Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 72 358
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
  • Deutschland
И Пантен са пуснали бонд серия.

# 136
Здравейте, момичета,
Някоя от вас има ли отзиви за този крем на Lumene, както и за околоочния от същата серия?

# 137
Не са им хубави кремовете на Лумене, поне тези двата, много запушват порите и омазняват, поне при мен имаше този ефект. Това са най-евтините кремове на марката, може по-скъпите да са добри.

# 138
  • Варна
Има ли някой ненужен талон за отстъпка на парфюми 15% в ДМ?

# 139
  • София
Аз имам, но нямам представа как да ти го пратя. Ще си отблокирам личните, ако знаеш как да ми обясниш.

# 140
Има ли някой ненужен талон за отстъпка на парфюми 15% в ДМ?
Пращам

# 141
  • Варна
Аз имам, но нямам представа как да ти го пратя. Ще си отблокирам личните, ако знаеш как да ми обясниш.

Благодаря, изпратиха ми вече Simple Smile

# 142
Здравейте, препоръчайте ми много хидратиращ лосион за тяло. Т.к бременна съм и се мажа с кокосово и какаово масло,но ще ходим на почивка и не ми се носят бурканчетата.
Мерси.

# 143
# 144
Marthina, от кремовете против стрии на Мустела и Матернеа аз бях много доволна, само с тях се мажех по цялото тяло.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 10:09 от Елмайра

# 145
  • Deutschland
Имате ли пресни впечатления от маските на Nature of agiva, за коса имам в предвид? Да поръчам на мъжа ми като иде до България тоя месец да ми донесе. Маслината ли, розата ли... Маслината я бяха развалили, сега не знам.
С тази за къдрава коса на Гарние не се спогодихме. В началото добре, после косата ми ставаше ужасно суха и заплетена.

# 146
От тази съм доволна, със суха къдрава коса съм. Другите не съм ги пробвала.

# 147
Фрау, купих си една с макадамия, много утежни косата и не ми хареса.
https://remedium.bg/agiva-vs-maska-za-kosa-makadamia-400ml-061404/p

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 14:00 от Janice_

# 148
Аз преди няколко месеца привърших регенериращата с розово и арганово масло. Любима ми беше - приятен аромат, доста икономична, но много дълго време я използвах, защото редувах с още две маски и не съм сигурна дали сега я има и изглежда точно така.

# 149
  • Light of Zartha
Фрау, купих си една с макадамия, много утежни косата и не ми хареса.
https://remedium.bg/agiva-vs-maska-za-kosa-makadamia-400ml-061404/p
Аз имам същите впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт