Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 72 419
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
  • Mediterraneo
И аз съм много доволна от черната пинсета. Нова си взех наскоро, а със старата изкарах сигурно 10 години. 😀

Такава пинсета( не знам дали е същата марка, видът е важен) ползвах сигурно десетина години, докато я загубя безследно някъде из къщи и още страдам по нея. Не успявам да открия с такива краища Sad Купих две, мъча се с тях.

Взех си  две червила на Мейбълин на много добра цена( 2 броя за 4 евро). Харесва ми консистенцията, мазнеят леко, но са много приятни. 013 и 007 са моите.

# 196
  • Стара Загора

# 197
  • БГ
Здравейте,
някой ползвал ли е този фдт? ДОпадна ми че е средна покривност и е адаптивен, но не мога да избера м/у  01 и 02 Simple Smile Като цяло винаги съм с 50-ти фактори на лицето и кожата ми е светла с жълт подтон.

https://shop.lillydrogerie.bg/christian-laurent-fon-d-o-ten-adap … 0-ml-ivory-539491

# 198
Тарталета ако желаеш мога да купя и да ти ги изпратя. 🙂

# 199
  • Mediterraneo
Тарталета ако желаеш мога да купя и да ти ги изпратя. 🙂

Кое? Пинсета ли? Не ми се занимава. А и майка ми пътува редовно, просто не съм се сещала. Благодаря!

# 200
  • Deutschland
Ново от Балеа :

# 201
Днес купих показаната пинсета, но не е със заострени крайчета и не ми изглежда надеждна. Ще продължа да търся

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 09:00 от Г-жа Рамацоти

# 202
Момичета, отстъпката в Лили от 15 % за 7 и 8 март  само във физическите магазини ли е?

# 203
И онлайн също.

# 204
  • Deutschland
Срам ме е да си покажа ръцете, но нямам избор. Това е след двукратно мазане с крем за ръце 20 минути по-рано. Имам и медицински крем Авен и разни Нютроджина и подобни. Резултат 0.

# 205
Понеже отстъпката важи за клиенти с клубна карта, може ли някой да ми каже как се процедира тогава? Не виждам поле за въвеждане на номера на картата.

# 206
Фрау, на мен ръцете ми са така, но само между пръстите на дясната ръка. ММ ми купи миналата седмица Балеа Мед и съм доволна, омекотява кожата ми видимо.

# 207
Фрау, при вас е по-вероятно да намериш крем с китова мас за ръцете. Потърси такъв и ще ти се оправи кожата.

# 208
Понеже отстъпката важи за клиенти с клубна карта, може ли някой да ми каже как се процедира тогава? Не виждам поле за въвеждане на номера на картата.

Начало - > Моят профил - > Лоялна програма
Там се запазва номера на картата, с онлайн поръчките също се трупат цветчета.

# 209
Фрау, това студова алергия ли е или екзема? Аз имам екзема с много суха кожа, цепеща се и ползвам за изхранване и зарастване на Uriage Bariederm. Не е съответно евтин, но съм го намирала и за 20- до 30лв.

Общи условия

Активация на акаунт