Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 69 911
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
  • Deutschland
В търсене на слънцезащита, попаднах на тези нови неща...

https://www.instagram.com/p/C5RDGN0tCxz/?igsh=bTEzZm8xYmx6bHVs

# 421
  • Пловдив
В търсене на слънцезащита, попаднах на тези нови неща...

https://www.instagram.com/p/C5RDGN0tCxz/?igsh=bTEzZm8xYmx6bHVs
Дали изобщо ще стигнат до БГ? Rolling Eyes

Аз заредих доволно Нивеа с талона, чакам с интерес другия лайф.

# 422
Фрау, на мен ми излезе един нощен серум на Балеа за коса, една немска инфлуенсърка го показа:
https://www.dm.de/balea-professional-over-night-fluid-keratin-re … 066447668377.html

# 423
  • Deutschland
Този не съм го виждала още. Явно не е зареден навсякъде.

# 424
Нощния флуид го има и при нас. Онзи ден го взех за проба.

# 425
Преси, хареса ли ти нощния серум?

# 426
Здравейте. Аз имам един въпрос към тези от вас, които използват лентички над горната устна. За колко време ви изникват пак косъмчетата? Винаги така съм ги премахвала обаче напоследък забелязах, че като ги махна и след 2 дни отново са се появили и то доста.. 😤 Дали зависи и от самите лентички нещо? В момента ползвам на Balea..

# 427
  • Варна
Спиралата Голдън Роуз от този талон върши ли работа?

# 428
Омазнява ли този нощен серум, как се ползва?

# 429
Здравейте. Аз имам един въпрос към тези от вас, които използват лентички над горната устна. За колко време ви изникват пак косъмчетата? Винаги така съм ги премахвала обаче напоследък забелязах, че като ги махна и след 2 дни отново са се появили и то доста.. 😤 Дали зависи и от самите лентички нещо? В момента ползвам на Balea..
аз ги махам веднъж в седмицата. През другото време, ако нещо е изникнало с пинсетата. Все пак лентичките хващат над определена дължина, косъмчетата не растат еднакво бързо. Някои са се скъсали с корен, други не. Нормално е.

# 430
Космите изникват постоянно, защото никога не са в еднаква фаза.Някои са умрели и просто чакат да паднат, някои са в процес на растеж и активна фаза, други формират нов корен в луковицата.Затова винаги има растящи косъмчета по тялото, въпреки, че сте ги махнали видимите и се очаква известно време да ги няма.За съжаление няма начин.

# 431
Омазнява ли този нощен серум, как се ползва?
Не омазнява, нанасят се 2-3 помпички по дължините на косата и краищата преди лягане. Аз слагам малко повече, защото косата ми е дълга.

Джанис, допадна ми. Добре изглажда косата и не я утежнява (моята е боядисана и с фриз). За 5,99 си е попадение и мирише много хубаво. 😁

# 432
Здравейте. Нощното олио на Лореал по-добро ли е от тези на schwarzkopf? И някоя с тънък косъм има ли впечатления?

# 433
Споделете от кои лентички сте доволни моля Simple Smile
Нещо не успявам да намеря моите.

# 434
Аз също не съм доволна от лентичките на Балеа,търкам,затоплям,танцувам и не стават.
Преди години съм купувала показните долу от Мейкъп и всъщност бях доста доволна.
Плюс,че не са с напоени кърпички,а с масло в тубичка и стига,че и остава.

Общи условия

Активация на акаунт