Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 69 890
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • Deutschland
Здравейте. Нощното олио на Лореал по-добро ли е от тези на schwarzkopf? И някоя с тънък косъм има ли впечатления?

Със сигурност нощния серум за коса на Лореал е по-добър. За тънка коса не мога да помогна, аз съм с гъста коса и две помпи са ми достатъчни. За Глис вече писаха, че не е добър изобщо, но знам ли....

# 436
Благодаря , ще го пробвам щом е по-добър сигурно 1 помпа ще стигне за моята дълга коса с тънък косъм 😁

# 437
Отрицателно мнение и от мен за глис ..ефект не видях никакъв !!!

# 438
Сега съм пред дилема дали да взема нощния серум на Балеа или на Елсев. Този на Балеа имам усещането, че няма да успея да намеря във Варна.

# 439
Аз сега купих последна бройка на този нощен серум на балеа от кварталния дм да видим ще си допаднем ли ...

# 440
В понеделник съм се настроила за пазар в ДМ, да видим какво ще си харесам. Засега съм хвърлила око на спрея за къдрици.

# 441
Може ли да ми припомните, кой беше най-предпочитаният цвят за СС крема на Lumene? Виждам че има 4 варианта от този с розовата капачка.

# 442
Цветовете са повече, но май тук най-светлите не се предлагат. Или поне най-светлия и най-тъмния не съм ги виждала.
Най-масово приложимите са fair и medium.

# 443
Спомням си че коментирахме тук, тъй като тестери почти винаги няма. Затова и аз се чудя. Няма как да пробвам, а искам да си взема..

# 444
Аз ползвам medium и ми пасва перфектно. Не съм съвсем бяла, но не съм и матова. Fair не е много по-светъл като цвят. Tan е за чернокоси с матов тен.

# 445
Аз си определих подтона на кожата според цвета на вените , попадна ми в нета как. Поръчах medium и ми е перфектен , въпреки че се считам за доста бяла.

# 446
  • София
Мидиум е тонът, не подтонът.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 13:51 от milenaka

# 447
Естествено че medium е цвета. Подтон се ползва за да определите по-лесно кой цвят да си поръчате. 😒 ⬇

# 448
  • София
Аз полвам Tan, medium ми розовее.

# 449
Поръчах си на доста добра цена тези маски на Миша, но останах приятно изненадана, че те са нощни маски. Нямам още впечатления, ще споделя:

Общи условия

Активация на акаунт