🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 165
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Нези, мислят, че миналата седмица е паднал рейтинга, заради 3 фрага ли?
Не, по-скоро го разбирам така,както Гери предположи. Че са го снимали наскоро.
Може би е имало подготвени други 3 фрага,които са отпаднали...

# 106
Нези, мислят, че миналата седмица е паднал рейтинга, заради 3 фрага ли?
Не, по-скоро го разбирам така,както Гери предположи. Че са го снимали наскоро.
Може би е имало подготвени други 3 фрага,които са отпаднали...
Ааа, ясно, има логика!
Мерси!
Явно има причина, едва ли нарочно ще напрягат феновете.

# 107
В същата група един човек попита дали няма да има ранен финал.
Отговор:
" За финал не може да става и дума, спокойно, не вярвайте на фалшивите новини.  Сценарият се заснема отново за вълнуващи сцени."

# 108
Снимани са тези дни и този, и миналия епизод. Още миналият понеделник на фрага споменаха за таксиметровия шофьор, а в ютуб коментираха, че това се е случило предната вечер. И да е имало заснети епизоди, явно всичко са променяли и работят в движение.

# 109
Снимани са тези дни и този, и миналия епизод. Още миналият понеделник на фрага споменаха за таксиметровия шофьор, а в ютуб коментираха, че това се е случило предната вечер. И да е имало заснети епизоди, явно всичко са променяли и работят в движение.
Да, явно това е причината. А подготвените преди  това фрагове са отпаднали.

# 110
И аз мисля, че сменят сцени и снимат в движение. Щом е за доброто на сериала, ще чакаме...

Ха-ха, с Нези сме писали заедно

# 111
Тези погледи!

# 112
Първи опит да поставя субтитри - Успешен

# 113

Браво,Цвети! Hug

# 114
Аз бих се напрегнала ако съм имала готови неща и дойде сценариста и ми каже - трием го. Имам по-добра идея. Но в техният бизнес е така.

# 115
Всъщност, ето още едно обяснение,което звучи по-правдоподобно:
"Последния път бяха дадени 3 трейлъра и сериалът беше почти гледан.  Всъщност, колкото по-рано се случи, толкова по-малко e вълнението. Не е ли по-добре до деня на сериала?"

# 116

Еее, Цвети!
Браво бе момиче, от раз ти се получи!

# 117
Аз бих се напрегнала ако съм имала готови неща и дойде сценариста и ми каже - трием го. Имам по-добра идея. Но в техният бизнес е така.

По принцип е така, но предполагам тук не са имали против, защото засягат социално значимо събитие или по-точно казано трагедия, засягаща обществото по някакъв начин . Но пък и не знаем какво им е вътре в екипа де. Със сигурност не им е лесно. Да не се чудят защо Чаатай 7 години го нЕма😬

# 118
Вече спокойно мога да ви пожелая лека нощ с малко фенско творчество! Heart

# 119
Ани така е. Турците, винаги се опитват, чрез сериалите си да отразяват наболели въпроси и такива трагедии като случая с таксиметровия шофьор.
Шапка им свалям на екипа, за промяната на сценария, за да вкарат в сериала, поредния наболял проблем за обществото

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 00:35 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт