🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 167
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Ани, благодаря!
Наистина прекаляват, поне нещо да мъцнат, ама не!
Абе, да не ни кажат, че няма да има епизод в петък (пепел ми на клавиатурата)

Да пусна поне красивото ни момиче

# 91
Аз съм на Densing stars. Grinning
Каква ли е причината за това забавяне?
Със сигурност има нещо, но какво?
И Чачо се чуди!

Гери, надписа над тази снимка беше:
Посветено на тези, които обичат истинския цвят на очите на Чаатай Улусой. Wink
Нези, благодаря! Значи е за мен.

# 92
Тия хора май се подиграват с нас.
Сложили постер, че остават три дни до епизод 6, а фрагмент никакъв.
Да не си мислят, че с това ще ни замажат очите.

# 93
Споко, Цвети!
Идваааааа!!!!

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 23:12 от NeZ_9

# 94
Докато чакаме пускам поредното клипче на Габи

Çağatay Ulusoyin на Kubra Gala, на 17 януари 2024 г.

# 95
Нези, аз съм спокойна, ама те какво още искат.

# 96
И поста на Габи в групата, при представянето на клипчето:

"Лека вечер момичета целувки на всички!

Направих нов клип, този път с Cagatay на гала на сериала Kubra, сериал, който беше пуснат със сезон 1 в платформата Netflix на 18 януари 2024 г. Гала се състоя на 17 януари 2024 г. Надявам се да ви хареса то!

[Cagatay Ulusoy](https://www.instagram.com/explore/tags/cagatayulusoy/) в Kubra, фантастично играе ролята на [Gökhan Șahinoglu](https://www.instagram.com/explore/tags/g % C3%B6khan%C8%99ahinoglu/)
 Почти всичко се е променило за Cagatay от последната му роля в Terzi, където играе Peyami!  Походката, изразителността на очите и изражението на лицето са съвсем различни, заедно с физическата метаморфоза, разбира се!  Кагатай е изключителен актьор, който влага много душа в ролите си!  Бях впечатлен както винаги от изключителното представяне на актьора Чагатай Улусой.  Мога да потвърдя отново, че този актьор избира ролята си от желанието да предаде ясно послание към човечеството.  Всяка изиграна от него роля има ясно послание, което подтиква към вътрешна предпазливост.  Този път Cagatay пое роля, която никога не съм предполагал, че ще изпълни, и на някои места предизвика сълзи в очите ми.

И Боже мой, колко добре изигра този талантлив и разностранен актьор, колко всеотдайност и патос вложи в рисуването на образа на Гьокхан!  Ключът към първи сезон е в последния епизод... Ще продължи ли Гьокхан да вярва в силата на Бог, след като научи истината?  Да, така мисля...
 Кубра предава изключително послание за любов към ближния, послания със силно емоционално въздействие относно вътрешната борба, доведена до крайности от бедните хора.  Героят на Гокхан се включва в ролята и ясно показва пропастта, която съществува в социалните слоеве, политически и финансово.
 Кубра е квинтесенцията на всички духовни ценности, които Бог ни е предал, независимо от религията, страната, от която идваме, или духовната принадлежност.  Това е сноп от духовни догми, които ви карат да си зададете въпроса:

Каква е целта на моето идване на тази земя?  Каква е причината да съществувам като същество?  Как мога да помогна на хората и да стана по-добър, по-мъдър човек?

Какви духовни и морални ценности ще оставя след като напусна тази земя?

Актьорите и членовете на екипа на Kubra, присъстващи на галата са: Чагатай Улусой, Аслъхан Малбора, Назан Кесал, Ахмет Мумтаз Тайлан, Айтек Чаян, Джихан Талай, Ягмур-Дурул Тайлан."

https://youtu.be/L8aGVEBjLm4

# 97
Припомнете си момент от 5 епизод - Дахан и Курт действат заедно.

Жени сираци, чакащи да бъдат спасени от този контейнер за боклук

# 98
Мама Оя

Мениджъра

# 99
Най- накрая първия фрагмент за епизод 6

# 100

Брей, доживяхме!

# 101

Брей, доживяхме!

Убиецът на таксиметровия шофьор и баща на две деца Рюстем Аяз все още не е заловен.

Поне да го видя как умира този убиец, иначе очите ми ще останат отворени.

Желанието  да помагате на жертви не си отиде,нали.

Какво каза той преди да умре? Защо, сине мой? Ако искаше пари, щях да ти ги дам.

Какво, по дяволите, става?

Батко  Рюстем ви поздравява и ви желае добър полет.
Полет ли?

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 23:14 от NeZ_9

# 102
Момичета, имам теория!
Аз на Чаатай за нищо не мога да му се сърдя. Затова си измислих причина и даже логика сложих.
Те серията са си я застели. Почнаха месец по-рано. Това, което ни показаха сега го снимат и го вмъкват. Имаме актуална случка както се коментира вече. Те ни я заснемат сега и ни я пускат в следващата серия. И не са били готови. То и фрага ми е един… се едно аз съм го сглобявала. А аз дори колаж от снимки не съм правила.

# 103
Гери, напълно е възможно!
Питах във ФБ групата на "Gaddar" защо е това забавяне.
Ето отговора:

"ÇekimLer Yeni çekiliyor ve geçen hafta erken verildi 3 fragman heyecanını kaybetti bu sebebden"
" Снима се наскоро и беше пуснат в началото на миналата седмица.3 трейлъра загубиха вълнението си поради тази причина."

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 23:16 от NeZ_9

# 104
Нези, мислят, че миналата седмица е паднал рейтинга, заради 3 фрага ли?

Общи условия

Активация на акаунт