Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 72 399
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Аз лятото си купих такава. Бях доста скептично настроена, но наистина е много добра. Все се каня да си кипя една резервна.

# 181
Може ли снимка на тази пинсета? По магазините все ми се струват различни. От Лидл последно взех и не ми харесва, много къса косъмчетата

# 182
Моите пинсети са с магнитче между тях, за да не ги загубя! Едната е черната, естествено, но другата е от ДМ. С остър скосен връх е, но не помня марката. Ако може да се ориентирате по вида... Не са мръднали сигурно повече от 5 години!
Скрит текст:

# 183
Маската с банан от серията Hair food ми е абсолютен любимец. Не знам дали балсамът от същата серия е толкова добър.
Имала съм го. Не го препоръчвам. Косата ми е небоядисвана. Не ми даваше достатъчно хидратация .

# 184
Аз смених няколко пинсети, все не улучвах. От доста време съм с този комплект и съм доволна:

Купуван е от dm или Лили, не знам дали го има още.

# 185
И аз съм много доволна от черната пинсета. Нова си взех наскоро, а със старата изкарах сигурно 10 години. 😀

# 186
  • София
От много години имам черната пинсета и мойте котки я откриха и забутаха някъде. От новата черна пинсета не съм доволна.
Имам комплект пинсети и огледало от Орифлейм от които съм доволна.

# 187
Имам 2 черни пинсети в момента, моите също са на марката MAZSAN и са плоски долу. Купувала съм такава черна на марката Магнум, но останах разочарована.

# 188
Аз взех съвсем скоро една сива Титания от ДМ, на кръгли дупки й е тялото. Ужастна е! А дадох 9 лева за нея. Умрях си от яд. Ако й се чудите, я подминете, не си заслужава, неудобна, твърде остра, не, не, не.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 14:37 от Lale_Lili

# 189
И аз съм много доволна от черната пинсета. Нова си взех наскоро, а със старата изкарах сигурно 10 години. 😀

И моята изглеждаше така, но не знам какво пишеше на нея.
Аз сама си я забутах някъде и не мога да я открия 3 месеца вече 😂.
Сигурно и моята беше на 10 години и нищо и нямаше.

# 190
И аз съм доволна от показаната пинсета, ползвам я години наред.
Тези пинсети не се продават по дрогериите, срещала съм ги в кварталните магазинчета за козметика и тип всичко по 1 лев.

# 191
Тази съм я купувала от Лили, също е много добра.
Скрит текст:

# 192
  • варна
В повечето аптеки на касите, там където поставяме парите ,има мостри на няколко вида козметични ножички и пинсети.Аз съм доволна и от ножичките и от пинсетите.

# 193
Доволна съм от тези изложени в аптеките нокторезачки, ножички и инструменти за кожички, но каквито и пинсети да съм взимала от там са били разочарование, а не бяха по 2-3 лева като в левчето. Затова спрях да купувам от тях и залагам само на тези от левчето, от които съм много доволна. Издържат с години, проблемът е само да не се изгуби.

# 194
Някой ползвал ли е тези два серума на
Velnea от дрогерия Лили ?

Мнение за тях ?

От този техен съм доволна ,при условие и , че съм на 53 г 💖

Общи условия

Активация на акаунт