мога да си представя никого като Емир, освен Каан😀

# 648
Много харесвам Фуркан.Слънчев,позитивен и талантлив.Обаче пред Каан...
Емир К беше рисуван със химикалите на сценаристите за него и не го казвам като фен на Каан аз много си обичам и Фуркан напротив просто Каан е от актьорите - хамелеони и те побиват тръпки и това е.

# 649
  • Кърджали
За мен Каан Урганджъоулу и Салих Бадемджи са хамелеони пред които няма граници. И двамата ми взимат ума всеки път. Сега докато превеждам Лъжец през 5 минути съм "М... му, що за актьор е тоз човек"...

Иначе, радвам се че ти е харесал "Не може да е истина". Историята наистина е много човешка, много докосваща.

# 650
За мен Каан Урганджъоулу и Салих Бадемджи са хамелеони пред които няма граници. И двамата ми взимат ума всеки път. Сега докато превеждам Лъжец през 5 минути съм "М... му, що за актьор е тоз човек"...

Иначе, радвам се че ти е харесал "Не може да е истина". Историята наистина е много човешка, много докосваща.

Повярвай ми още не мога да разбера какъв го дириха в Камъка с Озан особено Салих.
Няма такава кариерно сценарна дупка те хубаво ги подредиха като за финал.Единия им каза ,че сериала е скапан ин директно другия директно отпоследва и продукцията. За мен Салих не е актьор нещо друго е нямам описание относно него...

# 651
  • Кърджали
За Камъка силно тръгнаха и наистина очаквах че ще се получи много добър (макар и тежък за гледане) сериал. И първите 4-5 серии бяха наистина такива. И после стана квото стана, ама стана резил. Тоя сериал така и не го догледах и наистина се радвах като го приключиха. То си беше мъчение и за актьорите да играят.

А като се сетя Салих колко беше надъхан в началото... И колко разочарован накрая....

# 652
Оо да, хареса ми и благодаря за превода, Алекс🌹
Обичам да гледам такива реални, докосващи проекти. Понякога тъжни, но все пак това е част от живота на много хора.

А Салих....пф. Ролята му в Клуба трябва да е в книгите и архивите на студентите по актьорско майсторство🔝🔝🔝

# 653
  • Дубай
Много харесвам Каан У и Фуркан , но Фуркан пред Каан е... А, бе има още хляб да яде докато го стигне.Към хамелеоните нареждам и Еркан Кюстендил, който е гледал Чукура, смятам ще ме разбере.
Алекс, би ли оставила линк за сериала на Салих? Благодаря, ако правилно съм го разбрала би трябвало да е Yalanci, но не знам къде го качваш с тези авторски права.
Мерт Язъджоглу за ELLE, като най-стилен актьор.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 20:53 от I.V

# 654
Изказвам официална благодарност на момичетата, които препоръчаха "Кош за пране". Blush Hug
Екстра е за лятото. Крими, тайни, интриги, прокрадва се и любов- още съм в началото и няма много, но ще има със сигурност, очертават се двойките, май и един триъгълник.
Благодарско, девойки! Flowers Cherry Blossom

# 655
И Буура мога да добавя към хамелеонската група
Какво ли не е играл...

# 656
  • Дубай
Буура кой, Гюлсой нали... Наистина е добър, но някак недооценен сякаш.

# 657
Починала е майката на актьора Акън Акънозу - Йозлем Акънозу. Била е на 59 години.
Тя също е била актриса. Участвала е в сериала “Черна роза”.
Била е болна от рак.

# 658
Ах пусти рак😔
Да почива в мир😔🙏

# 659
Ех, колко жалко, когато в разцвета на силите си си отива една млада жена! ❤️
Наистина тъжна новина.  😢

Общи условия

Активация на акаунт