🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 15 175
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Току що ходих до Тубето да видя за нов фраг. Няма още, но и не ме разочарова в предложението си.
Пускам ви го и на вас. Не знам сред нас дали има почитатели на Троновете, но аз съм им голям фен.
А и тази година пича от ляво ще има концерти в България, Хаузер се казва и е страшен виртуоз на виолончелото.

И като съм тръгнала на любими неща, да сложа и любимата си снимка на Мрачния

# 496
"Игра на тронове"...класика.
Не вярвам човек разбиращ от кино да не го е гледал и да не го е харесал този сериал. На мен ми го препоръчаха децата, ама аз малко се дърпах, че не си падам много по фентъзи, но като го започнах, не се спрях. И така всички сезони.

# 497
Признавам си - аз не съм го гледала.
Продължавам да се дърпам.
Rolling Eyes

# 498
Признавам си - аз не съм го гледала.
Продължавам да се дърпам.
Rolling Eyes
Аз го почнах от втори сезон. Бях попадала на него и си мислех, че не е за мен. Мислех си, че е само голотии и битки. Ама ми хареса и го наваксах за един уикенд. Даже последния сезон толкова бързах да го гледам, че чаках до понеделник сутрин да го гледам. Гледах 30 минути в метрото към работа, 30 минути в обедната и 30 минути в метрото към вкъщи. Такива спомени имам.
Имам любима реплика, която да описва работата ми даже. That’s what I do, I drink and I know things. Затова колегите ми мислят, че много пия.

# 499
Тази вечер YouTube е решил да ми предлага само изненади. Току що видях, че сериалите, които пускат на платформата Tabii са пуснати и с БГ субтитри, не автоматични, а хубави.
Само новия фрагмент на Gaddar не ми е дал.

Нези, ама хич не се дърпай, много е добър, особено ако харесваш фентъзи.

# 500
Цвети, там е работата, че не обичам фентъзи.
Единственото такова, което съм гледала е "The Protector ". Grinning
На мен ми дай драма! Grinning

# 501
Хайде на новия фрагмент

# 502
Хайде на новия фрагмент

Къде е Ямур?
Къде е?

Отиде до тоалетната.

Какво става? Какво е това място?
Последна спирка.

Хайде момиче, трябва да те спасим от този мъж!
Хайде ,дъще, хайде, тръгвай.

Какво става?

Ако още веднъж се срещнеш с този убиец, ще ти счупя краката.

Аз ще ти намеря друга работа.

Каква работа?

Обичаш да измъчваш и убиваш животни?

Аз съм ти намерил един съперник със зъби
.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 23:07 от NeZ_9

# 503
Този фраг е доста по-добър и вълнуващ от първият!

Точно в целта Dart

# 504
# 505
Супер се получава, Цвети! Hug
Пак не ни показаха много,но все пак видяхме,че Ямур е спасена и  е при  Фикрие абла.
Явно всички се крият там. Wink
И новината за животните се оказа вярна.
Другото - в петък. Или ще има още един фраг?
Жаки, това много ми хареса, ще го повторя.

# 506
Оф, тая майката на Айдан направо изтрещя, как може да е толкова откачена, да удря момичето пред хора.
 Направо съм потресена.

# 507
Оф, тая майката на Айдан направо изтрещя, как може да е толкова откачена, да удря момичето пред хора.
 Направо съм потресена.

Направи ми впечатление, че нарича Дахан убиец. Явно и тя е разбрала за убийството. Но как ? Дали отново комисарчето е намесено?
Айдан продължава да го защитава и Оя е бясна!

# 508
Да така го нарича, ама когато я набута при оня богаташа (в първи епизод го даваха), не му помня името, той беше чиста като сълза вода...лицемерка. Направо не я понасям....всичко това, което прави с дъщеря си е само за собствена изгода

# 509
Енгин бей се сети и той да рекламира нещо от "Gaddar "!

Общи условия

Активация на акаунт