Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 16

• 103 864
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Сбъркала съм . Терзиоглу е. Тя играе и в този сериал, който май Александра превежда на БГ - "Лъжец", със Салих Бадемчи. На мен турските имена са ми особено трудни за запомняне и произнасяне - например Муртaт Й....., Кенан И...., независимо че са ми любими актьори. Единствено не бъркам Къванч Татлату, хаха.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 15:27 от jfjallen

# 676
Пепелчееее Heart Eyes за теб семейство Атай

От ИГ на Хазал с надпис и сърчица Heart

В добра форма са и двамата , особено Хазалджъм е доста отслабнала.. Младее и хубавее . В Туитър коментират, че не личи че е майка на две деца. Фико вече е голям мъж.. Колко бързо лети времето и живота..   Бирсенката писа, че Али и Хазал ще снимат общ проект за НФ и ще се снима в Лос Анджелис , но кога точно още не е ясно и каста се подбира . Предстои и втори сезон на '' Стая за разпити''. Все още няма официално инфо и дата за премиерата.

Мелиска на корица на списание.  Екзотична красавица огнена и с характер . Мнозина мислят, че не е добра актриса, но аз съм на обратното мнение .

https://x.com/dizianaIiz/status/1815438622306263162
клипче от сватбта й от Париж  с футболиста на Галатасарай. Прекрасни младоженци , булка и бяла рокля  Two Hearts Щастлив и дълъг семеен живот им желая .
https://x.com/dizianaIiz/status/1811813885051011231
тук фърля букета Flowers BouquetHeart EyesHeart EyesSmile

Сладурката Ахсенчето Yum

и Гьохче Бахадър:smiles:

Танер Олмез с дъщеричката си

Ханде Ерчел и Борко от общият им  филм на който приключиха снимките и ще се излъчва по Нетфликс.  Те са се преборили с конкуренцията и купили правата.

Много си подхождат и ще взривят екрана .. Nature Boom Чакам го с интерес романтик красивият филм за любовта. Ханде има още какво да учи в актьорството и не е тайна че не я харесвам ,но е красавица и то много напред с материала притежава елегантност и класа умна е и откри своята половинка в лицето на бизнесмена наследник Хакан Сабанджъ.  Личи си щастието и спокойствието и при двамата. 

Баръш Ардуч, от последния снимачен ден на филма „Оставете го на вятъра“.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 01:02 от femmi2

# 677
Фърат Челик се присъединява към екипа на Шербета.

# 678

Голяма лудетина е Фърат Челик и добър актьор..  Браво за избора на рейтингов проект .. Какъв ще го играе ?
Този сериал , който сте го коментирали в темата с Фърат и Хазар Ерчоглю не е ли за платформата блу тв от един или два сезона?   Ако е той го гледах отдавна и то без превод набързо имаше яки любовни сцени .. това помня.

# 679
Същият сериал е, има субтитри руски, като цяло става, но и аз харесвам и двамата като актьори и с късите епизоди става да се гледа пак.

# 680

Голяма лудетина е Фърат Челик и добър актьор..  Браво за избора на рейтингов проект .. Какъв ще го играе ?
Този сериал , който сте го коментирали в темата с Фърат и Хазар Ерчоглю не е ли за платформата блу тв от един или два сезона?   Ако е той го гледах отдавна и то без превод набързо имаше яки любовни сцени .. това помня.

той ще се казва джемал и ще играе собственик на издателство и ще бъде може би нова любовна тръпка на Къвлъджъм , нали тя разбра че Омер и изнерелил с новата жена на племеника си, но реално погледнато беше след както се разведоха, но оная Нилай го изкара че това е станало по време на втория брак на тях двамата.

# 681
Тоя Шербет трябва да го погледна аз заради Рахим добре ли играе това момче.Иначе голям симпатяга Heart

# 682
Ако е за Рахим актьора, да заслужава си сериала. Зависи има микс от модерно и старомодно. Рахим си партнира с Баръш, но само това казвам. Трябва да се гледа.

# 683
Ако е за Рахим актьора, да заслужава си сериала. Зависи има микс от модерно и старомодно. Рахим си партнира с Баръш, но само това казвам. Трябва да се гледа.
Рахим ще играе сега в филм с Мерт Рамо интересно ми да имам поглед над играта на момчето ,но аз много харесвам Съла напоследък има и виновници големи ;д

Бахар Шахин влиза в Деха мама мияяя

# 684
Влизам да напиша нещо, докато не забравя. Grinning
Пепелчето и други момичета питаха за стари летни сериали- топли, за душата. Та днес видях една снимка и се сетих за един такъв- летен, истинска комедия. Съвпадения, случайности, смях- много смях. Аз със сълзи съм се смяла на този сериал. Grinning Към финала стана малко по-глупав, но като цяло- добре е за летен комедиен сериал.

На турски "Gençliğim Eyvah" , в Турк ру го превеждат "Ах, моя молодость".

Нищо особено, но не е  лош- освен много хумор е и човешки, обстановката е приятна, лято, младежи и т.н. Действието общо взето се развива на една улица, но е шарено и весело. От 2020 е, през лятото тъкмо бяха започнали да снимат сериали.

Като търсех снимки да кача тук, се мотивирах и аз да се върна и погледна някои сцени, чиста смехотерапия са. Grinning

# 685
А този съм го гледала и него и като почнаха да въртят стрелката към Екин Мерт и героя му с главната отново и го отписах ,но после я събраха с героя на Бурак Т
И бях щастлива. ;д

# 686
Онче 😍, благодаря! ❤️
Ще го погледна непременно, виждам симпатични лица.

Рецепта за "как да живеем без турски сериали" ...😂
https://www.instagram.com/reel/C9xTGwVoDS0/?igsh=OWp4eHA5bmRyZnNy

# 687
Здравейте, бихте ли ми препоръчали сериал, подобен на " Мрежа от лъжи, или поне толкова интересен?

# 688
Здравейте, бихте ли ми препоръчали сериал, подобен на " Мрежа от лъжи, или поне толкова интересен?

Доброта
Предателство
Малки убийства
Забранената ябълка
Моето име е Мелек
Апартаментът на невинните
Присъда
Ямата
Три сестри
Семейството
Всичко за брака
Йомер
Почукай на вратата ми
Моят живот
Златно момче
Камък, ножица, хартия
Когато я обичаш
Чуй ме

# 689
"Прощално писмо" също е хубав.

11 и 12 серия на Ядовития плющ вече са със субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт