🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 184
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Ново от Сюмeйе и "Booooоо"

# 151
Dağhan, който стана нечовешки, счупи зъбите на мъжете

# 152
Dağhan, който стана нечовешки, счупи зъбите на мъжете

Ха ха ха, какъв бърз зъбен хирург е намерил този.

# 153
Тююфффф…. Здравейте, момичета!!!
Изчетох 200 коментара, но не се оплаквам, липсвахте ми.
Държи ме още от Айлето да се надявам лошите да станат добри - за Ендер го казвам Simple Smile   Не вярвам, че Дахан ще иде в затвора, по-скоро и аз съм на мнение, както сте коментирали, че полицайчето ще се възползва.
Джаки, хареса ми новият прякор - Дахан Худ:hugs:
Относно триото - искам ги постоянно, много готини
Айдан ми става все по-симпатична, дано се е съгласила с предложението, за да го дразни… колкото и да иска да я пази, Дахан се държи ужасно с нея
Дахан и Шенгюл (или както беше там) - ЪПСУРД Cold Sweat
И мен страшно ме дразни това с фраговете - доста несериозно; фрагът дори не беше нищо интересно, още от миналата серия е ясно, че ще убие въпросните убийци на таксиметровия шофьор
Прекрасна вечер ви пожелавам!

# 154
Джаки, хареса ми новият прякор - Дахан Худ Hug
Малеее, Рони!....200 поста!
Добре си си почела, всичко разнищваме и не изпускаме нищо около героите.
А ни изпусна за малко и сме отлетели.
Да, Дахан Худ много му отива.

# 155
Джаки, хареса ми новият прякор - Дахан Худ Hug
Малеее, Рони!....200 поста!
Добре си си почела, всичко разнищваме и не изпускаме нищо около героите.
А ни изпусна за малко и сме отлетели.
Да, Дахан Худ много му отива.

Ооо определено сте разнищили всяка минута JoyJoy

Това, което пропуснах да коментирам е, че наш Еко ще участва, предпочитам Турги, но айде Joy и някъде ми се мярна, че героят му пак ще е Еко

# 156
Това, което пропуснах да коментирам е, че наш Еко ще участва, предпочитам Турги, но айде Joy и някъде ми се мярна, че героят му пак ще е Еко
Аааа, Турги и на мен ми е слабост! Sunglasses
А за Еко не съм го мяркала това, но сигурно още в петък ще разберем.

# 157
Йеее, колко бързо откриват сета на Гаддар

И на двете снимки не съм аз.

# 158
Йеее, колко бързо откриват сета на Гаддар

И на двете снимки не съм аз.

Е не ме ли позна! Stuck Out Tongue Winking Eye
На едната съм аз! Sunglasses

# 159
За тези, които не стигнаха до сета... чай от лайКучка за успокоение на нервите.

# 160
Не остана, още 2 дена!

# 161
Много красив колаж на Кюбра
То да ти проговори.

# 162
Малко за филма на Сюмейе

Hatıran Yeter сега е само в кината! 🍿

"Да си спомним достатъчно", която представя на зрителите две впечатляващи любовни истории от различни години, излезе в кината на 16 февруари. "HatıranYeter", в която майстор-режисьор Ömer Faruk Yardimcı написа сценария и седна в режисьорския стол, носи на бялата завеса впечатляваща история, която започва през 80-те години на миналия век и се простира до наши дни

Любовта на Зехра (Belçim Bilgin) и Адам (Burak Sevinç), които избягаха, ще бъде коронясана с раждането на сина им Баха (Aytaş Şaşmaz). Баха обаче губи слуха си поради менингит като бебе. Животът на Баха, който е имал много по-трудно детство от възрастта си, се променя напълно, когато среща Лейла (Sümeyye Aydoğan), която е глуха и няма като него. Тази любов обаче ще трябва да се изправи пред големи препятствия и Баха ще трябва да се бори да се върне при Йеим, дъщерята на плода на тази любов.

Aytaç Saşmaz и Sümeyye Aydoğan, които дадоха живот на героите Баха и Лейла; известно е, че дълго време са преминали обучение на жестоми езици за своите роли. Актьорският състав на филма, който е заснет в Муданя-Тириле, включва и успешни актьори като Ferit Aktuş, Gözde Çışacı, Furkan Kalabalık, Ayşegül Asar, Deniz Türkali и Çaşdaş Onur Öztürk.

# 163
Рони,браво на теб,че не си се отказала! 200 поста! Еха! Hug
Ама и ние добре си пишем тука. Grinning
Гледах интервюто с кака. (Duygu Saraşın)
Не беше типичното интервю с въпроси и отговори. Двете с водещата просто си говореха ,споделяха. Няма как да го преведа, много беше дълго, засегнаха различни теми. Дуйгу много говореше за семейството си, за силната  връзка между тях. За това, че си говорят всеки ден и си споделят всичко.Каза,че в момента е доволна и щастлива,защото се намира в период, в който нещата вървят добре.
После, не успях съвсем да разбера за кой ставаше въпрос, но думите и ме впечатлиха.
Каза:
"Този мъж обича толкова красиво, има мъже, които обичат толкова красиво!"
И разказа след това за баща си, който е обичал майка и по този начин. Разказа накратко историята на майка си и баща си. Направи ми впечатление, че е много чувствителен и емоционален човек. Живяла е в семейства,в което е имало много любов и мисля,че иска същото и за себе си. Както и е готова да го даде на човека, който я обича.
Замислих се как ли обича Чачо? И дали се вписва в определението "мъж, който обича красиво"?
Разказа малко и за  новата си роля.
Но като цяло разговора беше повече за нещата от живота.
Каза,че много обича свещи  и постоянно пали свещи в дома си.
Майка и и сестра и също го правят.
Още нещо,което спомена и ме впечатли беше изречението:
" Наистина най-големият ми коз беше сърцето."
Хареса ми. Направи ми приятно впечатление, като интелигентна и чувствителна жена.

# 164
Видях, че са качили интервюто с Дуйгу. Качвам го ако някой иска да го гледа...
Доста дългичко е било. Дуйгу изглежда много хубава.

Общи условия

Активация на акаунт