Отговори
# 570
Акън ще излезе кофти тип, ей тука го пиша. Не ми хареса как гледа влюбено Сейран. Баламосва я, че не иска брак, само за да спечели доверието й. Но да видим…

При първата им среща в болницата, когато се сблъскаха с чая.. тогава не се познаваха а той тичаше после до асансьора да и дава кафе… харесал си я е 😂😂
Ама нещо голям подлец и лицемер ще излезе май….

# 571
Сейран се жертва , защото  мисли че е виновна за положението на Орхан. Нали тя  го вкара в затвора. За мен си беше в правото да постъпи така. Там му е мястото. А това , че някой  е изпълзял от миналото на Халис и се възползва от ситуацията , не е нейна вина , че да се жертва. Не ми хареса накъде завива образа `и.  То по тая логика хайде да отстъпи Феро на Суна , нали и е сестра. Да се жертва и за нея !
Феро пак ръси едни бисери на Суна , обърква и още повече втечнения мозък. Само ако знаеше , какво и се върти в главата !

# 572
Много ми е интересно къде ще отиде Пелин?В Ялъто ли?Тая въобще е оперирана от чувство за срам.Сценаристите продължават "отмъщението" си,само тя не го разбра.Най-вероятно сега ще каже на Халис,че Ифакат и Гюлгюн са  знаели за плановете и и са си мълчали.Интересно,ще "натопили" и Нюкет?Ах,този Шахмуз,ах!Май ще се окаже,че той е най-големия Чапкън.Хареса ми Акън.Струва ми се,че той ще каже на Ферит за играта,но всичко зависи явно от реакциите на феновете.Ако сега не "възстанат" пак срещу сценария и раздялата на Сейфер и рейтингите не паднат,май ще гледаме АкСей и Мерт може и да откаже подпис на 3-ти сезон.Май започват да ни подготвят за него.За вас не знам,но аз лично отказвам да гледам това.Що за глупости,никой не може да се изправи срещу този "антепски селянин" Океш ли или това е игра на Кязъм и Океш?Кязъм да заблуди Сейран,че се е променил и другия дъртак да е виновен.Нямаше и трейлър.Явно ще се чакат реакциите на фандома и тогава ще се пише новия сценарий за следващия епизод.Ще има ли Сейфер или ще се смени главния герой?Няма да им е много трудно,ще го запратят Ферит в прегръдките и отворената уста на Неврата,ще го пратят пак по клубовете,отново ще го "очернят" и хоп,Акън ще става доктор,сериозен,лудо влюбен,всичко противоположно на Ферит и ето ти 3-ти сезон с нов главен герой.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 23:48 от mimi 65

# 573
Аз съм на същото мнение,само дето не хълца по нея , много тежки пътеки поемата нашите герои,да видим .  Сега Ферит обаче ако си обърне акъла на детински след думите  на Сейран не знам. Много скофтено ще стане всичко. Трябва някой да го светне ,ама да видим . В първи сезон той пое куршума,сега тя поема щафетата
Акън ще излезе кофти тип, ей тука го пиша. Не ми хареса как гледа влюбено Сейран. Баламосва я, че не иска брак, само за да спечели доверието й. Но да видим…

# 574
Дано Едже му каже всичко на Ферит…
Тази луда нахалница кво ще казва на Халис????
Как е лъгала ли? Сраммм… за мен Пелин бити вече… не намирам логика да остане…
Акън или ще е от страна на Сейфер или от страната само на Сейран 😁
Не може да го разгадае човек…

# 575
Мен Акън изобщо не ме притеснява. Щом преживях Пелин и него ще преживея.  Сега малко ще погледаме Ферит на мястото на Сейран. Забавно ще е !  Въпреки че той няма да седне у дома да плаче като нея. Първо ще има бар , а после може и Невра. Ще дишаа дишааа !
Лъгаха Феро , сега ще лъжат Сейро ! Да живеят паралелите !

# 576
Ух, то само подлеци не може! Дано Акън не е поредния, че освен Едже то друг "чист", на когото да се довери Сейран не остана.
Колкото до трети сезон - чакам Сейферското бебе! Все пак в истинската история имат две деца, иначе да го махат този надпис, че е по действителен случай.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 23:50 от teya123

# 577
Как пък Юкеш толкова бързо я разбра, че е правилното момиче за Акън.
А и той се върти около нея и от това май ще излезе ново напрежение.
Всички с които контактуват с Ферит и Сейран, после се влюбват. Едно и
също в сценария, друго не могат да измислят.
Следващият епизод пак ще се насладим на ГГ Пело и трудната за сваляне
мома Невра. Да му мисли Ферит как ще се справи с тях, а и Суна му е на главата.

# 578
  • София
Поне имаше хубави сцени със СейФер. Дано не ги развеждат, не го вярвам, но все пак, Онур е луд.
Мерт го хванали, човека си свали умишлено стъклото на прозореца, да покаже, че е с Мирай, тези пред колата скачат 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Обзалагам се, че тотала утре ще е максимум 7.5 Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе имам идея за анкета - кой ще спре развода - Кязъм, Едже, никой...

# 579

или бременност на Сейран? / не че ще е нещо ново/

# 580
Между другото,забелязахте ли Абидин и щерката на Шефика?Май ще се завърже нещо там.Крайно време беше и на Абидин да му се случи една наистина чиста любов.А защо и "добричкия" Акън да не се влюби в милата Едже?Хубава двойка ще бъдат!Суна не заслужава никой,нито Абидин,нито Кая!За нея по-добре да се "ожени" за гадателката.Лика-прилика ще са си.А пък Асуман,мммм,много готин този инструктор!По-готин от Фуат.Заслужава си жената най-сетне един готин мъж.

# 581
Ферит се нуждае от релакс след всичко, което Пипи му причини
Очите му изтекоха, краставички си слага 😂😂😂
https://vm.tiktok.com/ZGeAT1eL8/

# 582
Цитат

От Х се коментира, че преди да влезе Ферит в залата ще научи нещо важно и няма да има развод.
Мисля си, че Едже ще свърши тази работа и ще разкаже за фиктивната връзка на Сейран и Акън.

Ками, много ми допадат твоите коментари и съм напълно солидарна с мнението ти.

А ето и една закачка между нашите. Феро е много "загорял"

https://twitter.com/i/status/1761096616155492743

# 583
Значи тази сцена остава за 60еп. Предполагам че той е ще почне да й се моли,ще има бана бак Сейро...лютфен

# 584
Хареса ми епизода  и какво по различно видях.
Акън играе игрички на чичо си и ще е средството за отмъщение на Халис чрез Сейран
Ферит постоянно  флиртува с жените  както диша и  успешно влюбва всички в себе си .
Флиртува със Суна и с Невра и /  Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue с всички фенки пред екраните /
С Пелин Ферит  си вкара сериозен автогол след обясненията му към нея ,които я и спасиха
Суна е влюбена във Ферит/ и той не е невинен/ и  затова   търси  тази гадателка за оправдание  на  желанията си/пред самата себе си/
Сейран посочи много вярно истинските причините за раздялата им
-Ферит няма да напусне Ялъ и семейството си /както и тя/
- Ферит ще продължи  с постоянни  случки  и проблеми около  него/с жени и заради тях/

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 00:49 от seungri

Общи условия

Активация на акаунт