Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 16

• 105 782
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Дубай
Жалко, млада жена!Да почива в мир!

# 661
Знае ли се кога почват снимките на Шербета?

# 662
Сета на Алперен и Джемре е започнал

# 663
Много млади хора си отиват от тази коварна болест . Никога не може да се преоодолее загубата на родител или дете. Виждала съм снимки с майката на Акън . Красива жена. Да почива в мир !  

За Шербета не съм чула кога започват снимките на новият сезон..

Снимките на сериала с Мурат Йелдаръм и Ебру Шахин започват следващата седмица в Кипър и ще се излъчва по NOW tv.

децата на Хазал и Селехатин Пашалъ . Сладурчета .. Релаксират на морето

Завършиха снимките на крими проекта ''Стая за разпити'' с  Хазал Кая и Чаалар Ертагул
Общи снимки с екипа

айде на кючецитееее People Dancer
не видяхме главните актьори да танцуват
https://x.com/hc_off1/status/1813615771903488369
https://x.com/hazalkayafanss/status/1813489033445519632/video/2

Хазал с усмивка съобщава, че проекта е подновен за втори сезон . Радваме се и дано не забавят прекалено премиерата.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 15:15 от femmi2

# 664
Прочетох набързо написаното от вас , така че сега е мой ред . Повечето за които пишете не съм им обръщала внимание , защото не са ми по вкуса и жанра .Това лято много закъсах от към сериали  особено когато ги финализират и падат с отворен край. Стая за разпити'' с  Хазал Кая и Чаалар Ертагул го очаквам , но не знам кога ще го излъчат и дали ще е  е с бг субтитри.? Забелязах че платформените сериали не ги превеждат толкова  интензивно колкото  телевизионните дали не греша в преценката си ?  Имали платформени сериали с бг субтитри от тази година и Стая за разпити''  такъв ли е ?  Кога ще го излъчат?  Да го видим Дисни плус.  Забелязах че турските филми не ги превеждат с бг субтитри , не че не съм гледала, но  няма  интензивен превод , а искам да гледам .Защо е така нима не заслужават вниманието ни ?
Какво мислите за този  новия сериал „Слънцето ще стопи леда“ (Ayazın Sonu Güneş) с участието на Биранд Тунджа и Хира Коюнкуоглу, който ще се излъчва от понеделник през делничните дни от 16:00 ч. по Kanal D. Хира Коюнкуоглу е участвала в сериала Мария и Мустафа .Чакам филма „Оставете го на вятъра“ (Rüzgara Bırak) с участието на Баръш Ардуч и Ханде Ерчел.  А какво мислите за сериала  Приказки за любовта Мурат Йълдъръм и Ебру Шахин. Друг е Озгу Кая и Бурак Беркай Акгюл
( предишен проект Сапфир) в сериала "Земя на красивата любов. Филм "Тя каза Да " Турция  и Германия .
Кои други сериали са през новия сезон, които  не съм споменала престоят  включително и филми ? Интересно ми е да науча.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 22:26 от Яница88

# 665
Дизитата са индустрия, успешните се продават на големи пазари с аудитория. Защо турците трябва да се интересуват от нас, че и да ги превеждат? Някоя от нашите ТВ купуват някой сериал, /как правят избора кой да е не знам - при вси всички случаи зависи от парите, които се плащат/, след това тук се прави аудио и се излъчва. Това, че има две добри души във форума - Александра и Варна 2 /дано не бъркам ника/, превеждат по-кратките от платформа сериали, но заслужаващи си, на БГ, е само тяхно благородно дело. Понякога в Ютуб може да се намери нещо с БГ автоматичен превод, но какво е качеството, не съм убедена. Дори и при руснаците може да се чака с месеци с руски превод - озвучка или субтитри. Но, колкото е по-висок рейтинга, толкова по-бързо става. А, да, "платформените" имат субтитри на английски - винаги или понякога, не следя много.

# 666
Екипа на Принц се е събрал

# 667
Ееех, Бръшляна как ме подведе.
Набрах бясна скорост 😂 и след 10 еп. хоп- никакъв превод никъде.
Изядох се.

Замръза ще го погледна тестово, ако пускат превод, макар че нито Хира, нито Биранд са първа писта по хубост 😂 , но изглежда да не е съвсем като дневните сериали.

Хубав ден и да си намерите читави сериали за лятно, гледане! ❤️ 💕 ❤️

# 668
И аз от 1 седмица чакам 10 серия на "Бръшляна", но не губя надежда. Повече от 2 месеца чаках 7,8,9, когато се появиха, го изгледах почти отначало, защото горе-долу помнех интригата, но с пропуски. В коментарите на руснаците ТуркуТВ пишеха, че те не превеждат, когато се появи превод /т.е. когато ТОД ТВ май беше имат пари да платят на озвучителите или за субтитри пускат следващите/. А сюжета е такъв, че по картинки трудно може да се разбере интригата.

Но, докато чакам, изгледах отново 1-ви сезон на Шахмаран, почти нищо не си спомнях, когато гледаш за 1-ви път е като книга, четеш/гледаш набързо да видиш какво се случва. Сега обърнах повече внимание на актьорите - ама какво тяло има Серенай, операторството /добри снимки/,  и независимо, че е тип "фентъзи", на сюжета. Нали на 8 август май пускат 2-ри сезон, дано веднага да има превод, ама.....

Започнах и Грязная корзина - ами не е лош /мнение от 2 серии/. Не че този начин на живот на няните и чистачките не ми е непознат, но хем е забавен, хем има крими елемент, сигурно и любов ще има.... Не е натоварващ и за лятото става.

Има още един, "Любовники" - влиза в моята група "Житейски" - т.е. да поразмишлявам върху различните ситуации, добри актьори, не е нещо "УАУ", но става. Неочакван край, който отново те кара да се замисляш за играта на съдбата и за резултатие от твоите постъпки.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 11:02 от jfjallen

# 669
Jfj🌹, дай нещо линк, заглавие на турски или инфо на кой сайт ги гледаш тези Любовники, че ми стана интересно как тъй съм ги изтървала. 😉 😜

Хайде от мене: кастът на Крадец на живот с Алперен и Джемре.
Отдолу в коментар има кратко резюме, което с автоматичен превод е разбираемо.
Не съм много сигурна дали ще ми е интересно, защото нямам тренинг с латино сериали. 😂

https://www.instagram.com/p/C9sXVxRv9E5/?igsh=YXZwdW41bndvbWU0

# 670
Какви са тези Любовници, че и аз съм изтървала? Grinning
И, може да ми се смеете, но и за Бръшляна съм пропуснала инфото. Smiley Нямам представа за какво става въпрос.

В мрежата тръпнат в очакване- Бирсен обещава някаква супер двойка за новия сезон, започнаха гаданията. Халит и Бергюзар, Каан и Неслихан и т.н.  Да видим.

# 671
Ето - Любовники, алтернативно Скрытое. Играе Харзал Ерчоглу - от Бисерните зърна, а артиста много ми прилича на  Малкълм Макконъхи. Не съм го гледала другаде, но и аз не гледам всичко. Сериите са 45-55 минути и се гледа бързо.
https://turkrutv.net/skrytoe-1/

# 672
jfjallen, много благодаря! Запомних го. Blush
Актьорът е трепач- Фърат Челик. Много е готин, аз го харесвам, макар че не съм гледала нищо с него.
Намерих и Бръшляна,написах в речника и разбрах, че е "Плющ". Grinning
След като е крими, ще го гледам, ама ще изчакам превод, като видях, че изревахте. Grinning

# 673
Той не е само крими, по-скоро психо-трилър с крими елементи. Играе Бурджу Йозчевит и Туна, добри са. Има 10 серии от 16 със субтитри /руски/, може да почнете да го гледате, може до седмица-две да излезнат още. Последният път бяха две наведнъж.
https://turkrutv.net/yadovityy-plyushch/

# 674
Jfj🌹, коя е Бурджу Йозчевит? 🤔 
Търсих в гугъл, но ми излиза Бурак Й.
Хубавец, но е напълнял доста напоследък, добре му се отразява семейният живот. 😂

Играят Бурчин Терзиоглу и Хазал Тюресан.
Много ги харесвам и двете и пак са заедно в Лъжец.
За Онур Туна сега си давам сметка колко е висок. 😂

Общи условия

Активация на акаунт