Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 72 396
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Излезе ми нов талон, за спирала на Лореал е:

# 166
Момичета, виждали ли се в ДМ това мъничко олио за коса? Имаше го при касите за 2 лв, но от няколко месеца насам не го виждам.

# 167
  • на последния етаж
Имате ли впечатления от този серум?

# 168
  • Deutschland
Green Arrow, тази серия я спряха. Има друго олио, но нямам представа дали е хубаво.

https://www.dm.de/balea-professional-haaroel-elixier-glossy-und- … 066447365740.html

Janice_, в тукашния сайт на ДМ, пише че банановата маска е развалена вече.

# 169
Имам това олио на Балеа с новата опаковка, твърде течно ми е, иначе не е зле, като за цената си. Предпочитам олиата на Chi, дори в мини вариант стигат за доста време.

# 170
Тези талони могат ли да се ползват във физически магазин?

# 171
Да, могат да се използват във физическите магазини.

# 172
Имате ли впечатления от този серум?

Да, много е хубав и виждам ефект от него. От купищата серуми, които натрупах, този е единственият, който изразходих до последна капка. Няма да го купя, защото имам още много за измазване, но ако купувах козметика като нормален човек, щях пак да си го купя.

# 173
Имам това олио на Балеа с новата опаковка, твърде течно ми е, иначе не е зле, като за цената си. Предпочитам олиата на Chi, дори в мини вариант стигат за доста време.

Мислех да препоръчам и тях, но не се продават в дрогериите и затова ги пропуснах. Много съм доволна от тях, купувам обаче само от Нотино или Мейкъп.бг, защото там са около 4 лева. Онзи ден влязох в Златна рибка и останах скандализирана, че цената на малкото Чи с червената капачка е 8 лева...

# 174
В Лили или Дм има ли хубави пинсети?
Имах една съвсем обикновена черна на 100 години, от някакъв китайски магазин,  но я изгубих. Взимала съм и други, но или са хлабави или не скубят, или късат косъма преди измъкване.
Не съм попадала на читава пинета и затова питам.

# 175
Морковелка, тези черните пинсети са номер 1, използвам само такива. Потърси в магазините за левче, има такива там. В ДМ и Лили не съм срещала такива.

# 176
  • Бургас
И аз съм най- доволна от черните пинсети.

# 177
  • София
Последният път когато купих такава пинсета не беше добра - много стегната и не захваща хубаво косъма.

# 178
Май вече са развалени и черните, които продават в момента из магазините. Аз не съм виждала и скоро.
Преди да затрия моята бях видяла в някой магазин, но нямаше общо с моята. Мислих да си взема една резерва, но щипките бяха с друга форма и май и тя беше много стегната. Ама това е било много отдавна.

# 179
  • Deutschland
Аз имам от много години такава пинсета, не е мръднала.

Общи условия

Активация на акаунт