Отговори
# 555
Лелее   Шехо май ще си вземе жена № 4.  Готииннн !

# 556
Какво каза Сейран на Ферит за Акън? Че не е просто приятел, а годеник ли?

# 557
Какво се оказа че няма материал за фраг ли 😁😁😁

Шехооо много ме кефии
Ифакат за първи път я виждам да се смее 😂

Пелин мисля, че я подготвят за лудницата
Вече осъзнахме колко е обсебена маниачка….

# 558
Пелин сигурно  шЪ сЪ е метнала / прилича / на него ...кръвчица шевлива........JoyJoyJoy

# 559
Какво каза Сейран на Ферит за Акън? Че не е просто приятел, а годеник ли?
Каза му , че с Акън са решили да се срещат сериозно. Интересно ми е как ще реагира Ферит сега. За  Пело и Сертер беше като луд.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 23:07 от Kami_J

# 560
Ферит е типичен чапкънин.Обича да обича всички жени и не може да понесе да го отхвърлят.
След като каза на Невра
-Нека да спрем с това/целувката /
и продължи -Шегувам се  разбира се........
Ако Пелин се омъжи за Сертер и  за нея пак ще  се ядосва.
Сейран знае ,че която безрезервно  се влюби  във Ферит , губи интереса му  и затова никога не му каза ,че го обича и  намери най-доброто решение

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 23:19 от seungri

# 561
Ох, Сейро, ох! Много е хубаво нашето момиче и отново се жертва. Стана ми мъчно за Ферит. Дано Акън му разкрие истината.

# 562
Последната сцена ми напомни първата им брачна нощ , когато той и представи Пело. Само  не му каза  : Аз съм честна с теб , какво ще направиш, ще го приемеш ?
Тези игрички с Акън ми  идват малко детински. Все едно гледам сериал за  тийнейджъри , но няма да задълбавам.
Всички от миналото на Халис Корхан искат да вземат снаха  му и да си отмъстят . Ако знаеха ,колко ще е щастлив ако го спасят от нея.....

# 563
# 564
Епизодът ми хареса 😁 малко муден беше, но пък си върнахме духът на истинските СейФер от първи сезон. Ферит си беше оригиналният Ферит. В краят на епизода има съспенс, хареса ми. 🤩

# 565
Пелин как се възкреси?
И става да ходи… къде отива???
Боже божее…

# 566
Привет,
Епизода загатна част от миналото на Халис и с това се потвърди тезата, че враждата е
в основата на проблемите. Хатуч в болницата беше много права в обвинението си срещу
стареца, но за това страдат децата и на на двете фамилии.
Сейран отново ще се жертва заради Ферит, но дано не е напразно и отново да бъде манипулирана.

# 567
  • Яко в Матрицата...
Акън ще излезе кофти тип, ей тука го пиша. Не ми хареса как гледа влюбено Сейран. Баламосва я, че не иска брак, само за да спечели доверието й. Но да видим…

# 568
Акън ще излезе кофти тип, ей тука го пиша. Не ми хареса как гледа влюбено Сейран. Баламосва я, че не иска брак, само за да спечели доверието й. Но да видим…
Рени, взе ми го от устата. И аз така мисля. Ферит е забавачница в игрите в сравнение с него. Grinning
Между другото, добре че беше последната третина на епизода, щото първи две - тцъ.

# 569
Рано ми е да определя дали е кофти тип, все още ми е приятен, деликатен, но хитрува. Иначе и аз усетих привличане от негова страна към Сейран, все пак е удобно да е така и за следващите серии - драма ни трябва нали? Simple Smile
Иска ми се Акън да каже на Ферит истината след някой епизод, но сега ще гледаме ревност и страдание от Ферит.

Общи условия

Активация на акаунт