Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 69 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Леле, убих се да го търся и никъде не беше наличен, вкл. в Нотино!
Благодаря ти, тъкмо съм приготвила неща за поръчка от там! Ще си заредя 1-2 бройки.
HeartHeartHeart

# 466
Фрау, сподели мнение за продуктите, когато имаш впечатления. Търся си и аз някаква по-бюджетна слънцезащита и ми е любопитно дали тази на марката на ДМ ще се сработи с моята кожа.

# 467
Това ново олио за коса на балеа има ли го вече в българия?

# 468
  • Deutschland
Janice, тази слънцезащита е съвсем миниатюрна и цената е около 7 €, за тази марка тука си е направо скъпо.

# 469
Слънцезащита на ДМ подходяща ли е за мазна кожа?

# 470
  • Сливен
От тези,които се предлагат в България до миналата година,не намерих подходящ за моята кожа,която е смесена,45+ години съм,от всичко лъсвах и ги прехвърлих на майка,на нея са и супер.

# 471
  • Deutschland
Мерилин, според коментарите в сайта на ДМ, този е подходящ за мазна и смесена кожа. Има доста доволни, попивали добре, оставяли лек блясък и предпазвали доволно. Не мога да дам личен отзив, още не съм го пробвала моя, но и това ще стане.

# 472
Не съм останала доволна до момента от слънцезащита на ДМ, ползвам в момента на Биотрейд пюр скин (вече от 3 години) и тази година си взех на Колагена Лумискин, отново СПФ 50. От тези двата съм доволна като състав, покривност, как ги приема кожата ми и липсата на мазен/бял филм. Цената на Биотрейд от 17-18 лева вече годин 30, а Колагена е около 40, все за 50мл. става дума.

# 473
Аз много харесвам и като цяло съм много доволна от слънцезащитата на ДМ. Изпробвала съм я и в градски, и в извънградски условия. Ползвала съм и във флакончетата, и в тубичките, всички ми харесват, с превес на тази във флаконите, но съм с нормална кожа склонна към засушаване и "омазняването" от слънцезащитата ми идва добре. Grinning

# 474
  • Deutschland
Течните сапуни на Балеа хубави ли са? Търся ароматен такъв и по възможност да не изсушава много ръцете.

Олиото Плекс го пробвах снощи. Ами, заслужава си всяка стотинка. Прави косата наистина мека и блестяща и не омазнява излишно. Има термозащита също, но аз не държа на това. За някой обаче може да е важно. Тествах две капки на косата на почти на 8 съм 😀 и в момента същата е като коприна. За нетретирани коси перфектно просто.
Оригинал и копие :

# 475
На Балеа съм взимала разни лимитирани, не са ми изсушавали ръцете. Хвърлила съм око на този вид с пантенол:
Скрит текст:
Мога да препоръчам този с глицерин от Росман:
Скрит текст:

# 476
На Балеа основно купувам този с капини и ванилия, не изсушава, вече съм използвала над 10 опаковки от него:

# 477
  • Сливен
Препоръчайте ми компактна пудра без цвят матираща ,по възможност от ДМ,Лили,Make up.

# 478
Не е компактна, но ако намериш тази пудра, ще останеш доволна
https://www.beauty.store.bg/p250081/golden-rose-long-wear-finish … udra-za-lice.html

Работи ли ви сайтът на Лили?

# 479
Работи ни.

Общи условия

Активация на акаунт