Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 70 187
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
някой има ли код, талон за отпъска

# 316
  • Deutschland
Нов лосион за лятото. Не знам дали го искам 🤔. Ако попива добре и има траен аромат, може би...
По-скоро ужасно много бих се зарадвала, ако открия отново лосиона Dove Derma spa, който се води нощен. Ухаеше божествено.

# 317
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой ползвал ли е вече пастата за зъби на таблетки на ДМ? Върши ли работа за път или друг подобен повод?

# 318
Минавам да похваля този ароматизатор. Сложих го в банята. Аромата е приятен, не твърде силен или натрапчив, а деликатен, усилва усещането за чистота в банята. Аз съм го отлепила горе-долу на 1/3, ще видя колко траен ще се окаже. Мисля да взема и други бройки за хола и кухнята, може би ще тествам и другите аромати.

Скрит текст:

# 319
Идвам да похваля Лили.
Бях тръгнала да поръчвам новата серия на Лореал от Нотино, но видях, че в Лили се предлага комплект шампоан, балсам и терапия за 35лв с код за отстъпка и безплатна доставка.
https://shop.lillydrogerie.bg/beauty-box-l-oreal-paris-elseve-gl … a-3-chasti-542725

В Нотино с намаление щяха да ми излязат 47 + доставка.
С поръчката са ми изпратили препарат за пране, дезодорант и гел подложки за обувки:

# 320
Лили са страхотни от към обслужване на онлайн поръчки. От 8 мартнеската промоция получих цял плик с подаръци, единия от който беше крем за лице на Биотен с витамин Ц, червило Golden rose, маска за лице, течен препарат за пране Savex и още куп дреболии, които не помня. Имала съм и поръчка само с 1 продукт евтин и винаги слагат подаръче към поръчката. А безплатната доставка с box now няма да я коментирам. Вече 1 година мина и си поръчвам редовно с тях до автомат.

# 321
А тези подаръци от Лили отбелязани ли са някъде, че евентуално ще присъстват към поръчка? Досега нито еднъж не съм получила такова нещо към редовната ми онлайн покупка.

# 322
И аз не съм.

# 323
Никога не получавам подаръци от Лили

# 324
При обявени подаръци към онлайн поръчка, винаги съм ги получавала. Иначе слагат по 1-2 мостри (последно на новите кремове на Микса).

# 325
Интересно че до преди около час на сайта пишеше безплатна доставка + изненада , но вече пише само безплатна доставка. Поръчах днес и ще ми е интересно дали ще получа нещо …

# 326
Минавам да похваля този ароматизатор. Сложих го в банята. Аромата е приятен, не твърде силен или натрапчив, а деликатен, усилва усещането за чистота в банята. Аз съм го отлепила горе-долу на 1/3, ще видя колко траен ще се окаже. Мисля да взема и други бройки за хола и кухнята, може би ще тествам и другите аромати.

Скрит текст:

Аз бях много недоволна от този. Сложих го в банята и след 2 дни спря са мирише.

# 327
Поръчах и аз сета на Елсев, големи сте значиии…:)
Ванилия, благодаря.Аз не видях никъде да пише изненада.

# 328
  • Плевен
Интересно че до преди около час на сайта пишеше безплатна доставка + изненада , но вече пише само безплатна доставка. Поръчах днес и ще ми е интересно дали ще получа нещо …
Тюююю и аз изпуснах! Сутринта видях и си викам след работа ще поръчам. Значи трябва да се действа веднага, явно се изчерпват подаръците.

# 329
Да и аз така мисля , направих поръчка вчера , но ми се обадиха да ми кажат че нямат наличност. Надявам се поне поръчката от днес да бъде изпълнена, и аз поръчах комплекта на Лореал. Много го хвалят

Общи условия

Активация на акаунт