Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 72 320
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
  • Сливен
От личен опит мога да кажа,че съм получила страхотни мигли с използване на тези 2 продукта

Но за това ми бяха необходими около 3 години първо ползвах на евелин всяка вечер преди лягане около 2 години,а от около година на trend it up.

# 106
  • Козлодуй
Купих си коледен календар на Алверде и от него използвах овлажнителя за лице моля препоръчайте ми подобен продукт защото кожата ми е суха на лицето - използвам дневен крем но не ми овлажнява така добре както когато първо сложа от овлажнителя но не съм запозната с козметиките Simple Smile

# 107
Купих си коледен календар на Алверде и от него използвах овлажнителя за лице моля препоръчайте ми подобен продукт защото кожата ми е суха на лицето - използвам дневен крем но не ми овлажнява така добре както когато първо сложа от овлажнителя но не съм запозната с козметиките Simple Smile

И аз търся нещо много овлажняващо, защото кожата ми е адски суха и 1 час след нанасяне на крем отново се нуждае от хидратация.

# 108
Ползвайте тоник, тонер, есенция, серум ореди крема.

# 109
Аз използвам флорални води след измиване на лицето, преди нанасяне на серума.

# 110
Да, и аз ползвам флорална вода от роза като тоник.После тонер с центела, серум, крем.Мазна и зряла кожа имам, но добре ѝ понася.

# 111
  • Козлодуй
Ползвайте тоник, тонер, есенция, серум ореди крема.
Така ли да ги търся и дали може някакъв линк? Simple Smile

# 112
Да, така ги търсете.Тоник, тонер, есенция, серум.Всички за хидратация.Прочетете кое какво е и за какво служи и според бюджета ск подберете какво да опитате.Също ги вкарвайте едно по едно, може на кожата Ви да не се хареса. натрупване на продукти.
Моята розова вода е на Агива( българска) и на др.Дерм( също бг бранд).
Тонерът е на Revuelle , с центела и още нещо, но има много такива продукти.
Есенция не ползвам, но въртя серуми с пептиди, серамиди, колаген.Използвам дрогерийни марки, предимно български:
Skincyclopedia, dr.Derm, Balea, The Ordinary, Victoria beauty.Това се сещам сега.

# 113
  • Козлодуй
Благодаря много за информацията Simple Smile Розова вода ми звучи много приятно ще пробвам - страхотни сте Simple Smile

# 114
Аз пръскам на лицето и после с потупващи движения леко масажирам лицето, не търкам, не ползвам тампончета.Това като тоник- подготвяме кожата за последващите продукти.
Тонер може да ползвате, може и не- въпрос на предпочитания и ефект върху кожата.Следват серумите( може да са повече от един), крем и накрая слънцезащита.Посше вече декоративната козметика.🥰

# 115
Имате ли впечатление за продуктите на Weleda?

# 116
Здравейте! Може ли някой да ми помогне с измиващ продукт/ мицеларна вода, която да премахва тази водоустойчива спирала? Пробвах я с няколко продукта и не се сваля напълно, имам чувството, че стои с дни на миглите ми Disappointed

Скрит текст:

# 117
Ето с този лосион или подобен на друга марка, ако този го няма вече, защото нещо не го намирам.
Скрит текст:

# 118
Тази с нищо не се маха изцяло, дори с олио за махане на грим, винаги остава поне малко залепнало по миглите, което пада само за няколко дни, но с търкане- само заедно със самия косъм, на който е залепнала. Направо я мятайте и си купете неводоустойчивия вариант- не се размазва.

# 119
  • Пловдив
Защо не пробвате да слагате неводоустойчива спирала един пласт и след нея като изсъхне с тази водоустойчивата. Може би така няма да се сваля толкова трудно и да остава по миглите.

Общи условия

Активация на акаунт