Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 69 882
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Поръчах си на доста добра цена тези маски на Миша, но останах приятно изненадана, че те са нощни маски. Нямам още впечатления, ще споделя:

Тези маски са ми любими! На кожата й е комфортно. И като се сложи хубав крем на сутринта - супер!

# 451
  • Deutschland
Не съм ги виждала. При нас има само в стандатните опаковки. С отмиване ли са? Принципно аз отмивам винаги, но все пак..

# 452
  • София
Фрау, ако ползваш лист маски, не ги отивай.  Като махнеш маската, изчакай няколко минути и нанесли крем. Все едно имаш хубав серум, след него - крем

Но тези маски ги отмивам. Отмивам и тези, в малките пакетчета.

# 453
Шийт маските не се отмиват, на тези също отзад пише, че са нощни маски и не се отмиват, т.е. се спи с тях и не се отмиват.
Сега използвам ето тази нощна маска:

# 454
От нощните маски на Миша се бях обринала. Много са ми тежки. Едната си я измазах на краката.

# 455
  • София
Някой може ли да ми каже кой е този руж на the balm?
Беше изтръгнат от тестерите и захвърлен, не можах да разбера. Като завършек е като hot mamma, като цвят - по- прасковен и оранжев от него.

# 456
Срещали ли сте тонирана слънцезащита в розов цвят?

Преди време купих тази от Турция, много ми харесва как стои на кожата, но има октокрилен и ми дразни на очите Sad
Сега търся нещо подобно

# 457
Срещали ли сте тонирана слънцезащита в розов цвят?
Да, но не в дрогерийния ценови клас. В момента използвам на Кларанс. Друга розова не ми е попадала до сега.Hands V

# 458
  • Deutschland
Sun dance имат оцветена, но не розова. Ще погледна после в ДМ, защото и аз имам нужда от нова слънцезащита.

# 459
  • Пловдив
Напомням за лайфа днес - 18ч.!

# 460
  • Deutschland
Новата слънцезащита купих от ДМ, три вида са. Взех първата попаднала ми, защото малката ми скъса нервите, нямах време за гледане. И олиото, дето го дебна от много време 😀

# 461
То и от ДМ приложението ми напомниха миналият път 10 мин преди лайфа и пак се отплеснах и пропуснах.

# 462
Някой може ли да сподели нещо хубаво почистващо за лице? Сложих слънцезащита и пъпките ме налазиха 😠🤬
На това може ли да се разчита, че предпазва от петна

# 463
Това е най-най-най-любимата ми слънцезащита за лице. С мазна кожа съм и само този продукт ми действа добре и не лъщя. В БГ вече никъде не го намирам. Които сте в чужбина и го намирате - може да го пробвате. Simple Smile
https://static.framar.bg/product/nivea-sun-slyncezashtiten-krem- … e-spf50-50-ml.jpg

От няколко дни съм си взела по-висок клас слънцезащита за лице, но все още не съм я ползвала. Доизтисквам последните капки от Нивеата.

# 464

Общи условия

Активация на акаунт