Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 70 175
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Може ми.мнения за този сет на Елсев интересува ме дали омазнява косата и на колко дена държи косата чиста??

# 331
Може ми.мнения за този сет на Елсев интересува ме дали омазнява косата и на колко дена държи косата чиста??
Аз също се интересувам, но искам да знам и дали е агресивен към боята, защото има киселина все пак.

# 332
Тези серии за коса, които се водя дълбоко възстановяващи по-скоро ще са добри и подходящи за момичета с боядисани коси, които използват преса/маша. Аз отидох на кератинова терапия с преса, защото беше на изгодна цена и после 3 седмици оправях пораженията от нея. Косата ми имаше чудесно съотношение между хидратация и протеин, а кератинът го наруши.

# 333
Въпросът ми не е свързан с козметика, а с препарати за пране. Някой дали има впечатления от някой от тези два препарата за пране от DM?

# 334
Ползвам и двата. Лилавият ми харесва сякаш малко повече. И от двата съм доволна като цяло.

# 335
Аз съм използвала синия, цената му в германия е два пъти по-ниска. Доволна съм.

# 336
  • Някъде там
Аз също се интересувам, но искам да знам и дали е агресивен към боята, защото има киселина все пак.
Аз си закупих само балсама, но не съм го пробвала.Притеснявам се да не сваля от боята, наскоро се боядисах в много хубав топъл цвят и ме е страх да рискувам.

# 337
Вчера го взех този сет на Елсев, днес го ползвах.Не видях да сваля боя.Но в комплекта няма серумът без измиване.Само шампоан, балсам, активен серум с измиване.
Някой има ли серумът след терапията?
И да похваля Лили- много бърза доставка до BOX, имах подаръчета: малка бутилка препарат за пране за Савекс, силиконови лепенки-подложки за обувки и шийт-маска за след слънце.

# 338
  • Някъде там
Вчера го взех този сет на Елсев, днес го ползвах.Не видях да сваля боя.Но в комплекта няма серумът без измиване.Само шампоан, балсам, активен серум с измиване.
Някой има ли серумът след терапията?
И да похваля Лили- много бърза доставка до BOX, имах подаръчета: малка бутилка препарат за пране за Савекс, силиконови лепенки-подложки за обувки и шийт-маска за след слънце.
Серума без измиване има ли го наличен в БГ?

# 339
В Нотино го има.Сякаш и маска някъде ми се мерна.

# 340
  • Варна
Серума го няма по физически магазини.

# 341
  • Deutschland
В Нотино го има.Сякаш и маска някъде ми се мерна.

Няма маска в серията. Шампоан, балсам, терапия и серум без отмиване.

# 342
  • софия
Лили са страхотни от към обслужване на онлайн поръчки. От 8 мартнеската промоция получих цял плик с подаръци, единия от който беше крем за лице на Биотен с витамин Ц,
Скрит текст:
червило Golden rose, маска за лице, течен препарат за пране Savex и още куп дреболии, които не помня. Имала съм и поръчка само с 1 продукт евтин и винаги слагат подаръче към поръчката. А безплатната доставка с box now няма да я коментирам. Вече 1 година мина и си поръчвам редовно с тях до автомат.
Днес и аз взех малка поръчка от Лили. За първи път поръчвам, но не ми се ходеше до магазин. Пуснах я в сряда. Имам подарък крем за лице на Биотен с витамин Ц, малък течен препарат за пране Savex и лентички за предпазване за сандали.

# 343
Това съм видяла:

# 344
  • Deutschland
При нас я няма. Явно е само за определени пазари. Пак сме подценени.

Общи условия

Активация на акаунт