Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 72 565
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
В Лили са на по-добра цена, току що проверих.
Ето и въпросния околоочен също Hands V
Дава ми само онлайн обаче https://shop.lillydrogerie.bg/orjena-power-collagen-okoloochen-krem-30ml-541541
Благодаря за отзива за него Simple Smile точно трябва да си подновявам околоочния .

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 18:45 от gali-presi

# 286
За първи път чувам марката, но след тези положителни отзиви може би ще взема нещо.
Ще похваля сайта Мейкъп.бг, често пускат много изгодни намаления, а над 40 лева доставката е безплатна.

# 287
  • Пловдив
Ползвала съм серумът на Балеа, не ми прави кир ефект. Повече харесвам това, обаче: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-kontsentrat-beauty-hyaluro … 058172681523.html.

Исках да пусна поръчка онлайн, но част от нещата, които съм набелязала не са налични в електронния магазин, а в реала - да!

# 288

Вчера гледах дм лайв..така го нахвалиха този серум за очи та си го купих ..естествено бързо бързо го изпробвах ..и пълно разочарование ..кир ефект под очите аз ли бъркам нещо ?
Аз го ползвах от време на време, но последно го купих преди няколко месеца и вече не виждам голям ефект. Просто явно му е минало времето при мен. Иначе не е лош продукт. Страдам още за маската от тази серия, която отдавна спряха. Хидратираше страхотно.

# 289
Аз страдам, че вече няма маски в тубички.Много ме дразнят тези еднократните.

# 290
Маски в тубички поръчвам от makeup, има богат избор, доволна съм.

# 291
Имам този серум и си стои в шкафа .
Вчера гледах лайфа и го изкарах да му дам шанс.Все така "не"  си е за мен .Усещане все едно е минал охлюв по кожата ми Smile Сложих му крем отгоре, че поне да не е сухо.
Ето това е серумът, от който бях крайно недоволна, не знам дали съм използвала по-неприятен продукт някога.

И двата са ми в шкафа ама хич не ме кефят!

# 292
Аз страдам, че вече няма маски в тубички.Много ме дразнят тези еднократните.
Има, но по висок клас. Тази маска, примерно, е разкошна!
https://douglas.bg/caudalie-instant-detox-mask-66585

# 293
От CC крема на VZK и този с ниацинмид на Микса кой е за предпочитане?
Не търся покривност,само за леко освежаване на тена го искам. На Миша си бях взела,но ми беше малко,като ФДТ и го подарих.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 15:32 от sasi6

# 294
Мисля, че този на Микса няма почти никаква покривност, а е като най-обикновен крем без цвят. Ако ти трябва покривност пробвай ББ на Миша, сега са намалени около 10 лева.

# 295
Емулсията с вит. Ц става ли за чувствителна кожа и за човек който досега не е изпозлвал вит. Ц. Аз съм в търсене на продукт.

# 296
Емулсията с вит. Ц става ли за чувствителна кожа и за човек който досега не е изпозлвал вит. Ц. Аз съм в търсене на продукт.
Не най много да почервенеете.

# 297
Ами за мен емилусията и серума с вит.С бяха първите продукти с вит.С, които ползвам и нищо ми няма от тях. А кожата ми е чувствителна и имам склонност към алергия от някои съставки в козметични продукти. Имам и червената серия, но от нея само околоочния крем ползвам за сега.

# 298
Имате ли впечатление от този балсам?

# 299
За балсами на марката нямам впечатления, но пробвах шампоана за обем, който бил много хвален тук и съм разочарована - обем нулев, утежни ми косата и стои една сплескана 😑.

Общи условия

Активация на акаунт