Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 69 917
  • 760
  •   2
Отговори
# 405
За пореден път влизам в ДМ  и за пореден път греда с Балеа плекс олиото. Не знам картофи ли пържат с него, та всеки ден наличните бройки се разпродават още рано рано. Все пак си взех серум за сухи краища на Пантен от серията Hydra Glow.

Нищо особено. Аз го ползвам от няколко месеца. Не е ли олио, на моите краища нищо друго не помага

# 406
  • Deutschland
Да, моята коса е доста суха, особено по време на МЦ и иска мощна хидратация. Ще го ползвам за 7 годишната, че и нейната коса е гъста и руса като моята. По две капки след къпане няма да й навредят.

# 407
Фрау, аз правя така както казваш. Навивам полу мокра коса след баня на нещо, което може да се замени с колан от хавлиен халат. Но къдриците после изобщо не държат, затова искам да сложа и някакъв допълнителен продукт, преди да навия косата.

# 408
  • Някъде там
Някой има ли впечатления от лилавия спрей на Балеа за къдрици? Пробвах пяна за къдрици на Нивеа, на сутринта като развих колана за къдрене (съфорумка беше постнала подобен, моят е от Али) и нямаше никакви къдрици. Ако е хубав балейския ще си го взема.

Купих спрейчето, но още не сме го пробвали.Или тази вечер или в събота ще къдря детето.Веднага ще споделя снимки на резултата.
Днес най-накрая пробвах балсама от глос серията на елсев, много добър резултат имам за дрогериен продукт.
Аромата на балсама е доста силен и парфюмен,Направи косата мекичка и гладка, и много подредена.Блясък ми е трудно да определя дали има, моята коса си е с блясък.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 14:55 от Искрица

# 409
В сайта на Лили как се добавя съществуваща карта Лили,някой би ли казал?

# 410
  • София
На мен картата ми я добави служителка. Обадих се по телефона по друг въпрос и питах за картата. За секунда стана.

# 411
В сайта на Лили как се добавя съществуваща карта Лили,някой би ли казал?
Отиваш в профил и от падащото меню избираш "Лоялна програма" и си попълваш номера на картата
Скрит текст:

# 412
  • на дъното
Здравейте 🙂
Днес си взех поръчката от Лили и останах приятно изненадан от подаръците🙂
Споделям понеже скоро се обсъждаше на кой какво😉

А поръчката беше на тези два продукта

# 413
Някой мяркал ли е скоро гел очна линия от по-бюджетните марки, но да не е черна. Кафяво, сиво - малко по-убит цвят искам че съм бледичка и черното денем ми стои твърде драматично.

# 414
Някоя от вас използвала ли е този спрей?
https://apteka.framar.bg/30038335/%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B2%D0%B0 … -100-%D0%BC%D0%BB

Виждам няколко инфлуенсърки да го показват и да го хвалят много.

# 415
Това не съм ползвала,слава богу. Но преди няколко години си купих някакъв прехвален шампоан на марката,не помня за какво беше.. Обаче беше такъв ужассс..едни струпеи(рани) по главата,като ги пипнеш се лющят.само от едно ползване..длготраен резултат..

# 416
Някоя от вас използвала ли е този спрей?
https://apteka.framar.bg/30038335/%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B2%D0%B0 … -100-%D0%BC%D0%BB

Виждам няколко инфлуенсърки да го показват и да го хвалят много.
Ползвала съм го. И аз и майка ми. Няма ни нищо. Тоест не сме останали без глави или коси. Спрей като спрей. Не съм забелязала някаква грандиозна промяна е косата.

# 417
  • Light of Zartha
Аз се къдрих със спрейчето. Много хубави къдрици станаха, че покажа снимка. Не сложих много лак и те малко спаднаха, но тя моята коса по принцип не държи къдрици ако не я гипсирам с лак. Но въпреки това цял ден бях с прическа, а като спаднала имах много хубави чупки/вълни като при сешоар. Доволна съм.
Скрит текст:

# 418
Скарлет, страхотна прическа се е получила! Благодаря за отзива, ще си взема от спря. Purple Heart

# 419
Спрея в Бургас го няма никъде ..искаше ми се да пробвам дали ще озапти чупливата ми коса ..

Общи условия

Активация на акаунт