Сняг най-после наваля, ЮЛЧЕ, хайде вънка със шейна!

• 10 190
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Привет аууу прекрасно временце Hug
Каква голя разходка си направихме с едно друго майче. Супер
Криси си поспа после по гледка малко и накрая се прибрахме. Хапнахме за първи път да изяде 120мл  #Crazy е после ги повъра повечето  newsm78. Но беше огладнял доста от разходката  bowuu.

А между другото как са момичетата на диета върви ли? Казвайте резулта ти да се окуражаваме взаймно. Аз съм на диета вече почти седмица и съм горда с -2кг. Най-после слязох под 60 . Хип Хип Урааааа Joy Joy Joy. Но има още многооооо да се желае. Но днес в магазина на едно огледало като се видях как ми виси анцунга дето си го купих преди 3-4 месеца останах направо "заслепена" от себеси. Еее крайно време беше.  Party

# 151
Pigi, и според моите всички часовници тук твоя е с 20 мин някъде назад newsm78

Иначе и при нас е 10 гр някъде в момента, ама превалява дъжд. Чакам Ясмин да се събуди и ще ходим да и купувам чашата на Авент. Да видим дали ще пие от нея Praynig

Да се похваля и аз - Ясмин вече пълзи Heart Eyes И още нещо забелязах от известно време - изпусне ли си играчката, усеща някакси къде е паднала и без да поглежда протяга ръка и си я взима.

Мама Дани, на каква диета си? Аз от само себе си от както започнах работа съм свалила малко, доста по-стегната се чувствам - дънките ми пооширяха. Диети не мога да пазя и от шоколада не мога да се откажа  Crazy

# 152
  • Варна
NAN с теб съм мила  и дано след време като се оправиш да можеш спокойно да разхождаш братче или сестричка на Дая ,а защо не и двете. Laughing Hug

Е явно е голяма тайна от къде си качвате снимките...

# 153
Suzi_a влизаш в албумчетата,в които искаш да слагаш снимки/тези които са на 1-ва стр./,ама трябва да питаш НАН за паролата,качваш си ги от компа и всичко е ок.Ако вече искаш да си ги сложиш на аватар,предварително триабва да им намалиш размера.Ама как се слагаха за аватар и аз не помня вече,и аз искам да си я сменя мойта,но ме е срам да питам Blush
Дано съм ти помогнала

# 154
Здравейте  55
Pingwina, Честит Рожден Ден! bdbaloni
Честити месечинки на Нора  Party Time Любо  Party Time Ники  Party Time Стилиян  Party Time Мартин  Party Time Теодор  Party Time Даниел  Party Time

plamebg  Hug 
pipi - видях сладура ти в "Моето бебе и аз".
Успях да разгледам всички снимки в 6 и 7 месеца - много са ни сладки бебоците.
Ние днес си направихме голяма разходка. От бабините девитини научих и още една - който види пръв зъбчето, трябвало да купи нещо бяло, за да са бели зъбките на детето.  Laughing Та му купих на Калоян едно бяло боди и още няколко неща.
Аз пак го подстригвах. Косата му вече не е мека-бебешка, а стана по-твърда и гъста. Ще стана фризьор, покрай Калоян.   smile3553
Пратиха ми готин виц: В болницата един човек е много тежко болен. При роднините, събрани в чакалнята, влиза притеснен и с много уморен вид лекар.
- Съжалявам, че трябва да Ви съобщя лоша новина - каза той гледайки към притеснените дами. 
- Единствената надежда за Вашия роднина е трансплантация на мозък. Все още в експериментална фаза е, рисковано е и от икономическа гледна точка остава напълно на Вашата преценка.
Роднините приели лошите новини и накрая някой от тях попита:
- Да ни информирате колко струва една трасплантация на мозък?
- Зависи - отговори лекаря. 5000 евро е цената на мъжкия мозък, а 200 евро -цената на женския.
Настана моментна тишина, време през което мъжете в залата се стараеха да не се смеят и избягваха погледа на жените, въпреки че някои от тях се усмихваха. Накрая някой от любопитство попита:
- Докторе, защо такава разлика в цените?
Лекарят се усмихна при този невинен въпрос и отговори:
Женските мозъци струват по-малко, защото са единствените, които се използват, другите са съвсем като нови.
Изпрати този анекдот на някоя интелигентна жена, която има нужда от усмивка и на мъжете, които мислиш, че биха могли да го понесат.

Поздрави на всички мъже, които се усмихнаха на половината на анкдота... и поздравления за жените, които се усмихваха накрая.

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 18:24 от Nita

# 155
  • Варна
didi_fiesta ,благодаря ти пробвах от там ама пак не стана.От предишния сайт се слагаше много лесно  само качвах снимката ,тя си се обработваше сама ,копирах и готово ,но нещо е скапан в момента и не става.Ще попитам на друго място

# 156
  • somewhere over the rainbow
Пиги,и при мен е точен часовника Peace
Даам, явно повредата е в моя телевизор hahaha Но със сигурност не в часовника ми, сверява се периодично по Интернет /както и вашите предполагам/. Най-вероятно се получава някакво забавяне във връзката между моя комп и сървъра,на който е банера на Пиги /така си мисля де Thinking/...Да, така ще да е, защото и разликата в минутите не е постоянна -веднъж е 2 мин., друг път 15. Явно и при maira е така.
Ох, размишлявам на глас ooooh!
suzi, хайде пиши ми и ти на лични, какво точно искаш да направиш със снимките, къде си ги качвала и намаляла ли си ги преди това. И всеки, който има затруднения, да ми пише Peace Почти се специализирах вече bowuu

# 157
     Flowers Rose Pingwina, Честит Рожден Ден! Flowers Rose         newsm67
  Flowers SunflowerЧестито и на Нора, Любо и Ники, Дани, Марти, Стилиян и Теодор !  Flowers Sunflower
   Аз пак набързо Tired
Много драго ми стана , като видя ,че мислите за нас.  love001
Благодаря за съветите и подкрепата! smile3525
Откъде се взе тази хрема , без никакви други симптоми за каквато и да била болест. newsm78
Днес сме къде, къде по-добре...а и през нощта си поспах, е не много , но поне нямаше сълзи и тревоги! Praynig
Стеримара го пръскам от край време, но Виброцила направо спаси положението. Зъби обаче още няма. newsm78
Знаете ли кое е по - добро болкоуспокояващо средство Нурофена или Панадола/в него има парацетамол и затова нещо не ми се дава/?
                     Целувки, до скоро! Flowers Rose

# 158
  • През девет земи в десета
Nanny,a Нурофена съдържа ибупрофен,по принцип не се препоръчва за деца под 12г.,но това е нова формула разработена за деца.Успокоява слаба до умерена болка(детския вариант).По-скоро е добър антипиретик.Аз предпочитам да си давам парацетамол,само,че не Панадол,а Ефералган и то на свещички!Избягвам да и давам лекарства през устата!
Диди,намаляваш пикселите до150/200 за аватара,качваш я в снимка бг,като отвориш снимката от албумчето кликваш с десния бутон на мишката в-у снимката и копираш или си преписваш URL Adress-а.После само си го пишеш в аватара(като си отвориш профила)и готово

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 19:06 от pigi

# 159
  • София
Мама Дани поздравления за свалените килограми.Казвай си бързо диетата.
Pigi какво означава антипиретик?И все забравям да ти кажа,че с дъщеря ти все едно сте сестри.

# 160
Означава,че понижава температурата!А и при мене изостана с 5 мин.досега не ми беше направило впечатление.

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 19:14 от pigi

# 161
Диетата ми е сутрин кафе, на обяд и вечеря месо със салата. По често обаче прескачам обяда и направо вечерям месо със салата. И си хапвам по 2-3 плода през деня. Позволявам си понякога Активия мюсли. Общо взето се съобразявам с наличните продукти вкъщи.  Hug Успех крис79. Да наистина Пиги аз даже си мислех, че си ти ... Simple Smile

Забравих да пиша, че от снощи пия и един Чай за отслабване "Инхуа". Подтиска апетита. Днес не го усетих, но тази вечер не съм яла нищо и грам не ми се яде. Ще видим утре как ще е  newsm78

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 19:23 от Мама Дани

# 162
Ако някой иска да се посмее, черпя! Joy

# 163
  • Габрово
Момичета, ето и за вас от днешната почерпка на "месечинко" Теди.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98276&photo=7
 Pingwina, Честит Рожден Ден! newsm59
  uraЧестито и на Нора, Любо и Ники, Дани, Марти и Стилиян.  ura

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 20:26 от radostina33

# 164
Prascho,утре ще имам мускулна треска на корема от смях newsm62

Общи условия

Активация на акаунт