Отговори
# 660
За съжаление сценариста май забрави за срещата на Сейран и Латиф, очаквах много повече неща да се завържат оттам. Ама ...явно съживяването на Пельо беше по-важно.

# 661
И аз ги четох тези днес, но имаше и това
Скрит текст:
Феро и травестита ще пият кафе/чай - точно така беше написано, не че не искам да обидя 🐴
Мерт е с Мирай.

Според спойлерите, които видях:

Скрит текст:
Ферит ще научи от Едже за саможертвата на Сейро и така няма да се стигне до развод. Това се очаква в 61 еп.
Сейро ще ходила и на закуска с Акън и ще хапват асай бол, естествено ще си спомни за Ферит. Можело и той да ги види заедно.

# 662
Горките.... нямат пари и ги обличат еднакво😂

# 663
  • София
Продължавам да не разбирам защо всичко се върти около Буче. Тази история с Латиф също е много интересна. Защо трябва да гледаме някакви кукувици да ходят след Ферит?
Хаха, това за Феро и травестита и аз го видях в туитър, Керем го беше писал, не е сигурен спойлер.

# 664
Приемам, че Сейран се страхува от реакцията на Ферит, за това не му споделя за Йокеш. Ферит е буен и безразсъден. Непредвидим. Ще сътвори куп глупости за отрицателно време.
Но, аз очаквах Сейран да се свърже с Латиф. Тя поиска от него да я предупреждава, когато ще действат срещу семейството й. Мислех, че ще върне жеста, като му разкрие лицето на истинският им враг.  Мисля, че и Халис щеше  да го оцени, защото реално тя ще предаде ортака на баща си.
Халис и  признателност - забрави! Simple Smile Щеше да напада Ферит с думи от типа "виждаш ли Кязъм с какви хора се събира и какво причинява на семейството, а ти ми говориш още за дъщеря му... ". Сейран когато му показа колието и разказа какво става в семейството, Халис размисли ли, защити ли я, имаше ли някакви негативни последици за някого освен за нея самата или угризения?
А ако нахлуе Халис и четата при Шанлъ и принуди Сейран да повтори казаното на Латиф пред Кязъм и Йокеш, по-хубаво ли щеше  да е?

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 14:13 от teya123

# 665
teya123, аз винаги съм вървяла с определени очаквания за Халис Grinning . Мисля, че надеждата ми да се сбъднат ще умре последна Grinning Той е агресивен, на моменти откровено зъл, отмъстителен и злопаметен, но не го смятам за глупав или интригант.
Ако не смята да умира до края на сериала, то определено ще трябва да смекчи тона, егото и поведението си. А, най- добре ще стане, ако на някакъв етап започне да мели брашно със Сейран. Това няма как да се случи без малки стъпки един към друг, без поискана и дадена прошка.
Всъщност това определя мнението ми по повод въпроса, дали Сейран щеше да се върне при Ферит, ако не беше чула, това което чу.
Мисля, че не. Рано й е. И взаимоотношенията й със семейство Корхан не й помагат. Не мисля, че се вижда отново на една трапеза с тях точно сега. Тя знае, че думите на Ферит за собствен дом са вятър. Кой ще позволи това? Корхан винаги ще намерят начин да го задържат в имението. Той все още се влияе от тях, както и тя от собственото си семейство.
Този път не става въпрос само за Ферит и чувствата им един към друг. След интервюто войната е и между семействата- проблем, който не може да изчезне за един ден.
Интервюто...
И, до днес смятам, че беше грешка, но истината е, че остава едно от най- забележителните събития през сезона. Ако сценаристите го ползваха за основа за последвалият разказ, в съчетание с тайната около геният на Латиф, щеше да е много по- добре и да запази историята чиста.
Представям си спад в акциите на фирмата, отдръпнали се клиенти, пречки пред създаването на новата марка... Истинска борба за оцеляване на империята Корхан. Представям си Сейран опитваща се да се задържи сама на крака в общество, което я съди и аплодира едновременно.
Пак щеше да е драма, СейФер отново щяха да са на кръстопът, но това да са техните избори без натиск, заплахи и изнудване.  Избори и последствия- чиста история, незамърсена от досадни обсебени момичета около Ферит и досадни кандидат годеници на Сейран, внуци, синове и племенници на стари скелети от миналото на Халис Grinning

# 666
  • София
Скрит текст:
Ауу, спойлерът за чая с травестита май е истина (сори, цитирам Joy)
Когато прочетох Керем сутринта мислех, че се шегува. Ами то супер смешно звучи.
А ако  Ферит въпреки всичко излезе на чай с тази, ще покаже колко е поумнял 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Сега пишат, че рибата, майка й и Сертер излизали от сериала до 3-4 серии. Какво ще правят още 3-4 серии Scream

Интересно, че и Мерт и Афра веднага се последваха с Мелих, за сметка на разни други новодошли, за да ги показват по телевизията.
Съгласна съм с Джулия, точно това очаквах и аз след интервюто. Финансови проблеми и отдръпване на клиенти. Като не го направиха тогава сега имат шанс да го напряват с новата.... като е толкова ядосана да ги фалира, не да тичка по Ферит. Тогава някак си нямаше да е толкова дразнеща, може би.
Ей това не го разбирам, клекнала си за 2 секунди, но той отказал да спи с теб. Защо продължаваш да ходиш след него, явно на това искат да учат момичетата.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 17:28 от MysteryG

# 667
Юлия, благодаря, че пишеш! В момента си боледувам тихо и кротко в къщи и днес ме лекуваш емоционално с оптимизма си. Simple Smile

# 668
Приемам, че Сейран се страхува от реакцията на Ферит, за това не му споделя за Йокеш. Ферит е буен и безразсъден. Непредвидим. Ще сътвори куп глупости за отрицателно време.
Но, аз очаквах Сейран да се свърже с Латиф. Тя поиска от него да я предупреждава, когато ще действат срещу семейството й. Мислех, че ще върне жеста, като му разкрие лицето на истинският им враг.  Мисля, че и Халис щеше  да го оцени, защото реално тя ще предаде ортака на баща си.

😀😀😀😀
На кого да разкрие лицето на врага му?!?! На Халис, който в болницата гледаше през нея все едно не съществува?? Ако Латиф не беше казал, че е дошла с Ферит, сигурно щеше да накара да я изхвърлят или поне да ѝ каже нещо язвително.
Засега съм гледала серията само с онлайн озвучка, но имаше един момент, когато се обадиха на Халис и след разговора той съвсем се отчая и рухна. Мисля, че му казаха кой е противникът му и той разбра, че е дошло време да плати за миналото си и за това, което е причинил на Океш. Беше наясно, че този път няма кой да му помогне. Надявам се един ден да научи кой е измъкнал Орхан от затвора, кой е платил младежките му грехове. Напълно оправдавам гнева на Океш към Халис и желанието му за отмъщение , за съжаление цената ще я платят невинните Сейфер, както и в случая със Сафет.
Все още се надявам Акън да е бившият на Невра и наистина да няма никакво желание за обвързване и брак. Това не му пречи да се влюби, но вероятно ще е много обран предвид предишното му обвързване с обсебваща личност като Невра. Загатнаха, че е лекар, но на мен ми се иска да е психолог. Много лесно намира изход от всякаква ситуация и знае какво на кого да каже за да не ескалира момента. Успява да намери правилните думи, интонация, държание и жестове за всяка ситуация. Още при запознаването с Ферит ми направи впечатление как погледна встрани, когато Феро "го проучваше", сякаш искаше да покаже, че не търси конфронтация. Надявам се да не е "скрита лимонка"!

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 16:12 от асена

# 669
  • София
Нови снимки от последната серия

# 670
# 671
Мерт е с Мирай.

Скрит текст:
Ферит ще научи от Едже за саможертвата на Сейро и така няма да се стигне до развод. Това се очаква в 61 еп.
Сейро ще ходила и на закуска с Акън и ще хапват асай бол, естествено ще си спомни за Ферит. Можело и той да ги види заедно.

Сигурно ще ви разсмея, но коя е тази Мирай?  И защо е с Мерт в колата?

# 672
Мерт е с Мирай.

Скрит текст:

Сигурно ще ви разсмея, но коя е тази Мирай?  И защо е с Мерт в колата?

Мениджър и най-добра приятелка от години

# 673
Мирай е актриса, играе последно в Безкрайна любов, предполагам, че за нея става дума...а кво прави в колата с Мерт...хич не знам...

Хич не съм познала...сега видях горния пост...

# 674
Цитат
И, до днес смятам, че беше грешка, но истината е, че остава едно от най- забележителните събития през сезона. Ако сценаристите го ползваха за основа за последвалият разказ, в съчетание с тайната около геният на Латиф, щеше да е много по- добре и да запази историята чиста.
Представям си спад в акциите на фирмата, отдръпнали се клиенти, пречки пред създаването на новата марка... Истинска борба за оцеляване на империята Корхан. Представям си Сейран опитваща се да се задържи сама на крака в общество, което я съди и аплодира едновременно.
Пак щеше да е драма, СейФер отново щяха да са на кръстопът, но това да са техните избори без натиск, заплахи и изнудване.  Избори и последствия- чиста история, незамърсена от досадни обсебени момичета около Ферит и досадни кандидат годеници на Сейран, внуци, синове и племенници на стари скелети от миналото на Халис Grinning
Джули, като изключа интервюто - грешка, солидаризирам се с всичко останало в този пост. Blush
Изглежда обаче Гюнгер и другите там не са подготвени за бизнес територията. Влизаха на няколко пъти в нея и набързо я изоставяха за сметка на простотиите в конака.

Общи условия

Активация на акаунт