💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 33/

• 47 053
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Линде, то и за Ханде се отнася същото.. 😉
Ама за нея може ... 😉
 все пак тя е мъжко момиче,  не може да я засегнат никакви нападки и недоказани истини 😉😎

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 18:20 от tina-latina

# 646
  • София
Линде, то и за Ханде се отнася същото.. 😉
Ама за нея може ... 😉
 все пак тя е мъжко момиче,  не може да я засегнат никакви напатки и недоказани истини 😉😎
Да Тина, същото важи и за Бамби. Едните обвиняват Керем, другите Ханде. А истината само те си я знаят.

# 647
Нова реклама с Керем

# 648
KALE & Керем
https://twitter.com/mariajo98477532/status/1767971424822558933
и в Ютуб

Heartpulse

Sparkling Heart

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 20:00 от mi_si

# 649

Това можеше да ни го спестят, сега доста подигравки пак ще отнесе в Туитър... Можеше нещо с Хектор да измислят, по креативно ..

# 650
Инфо:
Адба обяви са кои са най-популярните актьори на екрана! (6-12 март)

Наистина си трая, защото е Керем и е от нашите..., ама аутфиът му е под всякаква критика, тази тоалетна ми идва вече  малко "too much". Все пак снима реклама и ще го гледат милиони зрители... ами не ми е ОК ..
и ако беше някой друг, например Хакан щях да си пиша:
"Кралят на тоалетните" Stuck Out Tongue Winking Eye

.. обаче е Керем и ще се правя, че много ми харесва, все пак след страхотния уикенд сега ще слагаме розовите очила и ..... всички в хор  - страхотна реклама... Евала... Браво.. Само така .. Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано наистина разкара Гюнфер, че вече копаем дъното...

# 651
  • София
Тина, подиграват се в групите на Ханде. В групите на Керем му се радват.
Ето за това говоря. Това разделение не ми харесва. Като недолюбват Керем да не го гледат и коментират.

Сватбеният ден е променен???

Явно съм пропуснала обявена дата за сватба. Ако е обявена, то за кога е и защо сега я променят?

# 652
Линде, Билал досега няма нищо познато. Той е човек с 0 достоверност на информация.
Да се ориентира към времето, там може да има повече късмет.

# 653
  • София
Тина, не разбирам какво цели с тази новина. Никой до сега не е чул за дата, а той пуска новина за промяна. Знам че от край време не обича Ханде. Сега се въздържа много да я коментира, може би респектиран от семейство Сабанджъ. Но за да пуска такава клюка, има нещо скрито. Ей не се спря този човек.

# 654
Цели трафик, колкото повече хора влязат в профила му, толкова повече пари ще получи.
А новините за Ханде са много добра стръв..
Дори да са 100 процента лъжа.
Тина, не разбирам какво цели с тази новина. Никой до сега не е чул за дата, а той пуска новина за промяна. Знам че от край време не обича Ханде. Сега се въздържа много да я коментира, може би респектиран от семейство Сабанджъ. Но за да пуска такава клюка, има нещо скрито. Ей не се спря този човек.
В Туитър са подпукали Керем с тези тоалетни. Трябваше по- деликатно да го направи. Наистина сваля нивото.
Уж Бандерас, Холивид, фестивали, филми и изведнъж реклама за к•••ф. Ами не му отива.

# 655
Има една писана максима в Римското право: "Невинен до доказване на противното".
Керем отрече вече няколко пъти да е изневерявал. Категорично отрече и Стефани. Ханде не е казала, че изневяра е причина за тяхната раздяла. Имаме ли някакви неопровержими доказателства. Нямаме! Значи, по римските закони, не е изневерил. 
Е, на някои може много да им се иска Керем да е виновен, но никоя не е била в спалнята му. Затова тази версия е в сферата на фенските мераци и това твърдение вече се изтърка от употреба.
Нека съсредоточим енергията си към позитивното, което ни предлага Керем. Да се радваме на любовта, която получи в Испания от феновете, на любовта на известните личности, между които Антонио Бандерас. Най-лесното е да му намираме кусури.

Иначе Керем е много секси мъж, свободен е и може да има, която си иска жена. Но не е длъжен да парадира за всяка. Когато той реши ще ни я покаже.

Много точно казано, съгласна!

# 656
Какво да кажа за новата реклама на Керем...тази нова къща трябва да се обзаведе все някак...🤷‍♀️

# 657
  • София
Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Навън е тъмно, студено, чува се успокояващия звук на капките дъжд по перваза на прозореца и нарушава странната тишина и спокойствие, които ме заобикалят! Гледам през прозореца в непрогледната нощ и си мисля за сезоните и хората! Месец март е месецът, когато зимата и пролетта се вкопчват в прегръдка и никой не иска да се пусне! Но неумолимото време на зимата вече изтича и скоро ще посрещнем пролетта, така очаквана и жадувана! В тишината на нощта се опитвам да подредя разколебаните си, разпилени и лутащи се в събитията от последните дни мисли, мисли за една красива, романтична, влюбена прегръдка на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин! След прегръдката и те също като зимата и пролетта се пуснаха и разделиха, не закономерно като сезоните, а като милиони хора по света заради причини, известни само на тях двамата! Confused

Дълго мълчах, но днес имам повод да споделя! Поводът е една снимка от рекламната фотосесия на Ханде Ерчел от 10 март 2024 година! Нали не мислите, че този надпис до главата ѝ е случайно там?! Очевидно екипът ѝ или тя самата се опитват да ни кажат нещо, поне аз мисля так! Нали освен облеклото и обувките, всичко останало е също резултат от труда на цял един екип от специалисти, които предлагат, обсъждат, оглеждат и осмислят всеки детайл и всеки елемент от заобикалящата я остановка! От това зависи резултатът на цялостната картина, т.е. на фотосесията!

В момента в който видях снимката си спомних една фраза, в достоверността на която силно вярвам: „Successful people are not the ones with the highest goals, they are the ones with the highest standards!“ („Успешните хора не са тези с най-високи цели, те са тези с най-високи стандарти!“). Hands Plus1

И ако целите на всеки от нас са свързани с представите ни за смисъла и същността на живота, то стандартите са правилата и насоките, показателите, които са минималното ниво на усилия и постижения, очаквани ежедневно, стандартите са норма! Определянето на наши собствени стандарти означава да имаме свой собствен набор от ценности, морал, преценка, система от вярвания, визия, цели, качество на живот и да притежаваме свой собствен уникален характер. Може да се наложи да направим компромис в живота и да се приспособим към определени обстоятелства, но важно е да имаме силата на волята да се придържаме към стандартите си! И да, аз мисля, че Ханде Ерчел има пълното право да позира пред табела с този надпис, сякаш иска да изкрещи срещу всички онези вечно несъгласни, недоволни, скептици, тези, който грубо оплюват хора, идеи, дела, мисли и/или поведение, без да се обосновават, аз съм Ханде Ерчел и да, „аз определям стандартите“ („I set the standards“)! И ще се обоснова за написаното по-горе без да давам конкретни примери, защото тогава едва ли някой ще прочете пространствения ми пост! Blush

Flowers Tulip Ханде Ерчел работи върху това непрекъснато да се подобрява и усъвършенства, като учи нови неща, подобрява знаниятата си и придобива нови напреднали умения. Самоусъвършенстването е навик за цял живот, който е абсолютно сигурен начин за увеличаване на успеха!

Flowers Tulip Безкомпромисна е по отношение на ненарушаване на ангажиментите си! Изключително успешните хора се ангажират психически със своя успех и професионален растеж, затова се явяват на работа навреме, практикуват самодисциплина и винаги държат целите и визията си начело на ума си. А колкото повече са ангажиментите, толкова повече успешния човек ще е решен да постигне целите си и толкова по-лесно ще преодолее препятствията, които стоят на пътя му!

Flowers Tulip Тя си поставя реалистични цели. Изключително успешните хора знаят колко е важно да си поставят предизвикателни, но постижими цели. Те са напълно наясно със своите силни и слаби страни, знаят какво искат и на какво са способни. Като имат предвид способността си да постигат цели, те си поставят реалистични цели и съгласуват усилията си с тези цели. Поставянето на цели, които са постижими, не само увеличава шансовете да бъдат те постигнати, но също така поддържа ентусиазма и мотивацията в преследването на още по-големи цели.

Flowers Tulip Има изключително точно усещане за фокусиране. Забележително успешните хора не се различават много от другите по компетентност и умения. Начинът, по който работят ежедневно, увеличава многократно шансовете им за успех и това ги прави различни. Те влагат огромно количество постоянни и целенасочени усилия и съзнателно премахват всичко, което би ги разсеяло за да практикуват самодисциплина и се съсредоточават с цялото си сърце върху това, което искат да постигнат.

Flowers Tulip Непрекъснато се стреми към съвършенство. Хората, които постигат голям успех, дават всичко от себе си и се представят на най-високо ниво. Те не спират, докато не свършат работата си по най-добрия начин. Вместо да губят време в това да се сравняват с другите, много успешните инвестират в изграждането на себе си и подобряването на своите умения. Те се стремят към съвършенство и по този начин продължават да вдигат летвата по-високо за себе си.

Flowers Tulip Изключително точно се съсредоточава върху производителността. Повечето хора се чувстват притиснати от време и обстоятелства, защото винаги се опитват да направят възможно най-много неща в ограниченото време, което имат. Те не само се разочароват, но и се стресират, защото не са направили нещата, които са били важни за тях. Изключително успешните хора обаче вместо просто да бъдат заети, се фокусират върху това да бъдат продуктивни. Те приоритизират нещата, подготвят своя списък със задачи и се справят със задачите според важността. Без да се тревожат за лекотата или трудността, свързани с изпълнението на тези задачи, тези велики постижения се фокусират върху това да свършат нещата и да постигат резултати по-бързо и за по-малко време.

Flowers Tulip Мисли креативно. Живеем в свят, който е едновременно конкурентен и бързо променящ се. Иновациите, новите идеи и новите начини на работа управляват настоящето и бъдещето ни. Успешните хора имат предимство пред останалите, защото се учат да гледат на нещата през творческа призма, различна от традиционния начин. Те се насърчават да мислят нестандартно и да полагат съзнателни усилия да наблюдават различни неща, да бъдат любопитни и да експериментират с нови методи. Творческото изразяване им помага да работят по-ефикасно и ефективно и играе важна роля в подпомагането им да достигнат нивото си.

Flowers Tulip Знае кога да спре и да си тръгне. Изключително успешните хора са ориентирани към действие, те са изпълнители. След като са си поставили цели и са подготвили плана си, те спират да мислят и започват да работят, защото, за да изживеете мечтите си, трябва да започнете да предприемате решителни действия и последователно да работите за постигане на целите си.

Като приказна принцеса от приказка, пълна с вълшебства:

Първоначалната ми идея беше да напиша анализа си за хората с високи стандарти за двамата ни любимци Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, но нещо ме възпря! Не виждам Керем Бюрсин да се вписва във всички критерии! А последната му „творческа изява“ с днешна дата ме остави напълно безмълвна! Както Миси е написала тази реклама ми идва „too much”, дори леко ми нагарча като я гледам! Sunglasses

С целият ми респект и уважение към продуктите на Kale, една огромна фирма стартирала през далечната 1957 год. с Canakkale Ceramic Factories Corporation, посочвана в момента като 3-тият в Европа и 12-ият по големина производител на керамика в света, трябва честно да си кажа, че никак не ми допада най-новата им реклама! Принципно имам особено отношение към рекламите и може би не съм напълно обективна, за което се извинявам! Нито идеята им да привлекат лице със световна известност да рекламира произвежданата от тях традиционна керамика и фаянс, нито облеклото и аксесоарите (имам предвид шапката конкретно!) на Керем Бюрсин са нещо, което мога да подмина мълчаливо! За тях вероятно е много финансово изгодно, на Керем обаче какви други дивиденти освен финансови ще му донесе това участие, аз не смея за гадая?! Confused

Всъщност, може би бих била малко по-толерантна, ако поне рекламата беше за фаянс и тоалетни чинии на Kohler Co., американска производствена компания, базирана в Колер, Уисконсин, основана през 1873 год. от Джон Майкъл Колер! И не защото е основана много по-рано от Kale Turkey или защото е мултинационална, а защото именно те създадоха уникалния, интелигентен, високотехнологичен моноблок за тоалетна (Kohler Numi)! Нещо съвършено ново, модерно, иновативно, съвременно, напълно различен и нов стандарт за съвършенство в банята с  персонализирани настройки, които позволяват да се настрои фино всяка опция според вашите точни предпочитания, от околното цветно осветление и вградената аудио система от високоговорители до отопляемата седалка с отваряне и затваряне без ръце! Grinning

Иначе съм наясно, че и Керем Бюрсин може да изглежда като принц от приказка, пълна с вълшебства:

Спокойни сънища и усмихнат мартенски ден! Nature Closed UmbrellaNature Sunny

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 02:09 от nrgmama

# 658
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

П.С.
nrgmama, Hug

# 659
Бирсем е писала, че Ханде няма да е рекламно лице на турския бранд "Пенти". И новината е била фалшива.
Май е ставало въпрос за Гамзе Ерчел

Общи условия

Активация на акаунт