Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 72 567
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
  • Deutschland
Like, поръчах му шампоан, балсам, терапия на Елсев, новите.. Пратих му линкове. И.... в магазина ми снимал лосиони и душ гелове и ми вика кои от многото искаш 🙃
Език знае, няма кой да чете...

# 271
Фрау, моля те сподели за розовата серия на Елсев, когато имаш впечатления.

От дрогерията купувах серията на Балеа Профи за брюнетки, обаче откакто ги спряха в България си карам само на Доори и не ги сменям, имам 3-4 техни серии и ги въртя.

# 272

Вчера гледах дм лайв..така го нахвалиха този серум за очи та си го купих ..естествено бързо бързо го изпробвах ..и пълно разочарование ..кир ефект под очите аз ли бъркам нещо ?

# 273
Не съм го ползвала, може да е заради хиалуроновата киселина, пробвайте да го нанесете на влажна кожа или т.нар. сандвич да направите - флорална вода + серум + флорална вода.

# 274
Почти не съм харесала досега продукт за лице на Балеа. Харесвам само капсулките с Q10, обаче не ги виждам от доста време по рафтовете. Не ги виждам и в немския сайт на ДМ.
Бях купила хиалуронов серум, беше много зле. В старите опаковки беше, не знам дали не се търкаля още в някой шкаф.

# 275
  • Варна
Имам този серум и си стои в шкафа .
Вчера гледах лайфа и го изкарах да му дам шанс.Все така "не"  си е за мен .Усещане все едно е минал охлюв по кожата ми Smile Сложих му крем отгоре, че поне да не е сухо.

# 276
Ето това е серумът, от който бях крайно недоволна, не знам дали съм използвала по-неприятен продукт някога.

# 277
Аз също имам от известно време серума за очи и устни на Балеа. Съставът му е много хубав, затова го и купих, обаче не виждам нещо стягащия, овлажняващ и изглаждащ ефект, който би трябвало да има. Ще му дам шанс още малко, пък да видим.

# 278
Серумът за очи на revox то се води флуид е много добър 💯👌

# 279
При мен серума за очи засъхва и както тук каза една съфорумка седи все едно е минал охлюв ..пробвах тази сутрин на влажна кожа може би една идея по малко кир ефект имаше ..но не е моето неща ..яд ме е защото голяма хвалба му удариха а накрая бляк ...

# 280
  • Deutschland
Вземи си на Оржена околоочния с колаген. Мисля, че при вас ги има онлайн. Аз съм много доволна от него.

# 281
Разкошен е този крем на Orjena. И ВВ кремът, и серумът, и емулсията с вит.С. И изобщо, цялата марка прави чудесни продукти на идеални цени.

# 282
  • Deutschland
И измиващия гел за лице с роза и колаген също.

# 283
Все още са намалени и в douglas до - 30÷.

# 284
Оо взимам ги да пробвам,аз медипийл.съм пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт