Отговори
# 585
  • София

А ето и една закачка между нашите. Феро е много "загорял"

https://twitter.com/i/status/1761096616155492743

Не е само Феро Blush

Още една бременност като на рибата не ми се иска. Ако ще забременява да има кекс, не да разбере в петия месец.

Но ако аз пускам темата ще сложа и тази опция Simple Smile

# 586
"Трябва да бъдеш истински мъж за да осъзнаеш, че една жена е достатъчна."

# 587
Привет на всички! Само ви чета, но се осмелих да напиша отговор след 41 теми! Simple Smile
Вкъщи всички сме големи фенове - малките девойки на Мерт и Сейро, останалите бяхме до скоро с бегла надежда за Суна и Аби.. Гледаме успоредно назад сериите на български, а аз самостоятелно наваксвам напред с каченото в интерент за втори сезон и с ваша помощ. Накратко - няясно съм напред, наясно съм назад, имам някои дупки в средата на сюжета.
Та ще помоля за мнение - какво според вас налалага (освен идеята за безумен сценарии) толкова драстично да се измени образа на Суна, особено след като гледах последната серия от днес вече съм в потрес?! Ясно, че очевидно тя първа стига до психиатър, но дали е само това? И другата ми мистерия е образът на Аби... Назад четох, че сте споделяли догадки дали не е част от фамилията Корхан, сега гледам, че ни подготвят нещо с дъщерята на Шефика. Смятате ли, че неговият образ може да претърпи развиетие и да се окаже по-централен? Едва ли ще ги съберат с лудата сестра вече, но все пак не намирам  никаква логика, колкото и да се опитвам?
Надявам се да не променям потока на темите и благодаря! Вкъщи не намирам съмишленици чак за дебати, та се надявам да ме приемете ! Simple Smile

# 588
  • София
На мен Абидин ми е интересен образ. Още не съм гледала серията с превод и не знам защо след разговора в кухнята пак се заговори, че е Корхан.
Относно Суна. Явно тя има сериозни психични проблеми. Доста по-сериозни от на рибата. Уж в истинската история не искат изобщо да говорят за нея, та кой знае какво е станало.
Не вярвам двамата да ги съберат, дори и Абидин да излезе Корхан. Освен ако той не я заведе накрая някъде в чужбина на лечение.

# 589
Добро утро Simple Smile
Цитат
Та ще помоля за мнение - какво според вас налалага (освен идеята за безумен сценарии) толкова драстично да се измени образа на Суна, особено след като гледах последната серия от днес вече съм в потрес?! Ясно, че очевидно тя първа стига до психиатър, но дали е само това?

Суна си беше податлива на внушения още първи сезон. Не случайно Ифакат я избра веднага. Аз си спомням в 1-ви епизод огледа в банята. Там под команда девойките трябваше да танцуват, а после тя да остане гола. Суна изпълни заповедта веднага. Интересът на Ифакат беше обаче предизвикан от Сейран, която седеше отстрани - цялата в гняв и съпротива. Цяло чудо е, че след показания тормоз в детството имаме явление като Сейран. За Суна не е чудно. Побоищата, гладът и унижението (припомнете си, че момичетата ядяха огризките от храната на баща си и леля си), срамът - всичко това не може да роди нормална психика. И ако за Сейран целта на живота й беше чрез учене да се измъкне от хватката на баща си, за Суна спасението и трепетите бяха свързани с мъж от големия град. И в конака тя се разкъсваше между любовта към сестра си и манипулациите на Ифакат. До нея трябва да има силен човек, който да я обича и води. Такъв не се оказа Абидин, а сега и Кая. Затова и внушенията на врачката намериха почва в душичката й. Нейният образ е един от малкото, в които сценарият върви стъпка по стъпка, но последователно и с идея.

# 590
На мен Абидин ми е интересен образ. Още не съм гледала серията с превод и не знам защо след разговора в кухнята пак се заговори, че е Корхан.
Относно Суна. Явно тя има сериозни психични проблеми. Доста по-сериозни от на рибата. Уж в истинската история не искат изобщо да говорят за нея, та кой знае какво е станало.
Не вярвам двамата да ги съберат, дори и Абидин да излезе Корхан. Освен ако той не я заведе накрая някъде в чужбина на лечение.
Добро утро! ☕🌷
Аз четох, че тя не е искала да се свързва със сериала. Пишат, че в реала се омъжва за Абидин и имат деца, дали е вярно не знам, но в този сайт винаги са познавали.

# 591
Ферит се нуждае от релакс след всичко, което Пипи му причини
Очите му изтекоха, краставички си слага 😂😂😂
https://vm.tiktok.com/ZGeAT1eL8/

.........той ѝ даде поле за изява с неговата си стратегия за живот ,щастие ...
Дойде време за баланс .Той трябва да премине  по пътя ,който Сейран извървя до тук ...да понесе "лекотата " на присъствието на ДЕСЕРТ ,както бе по негова рецепта !
Може  и да му горчи , но така е - и най-баш  ГУРМЕ спец са  имали провали ....
Сега е негов ред ..дали ще смени рецептата си е в неговите ръце /глава ,ако не е празна ......

# 592
  • Яко в Матрицата...
Кате Hands Plus1 Суна ще страда много. Тя също използва тактиката на Пелин - прави се на жертва и иска закрила и съжаление.

Сега е ред на Феро бей да започне да мисли и да изживее поне малка част от това, което Сейран преживя покрай неговите изцепки.

ПП Феро официално си призна, че е глупак Joy, нещо което повтарям от много време и тук доста хора ми се сърдеха за това... Така че...

https://twitter.com/fatmataydanik/status/1761101581137678462

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 09:34 от Reni 🧿

# 593
Това импровизация ли беше по сценарии ли беше не знам… но в този епизод Мерт играеше много естествено… дори Четин го накара да импровизира 😂😂😂
https://x.com/maviadazul/status/1761290378081099806?s=46

# 594
Ферит показва точно  това ,което е в заглавието Ялъ чапкънин.Разглезен и безотговорен  женкар той се интересува само от това да го обичат  и желаят  жените  .
И когато Сейран  показва ,че е неподатлива на чара му ,това го изкарва от равновесие и е готов на всичко, за да не я загуби
Точно както доведе официално Пело в Ялъто ,когато тя  намери друг....
Той обещава всичко на Сейран , дори без  да  мисли ,че този магазин без Невра и парите на дядо му няма да го има.
А когато Ферит  си повярва ,че Сейран го обича ,радостен и щастлив  споделя   как почти  е вкарал гол............
Точно както се радваше ,когато Невра му даде парите...../доказателство   за  неговото умение  да влюбва жените в себе си/

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 09:49 от seungri

# 595
# 596
  • Яко в Матрицата...
Очаквам този път Феро да предложи брак на Невра, след като Сейран го отряза и пак сложи мъж между тях Joy

Още няма рейтинги, казват, че е заради новия сериал по националната. Винаги било така, когато стартира сериал там... Така пишат хората в Х.

# 597
Сценария около Пелин е next level след тотална измишльотина 😂
В предишния епизод й оставаха няколко часа, въпрос на време беше да се спомине според докторите..отказала да се бори за живота си...почти умряла ни я показаха
....а вчера...
Вече в състояние да крои планове и да бяга от болницата..
Еми..тотална шитня стана, без извинение, момичета.. 😄
Ферит много ме забавляваше и ми липсваше точно такъв и май между другото си е най-добре когато около него няма жени ..хаха
Като цяло епизода ми беше скучен,  а очаквах повече
Все пак съм доволна от сцените на Сейфер❤️
Чакам фраг, да видим накъде ще тръгнат събитията

# 598
Акън ще излезе кофти тип, ей тука го пиша. Не ми хареса как гледа влюбено Сейран. Баламосва я, че не иска брак, само за да спечели доверието й. Но да видим…

При първата им среща в болницата, когато се сблъскаха с чая.. тогава не се познаваха а той тичаше после до асансьора да и дава кафе… харесал си я е 😂😂
Ама нещо голям подлец и лицемер ще излезе май….
Kirilva -да аз съм на същото мнение като се има в предвид от кой род е...

# 599
  • Яко в Матрицата...

Чуден рейт...

Общи условия

Активация на акаунт