Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 70 031
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, къде в София могат да се открият моливите на Бруклин?

# 346
  • Варна
В Елитис

# 347
Елитис вече няма в София.

# 348
Ще има нова маска за устни от Катрис

Ще ми е интересно да я пробвам, защото ми прилича на dupe на Laneige от която аз останах изключително разочарована. Reve de miel на Nuxe е 100000 пъти по-добър за мен и моите устни.

# 349
В Тити съм ги виждала.

# 350
В Тити съм ги виждала.

А къде има Тити? Преди имаше пред болница "Св. Иван Рилски", но наскоро видях, че вече е затворена.

# 351
  • София
В Тити съм ги виждала.

А къде има Тити? Преди имаше пред болница "Св. Иван Рилски", но наскоро видях, че вече е затворена.

Красна поляна, на пазара и в Люлин 9. За тези два съм сигурна, че работят.

# 352
За тези двата знам и аз Simple Smile

# 353
A маска за устни как се използва?

# 354
Маските за устни са уж като по-богат балсам за устни. Аз се мажа преди лягане.

# 355
Отстрани на Халите по Екзарх Йосиф (срещу синагогата) по реда на магазина за здравословни храни има магазинче тип за 1лв/домашни потреби- там има (точно до него има магазинче за чорапи, което се вижда по-добре от улицата).

# 356
Може ли да споделите изпитана очна линия/молив за очи, които са подходящи за по-чувствителни очи? До преди 10г нямах проблеми с козметиката, но оттогава насам не съм срещала очна линия или молив за очи, който да не ми люти и да кара очите ми да сълзят.

# 357
Може ли да споделите изпитана очна линия/молив за очи, които са подходящи за по-чувствителни очи? До преди 10г нямах проблеми с козметиката, но оттогава насам не съм срещала очна линия или молив за очи, който да не ми люти и да кара очите ми да сълзят.

Пробвахте ли на Bell от хипоалергенната серия? - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bell-moliv-za-ochi-hypoallergeni … 902082519751.html

# 358
Този боди лосион на Балеа го взех ей така набързо за проба но е много хубав и за цената си е перфектен 👌❤️

# 359
  • Mediterraneo
Колко често ползвате пачове за очи?

Общи условия

Активация на акаунт