Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 72 363
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
  • Deutschland
Моята беше с роза и какао. Тази с арган не съм ползвала. Благодаря ви за отзивите.

# 151
Фрау, купих си една с макадамия, много утежни косата и не ми хареса.
https://remedium.bg/agiva-vs-maska-za-kosa-makadamia-400ml-061404/p
Тези са ужасни. Бях купила 2 различни. И 2те миришеха на гадно и гранясало и едвам се насилих да изхабя едната.. Другата ще и намеря приложение за нещо друго.

# 152
  • Бургас
С аргана и розата,преди години тук се коментираше,че е много хубава. Но аз не съм я пробвала.
Не използвам маски за коса.

# 153
Аз имам същите впечатления.
А как гадно мирише. Мале, мале

# 154
  • Deutschland
Значи тотално са ги развалили. Благодаря отново.
Голямо разочарование от такива реформулировки. Ако правят нещо наново, поне да е по-хубаво от старото, а те развалят наред. И козметика и парфюми.

# 155
  • Light of Zartha
Аз ѝ дадох шанс, но просто беше ужасна. Миришеше зле, косата ставаше отвратителна от нея. Моята е гъста и с тънък косъм и не особено капризна, но тази маска просто имаше голямо не от мен.

# 156
Явно маската на Агива с макадамия просто не струва. Моята коса е нетретирана и здрава, реших, че би била полезна на някой с увредена коса, но като чета коментарите ви, явно не става за каквато и да е коса. Чела съм положителни отзиви за маската с маслина на Агива, но не съм я пробвала.

Очаквам скоро да се появят продуктите на Балеа Профи в новите опаковки отново с развален състав, както се случва винаги с новите неща. Дано да греша, защото много ми липсва серията за брюнетки.

# 157
Момичета видях, че в Лили има продукти на Lakme. Търся си олио за коса, някоя ползвала ли е от техните и кое е хубаво?

Преди ползвах олиото на Доори от платинум серията, но вече го няма никъде и търся заместител.

# 158
Олиото на Доори беше много хубаво, а не беше и скъпо. Имам това, което сега се предлага като копринен серум, но е много скъпо, на намаление е около 32 лева, иначе съм доволна от него, но не е бюджетно.
Добри масла за коса от дрогерията за мен са тези:

# 159
Дами, виждали ли сте този серум да се предлага в DM? Искам да се възползвам от промоцията 1+1, но конкретно този серум в никой филиал на DM не го откривам. Явно не поддържат пълната гама от продукти на марката, което е странно, защото тези серуми ги виждам всичките налични и по кварталните супермаркети.

# 160
И аз я имам тази и не съм доволна. При мен пък никакъв ефект няма😂. Все едно не ползвам маска и наистина аромата и е странен. Не мирише хубаво точко на нещо старо, но поне не се задържа на косата този аромат.

# 161
  • на дъното
Здравейте 🙂
Бихте ли ми препоръчали балсам за коса, който да не отежнява за нормална коса?
Благодаря 🤗

# 162
Аз от години ползвам храната за коса на Гарние с банан.  Прави ми косата много мека. Освен това ползвам и серума на Балеа, но тук го няма напоследък. В комбинация и крема на Олиосета си става коприна направо. С дни стои мека и пухкава, но корените ми се омазняват на втория ден. На мен там ми е слабото място и не знам с това как да се справя.
Скрит текст:

# 163
Маската с банан от серията Hair food ми е абсолютен любимец. Не знам дали балсамът от същата серия е толкова добър.

# 164
Дами, виждали ли сте този серум да се предлага в DM? Искам да се възползвам от промоцията 1+1, но конкретно този серум в никой филиал на DM не го откривам. Явно не поддържат пълната гама от продукти на марката, което е странно, защото тези серуми ги виждам всичките налични и по кварталните супермаркети.

В Лили на Лъвов мост е намален на 9.99 лв

Общи условия

Активация на акаунт