🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 182
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Вижте какво ми попадна сега- Онур със счупен крак.

Хората смятат,че за това не се е появявал много в епизодите.
Дано вече да е минало!
Geçmiş olsun!

# 166
Нези, благодаря за интервюто на Дуйгу. Много ми беше интересно, докато четях за техния разговор.
Винаги съм смятала, че тя е една чувствена, интелигентна и умна жена.
А и не мога да си представя, че Чачо ще бъде 6 години с жена, която няма ум и интелект.
Радвам се, че ми се затвърди мнението за нея. Пожелавам й да постигне всичките си мечти.

# 167
Разказах една много малка част, но все пак част,която добре описва нейната чувствителна и романтична страна.
Сега ми е още по- интересно защо са се разделили.
Може би все пак Чаатай не и е дал това,от което тя има нужда...
Ако го сравнява с баща си- летвата е много висока!
Нещо красиво за лека нощ!

# 168
Готови ли сте за Gaddar, след два дни идва...

Да, Chef!

Току що свърших с гледането на "Кухнята на Ада" и още съм на тази вълна.

# 169
Готови ли сте за Gaddar, след два дни идва...

Да, Chef!

Току що свърших с гледането на "Кухнята на Ада" и още съм на тази вълна.
Добре, че не си на вълна ергена Smiley

# 170
Гери, там е страшно, аз го гледах...майка плаче!
Много е страшно положението.
Я си представете Чачо в ролята на Ергенът

# 171
Момичетааа,
159 поста, Успях изчетох ви,
Благодаря за всичко споделено, забавлявах се, и се смях от сърце,
Не се ядосвайте за фрага, случва се често....все пак Яваш-Яваш си е девиз на турците...
Много се радвам , че през пост се споменава Яман, и на мен много ми липсват...
Време е да се отдам по сериозно на Дахан Simple Smile
Нези, Благодаря ти за превода на интервюто на Дойгу....
Гери, радвам се, че ти харесва Ичердето, и аз много го харесвам, а Четин Текиндор е феноменален....
Жаки,
Капки, Танци, Ергена,..няма смогване тези вечери....
Много харесах Зомбори.... в Капките
Буков в танците...

Лека вечер , момичета Simple Smile
Надявам се , да не изоставам толкова 🫣

# 172
Жаки,
Буков в танците...
Нани, голям маратон...едното гледам на живо, другото на запис...пълна програма
Зомбори и на мен много ми хареса, загледах и сериала му.

Сладката ни Айдан

# 173
Жаки,
Буков в танците...
Нани, голям маратон...едното гледам на живо, другото на запис...пълна програма
Зомбори и на мен много ми хареса, загледах и сериала му.

Жаки,
И аз мисля да го загледам, след хубавите отзиви в темата Simple Smile
Чачко Simple Smile за лека нощ

# 174
Sumeye Aydogan сподели мислите си за героя Aidan с журналиста Yasemin Şefik: "В началото бях много притеснен дали хората ще харесат героя Aidan. Защото, независимо от всичко, тя имаше образ на жена, която не чакаше нейният любовник да напусне армията.. Тя също говори за състоянието си след заснемането на втория епизод, особено за сцената в гората, където е боса: „След тази сцена във втория епизод бях болна пет дни.“

# 175
Ергенът не го гледам, но колко му е да го спретна Чачо за ергенът
и момичетата му... в розово, грациозни като фламингота.

# 176
Добро утро, момичета!
Снощи до късно сте продължили!
Шефове,ергени,танцьори...Grinning
Цвети, много сърдито гледа твоя ерген!
Версията на Жаки, ми харесва повече! Wink
Репортаж за инцидента с Онур Сайлак

До колкото разбрах е станал по време на ски. Карал ски с дъщерите си,които се справяли много добре. Той също,но ето, случило се малко нещастие.
Кракът не е счупен,има някакво разкъсване на мускула, до колкото разбрах. Питаха го дали се ядосва за това, той каза,че не е ядосан,но съжалява,че е претърпял този инцидент.
Според мен това се е случило сега и няма нищо общо с предишните му статични сцени.
Питаха го, разбира се и за Гадар, най- вече за слуховете за ранен финал.
Той каза,че слухове винаги има, но всичко е наред.  Целия екип е страхотен и работят много добре, имат добър режисьор, имат Чаатай и всичко върви както трябва.
Каза,че не е играл с никой от тези  актьори до сега. Но му е много приятно.
Изглежда е ходил в Париж, защото го питаха как е минало,а той отговори,че е прекарал страхотно време там ,с дъщерите си.
Разбира се,всички му пожелават скорошно оздравяване.
Geçmiş olsun!

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 08:06 от NeZ_9

# 177
Добро утро!

Нези, благодаря за превода на интервюто с Онур.
Радвам се, че не си е счупил крака, както се вика по-малкото зло.
За една седмица ще се оправи. Хубаво е, че на площадката всичко е наред. За ранен финал, ще си чешат езиците до сами финал...нали нещо трябва да човъркат журналистите..
Нези, как да не намръщи вежди като е видял какви клявки влезнаха в Ергенът....думи нямам.
Тя Цвети ги е наредила партньорките, за да му оправи настроението... много идеен колаж
Ха-ха, ама я си го представете да го налазят толкова кокошки...
направо Бен Джонсън, пасти да яде, нашия ще го мине като малка железопътна гара..Joy

# 178
Жаки, тази година реших,че няма да си го причинявам Ергенът и, като ви чета, изобщо не съжалявам!
Дано се оправи бързо Онур! Иначе той съвсем ясно си го каза- имаме добър режисьор, имаме Чаатай, всичко е наред! Wink

# 179
Нези, не си го причинявай Ергенът!
А Онур, бързо ще се оправи, не е сериозна травмата. Те, докато вървят снимки, може да го пристегнат, а ако не му е комфортно, ще инсценират някоя травма в епизода и може да си играе с ботуша. Той няма екшън сцени,

Резюме за епизод 6:

Дахан е притиснат в ъгъла от капана, поставен от Енвер. Сега Гюркан разбра, че е наемен убиец. Но Дахан избира да се бие, вместо да избяга и да се скрие. Време е директорът и Дахан да изяснят нещата. Те или ще кажат добре, или ще продължат. Докато чака отговора на мениджъра, Дахан започва да търси убиеца на таксиметровия шофьор, който беше убит в неговия квартал. Докато проследява убиеца, той пресича пътища със стар приятел. Дахан, който преследва убиеца, намира начин да нарани Енвер.

Осъзнавайки, че синът му няма да се откаже лесно от Ямур след последните му действия, Акбар заплашва Давут. Ямур, който сега е у дома, се опитва да се поправи с баща си, но заплахата на Екбер напълно е разстроила психологията на Давут. От друга страна, напрежението между Екбер и неговия син, който предприема действия, за да раздели Енвер от Ямур, става още по-опасно. Решението, което Енвер намира, за да се измъкне от тази ситуация, подлудява Акбар. Акбар, който каза, че досега не е бил чудовище, сега е достигнал точката, в която може да направи всичко.

Независимо от всичко, Айдън все още се надява да се събере отново с Дахан. Оя смята, че тази надежда е погубила дъщеря й, затова опитва различни начини да я спаси от любовта на Дахан.

Общи условия

Активация на акаунт