Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 69 842
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Не взимай околоочния, ако става въпрос за черната туба. Никакъв ефект не видях от него. Препоръчвам този околоочен на Orjena https://shop.lillydrogerie.bg/orjena-power-collagen-okoloochen-krem-30ml-541541

# 496
  • Deutschland
За Оржена с десет ръце да, да, да.

# 497
Не видях никакъв ефект от околоочния на Medi-peel,консистенцията не я коментирам,тя е всеизвестно противна.
От пачовете в черната опаковка също не съм възхитена,но това ми е първия продукт от този тип и може би имах нереалистични очаквания.

# 498
Аз пръснах едни пари за черната туба. Консистенцията е ужас. Ефект Зеро.

# 499
Значи сменям с Оржена! Не съм чувала нищо за тази марка.

Имате ли мнения за други корейски в Лили? Знам, че има тема за корейските марки отделно, но конкретно ме интересуват тези от Лили, ако сте доволни от нещо? Благодаря ви!

# 500
Този ползвам сега:

Не съм особено доволна, прави ми малко кир.

# 501
  • Козлодуй
Аз си мислех че пач за очи наричате памучето пресовано на кръгче - изобщо не разбирам нищо Joy

# 502

Имате ли мнения за други корейски в Лили? Знам, че има тема за корейските марки отделно, но конкретно ме интересуват тези от Лили, ако сте доволни от нещо? Благодаря ви!
Не знам дали питате само за околоочни продукти, но ето тази серия на SNP е много хубава за хидратация на суха кожа:

Тоника е нещо средно между течност и гел и дори само него да нанесеш няколко пъти, дава чудесна хидратация. В момента е намален в Лили. Крема също е много хубав. И двата продукта ги ползвам и в зоната около очите. Не дразнят въобще.
Още един глас за Orjena. Доволна съм от ето този тоник с центела:

Успокоява чувствителна кожа, има много приятен аромат.
Сигурно сте видяли, че марката имат оферта в Лили - при покупка над 40лв подаряват околоочен с витамин С. Някой ползвал ли е този крем. Мазничък ли е, изсветлява ли тъмните кръгове?

# 503
Установих през последната година, че при мен един крем може да бъде ужасен, да прави кир ефект, да е тежък и може да бъде отличен за моята кожа. Зависи много от периода на годината и нуждите на кожата ми. Така е и с косата ми. Ето например крема на Нютроджина хидра бууст го бях видяла от няколко дерматоложки онлайн като много хубав крем. Дадох около 25 лева за него, ползвах 3-4 пъти миналото лято и бях много разочарована. След това обаче тъкмо смятах да го измазвам по тялото, за да не ми се мята в шкафа и видях, че ми пасна просто чудесно през зимата.

# 504
Сигурно сте видяли, че марката имат оферта в Лили - при покупка над 40лв подаряват околоочен с витамин С. Някой ползвал ли е този крем. Мазничък ли е, изсветлява ли тъмните кръгове?
Имам го, но не съм довършила червения и още не мога да кажа. По принцип гледам да довърша един продукт и тогава да отварям следващ (с изключение на серумите).
Скрит текст:
Затова заедно с другите серуми ползвам този на Orjena с вит.С и е много хубав! Надявам се и околоочният да е така. Аз не съм от хората, които анализират състава на продуктите под лупа. Интересува ме цялостното му действие върху моята кожа, не какво съдържа до молекула.

# 505
Цитат
Аз не съм от хората, които анализират състава на продуктите под лупа. Интересува ме цялостното му действие върху моята кожа, не какво съдържа до молекула.

Dia4ti, много добре казано, напълно съм съгласна с теб. В Douglas има тестери на част от продуктите на  Orjena. Мацнах на ръката си ето този серум:
https://douglas.bg/orjena-rose-calming-intensive-serum-66076
Много ми хареса богатата консистенция. Нямаха мостра за да го тествам и на лицето, но може би ще рискувам да го взема след като понамаля наличностите от козметика.

# 506
И от мен положителен глас за тонера на PEPTARONIC от по-горния пост.
От настоящите промиции в Лили  на корейски продукти мисля да взема пак HOLIKA HOLIKA GOOD CERA SUPER CERAMIDE Емулсия за лице 130 мл. Ползвам я в момента и съм към края на шишето, доста е иконимична близо 6 месеца я ползвам. Много приятна консистенция, лека, ефирна; слагам я след по-агресивен серум, преди крем и слънцезащита. За нормална или по-мазна кожа предполагам, че може да замести крем в топлите дни.
-- Относно пачовете - дълго време ползвах на Виктория бюти в бялата и оранжевата кутия (знам, че много хора не ги харесват, но ми вършеха работа), минах на такива за многократна употреба на Катрис (от makeup ги взех за 10лв някъде чифта) като отдолу слагам лек изстуден серум, добре се съчетаха и с гела на Lierac Diopti, а към момента ги ползвам с гел от алое. Ползвам ги всеки ден сутрин след ставане за намаляване на оточността и туширане на тъмните кръгове, нищо магическо на практика, но не очаквам и друго.

# 507
Имам тези пачове, не са никак лоши, но аз повече от час видим ефект от които и да е пачове не съм видяла. За мен това е продукт с твърде кратко действие и рядко се интересувам от такъв. Имам тези и не ми трябват други. На Victoria beauty са.
Скрит текст:
Тоникът на Peptaronic също имам. Можете и без такъв продукт, честна дума. Ще го изразходвам, но не виждам полза.
Скрит текст:
Снимам всички тези неща, за да не си помислите, че говоря наизуст. Просто имам много продукти и впечатленията ми са лични. Никой не ми ги праща, за да ги пробвам. Купувам си ги сама.

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 12:35 от dia4ti

# 508
  • Пловдив
Да кажа и аз за пачовете - ползвам ги сутрин, имам на Миша и на Виктория. държа ги до пълното им изсъхване, която е повече от отбелязаното на опаковката. Виждам ефект и ми харесват.
Обаче за по-траен ефект срещу мимически бръчки и подпухвания вечер правя масаж с гуа ша и ролков масажор.
Тук ще дам палец нагоре и за матиращата ролка от последния лайф. Наистина действа и е перфектна за ползване навсякъде, удобна за носене в чанта.

# 509
Не знам дали е коментирано, но не намерих информацията която търся. Знае ли някой , лосионите на Seventeen кои парфюми наподобяват ? Искам да си поръчам , но нямам никаква представа кой да избера..

Общи условия

Активация на акаунт