Сняг най-после наваля, ЮЛЧЕ, хайде вънка със шейна!

• 10 194
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Прасчо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 20:42 от синео4ка

# 166
  • София
pigi, часовникът е верен, но трябва току-що да е опреснена страницата. Същото е вярно и за часовника на форума - до надписа Посетете новия подфорум Доктор Нивеа Бейби.

# 167
 Hug Здравейте!

Нан какво да кажа ,аз направо оставам безмълвна!Знаех че ти има нещо на краката, че да не ходиш ти за кухнята,и да не я разхождаш ти Дая,също си споделяла че не можеш да излизаш,то е логично,но незнаехме какво е!Ти до сега изтърпя и не сподели,незнам дали сега ти е по лесно и леко, но поне знаеш, че ние всички те и ще те подкрепяме!Дано Дая има в  скоро време пълноценна мама която да тича след едно малко сестриче или братче!Няма да пиша повече нищо, но аз лично ти го желая от сърце и  ако нещо можем да помагаме казвай!Поне виртуално! Hug

Диди фиеста успех мила и на теб и не се притеснявай много, каквото е писано ще става!

Отивам да ви дочета!

Прасчо къде ги намираш тия бисери! Laughing

Хайде до скоро!

# 168
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честито на вчерашните и днешни месечинки!
ЧРД на Pingwina!. Много щастие и усмивки!
Popova, welcome! Не се коси за изпита! Повече концентрация следващия път и всичко ще е ОК!
NAN, вярвам, че много скоро ще бъдеш добре! Hug
Didi fiesta, слушай сърцето си! Дано е за добро каквото и да решиш! Ти си млада и амбициозна и вярвам, че нещата ще се наредят!  Hug
Мама Дани, дано все повече спокойни нощи да ви предстоят!
Eti 31, честито ви зъбче!
Suzi a, справи ли се със снимките?
Jorji, благодаря за споделената рецепта за питките! Благодаря и на всички, които се възползваха от нея и представиха снимков материал с резултатите! Успяхте да ме надъхате и тази вечер и аз се наредих в кухнята като главен   chef. Ето резултата: http://ww.snimka.bg/album.php?album_id=86730&photo=7
Mariaeli, дано се справиш със спирането на кърмата без проблеми!

Спокойна вечер на всички!

# 169
  • somewhere over the rainbow
Е, не, нема такъв смях Joy Joy Joy Особено майчето с гащите с дупка. hahaha Така не съм се смяла от оная тема за историите в емотикони Laughing Laughing Laughing
Бета, това за часа не го бях забелязала. Верно е така Peace
Приспахме беба и отивам да играя карти Sunglasses
Лека и безревлива ви желая! Hug

# 170
  • София
Милост нямате към хората на диета с тези питки.Да им се невидят и питките,ще взема и аз да ги направя.То без това само като ги гледам и качвам килограми,ами поне и да си хапна.

# 171
  • През девет земи в десета
Айде лека и от мене!Цвети уж беше заспала,ама къде ти като не съм до нея!Отивам да се гушнеме! smile3522

# 172
Честито на Нора, Любо и Ники, Дани, Марти, Стилиян и Теодор!

Днес бяхме на рожден ден на една кака на 1год. в Несебър...беше супер...на Пламена много й хареса. Имаше и детски кът с едно момиче, което се занимаваше с децата(по-големите разбира се Party) и ми стори страхотна идея за прекарване на времето. На Пламена също и хареса ама мама трябваше да стои там с нея NaughtyИ взех сега да мисля аз ние как и къде ще отбележим първия Р.Д.?

# 173
Ако някой иска да се посмее, черпя! Joy
Цитат
За да срещнеш идеалния мъж, трябва просто да си го родиш!

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 23:00 от Nanny

# 174
Рени, подписах се разбира се и разпространих линка сред мои приятели и познати.Дано има някаква полза от това и да последват и други подобни инициативи PeaceЧестно казано на мен дори не ми достигна смелост да родя в бургаска болница Sick

# 175
  • София
Рени,подписах петицията и просто думи нямам.Безумно е в такъв голям град да цари такава мизерия.Скоро една приятелка роди в Поморие,а най-добрата ми приятелка на която и предстои да роди в края на месеца ще се прибере в Казанлък,за да роди там въпреки,че си живее в Бургас.
Ти Рени къде си раждала?

# 176
Смених си снимката на аватара според съветите на PIGI /за което благодаря!/, ама сега пък съвсем изчезна. Пак ще пробвам!
----------------------------------

Абе, пак много малка излиза-що така?

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 22:33 от pastel

# 177
Kris79 ами в Бургас си раждах  Tired
Ама ако има 2-ри път съм заявила на мъжо че стягаме куфарите за Варна  Crossing Arms

За срещичка незнам  newsm78 Но ако имате път към Бс  Hug

Нан гърнето е на Чиполино.20лв го купих аз  Peace

Днес му дръпахме голяяяма разходка.Надявам се утре пак да е така слънчево  Praynig

Честито на Норка,близначетата,Дани,Марти,Стилиян и Теодор!

Ч.Р.Д. на Пингвина!   bouquet

# 178
  • Габрово
Ето и моите питки, които направи днес да почерпя за "ЧРД" на Теди http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103368, а това е тортата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103368&photo=2. Черпя.

# 179
  • София
Все се каня да споделя, мойта Яна спи много лошо при пълнолуние - този месец беше на 4-ти. Сега вече спи много по-добре. С баща й се майтапим, че си имаме заек-въркобаек (защото той й вика Зайо-Байо)  Party.

А пък на кой му пораснаха зъбки тия дни, и те по пълнолуние  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт