Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 69 844
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
oesi аз съм доволна от тази :

# 481
Препоръчайте ми компактна пудра без цвят матираща ,по възможност от ДМ,Лили,Make up.

https://makeup.bg/product/65849/

# 482
Здравейте,мисля че тук говорихме за серията на Лореал Glycolic gloss терапията за ламиниране на коса.Интересува ме някой пробва ли я и какви за отзивите .

# 483
  • София
На Балеа течните сапуни ми изсушават кожата на ръцете много. Спрях да ги купувам, защото възстановяването на ръцете ми е много трудно.

# 484
Това Плекс Олио дали го има изобщо в БГ? Тъкмо изразходвам моето на Gliss, от което съм си доста доволна, но ми се ще да пробвам и нещо ново. Насочих се към това на Елсев, което беше препоръчано тук, но ако го има това на Балеа ми се ще да го взема

# 485
  • Сливен
Момичета,благодаря за предложенията.И трите си ги запазвам.

# 486
  • Deutschland
Дезодорант с кокос, течен сапун, имитация на някоя си марка, пачове и маска с ретинол за проба.
Допълвам.. Дезодоранта, пръснат на китка снощи, плюс душ в късните часове и лосион за тяло и това нещо няма отмирисване. Ухае на кокосови бисквити. Нищо общо с парфюмните им дезодоранти с трайност 3 минути.

Последна редакция: нд, 14 апр 2024, 09:10 от Фрау С

# 487
За мен течните сапуни на Балеа са ужасно агресивни, изсушават жестоко. Дори някакъв сензитив бях взела, много зле. Не препоръчвам, особено при по-суха кожа.

# 488
Ще ми препоръчате ли пачове за очи?

# 489
  • Някъде там
С голямо закъснение да се включа за спрея за къдрци на Balea.
Има приятен аромат, задържа къдриците, но косата на дъщеря ми става сламена от него.
Това е косата на дъщеря ми.

И това са къдриците след ролера за къдрици и спрея на Balea.
До вечерта къдриците са се отпуснали и косата е суха в краищата.

В търсене съм на по-добър продукт, който да не прави косата суха,  като съм се спряла на спрей от профи сериите за коса.

Да попитам за бюджетен хайлайтър до 35 лв., кой бихте препоръчали?

# 490
  • Козлодуй
И аз ще следя за препоръката, защото непрекъснато попадам на едни които се разслояват и не мога да си взема един тампон за почистване Simple Smile

# 491
  • София
Мини хайлайтър на Smashbox Becca е около 35 лв в нотино. Според мен в страхотен и ще стигне за много много дълго време нищо че е мини.

# 492
  • Deutschland
Ще ми препоръчате ли пачове за очи?

На Балеа никак не са лоши. Аз ползвам техните и Schaebens.

# 493
Аз харесвам тези, има и колагенови.

Последна редакция: нд, 14 апр 2024, 20:09 от Преслава ♋️

# 494
Аз бих препоръчала черните на Medipeel. В Лили правят добри намаления и излизат на много поносима цена. Сега чакам да намалят и околоочния на същата марка, тъй като четох много положителни отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт