Сняг най-после наваля, ЮЛЧЕ, хайде вънка със шейна!

• 10 224
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честити месечинки днес!   bouquet

Pipi мерси за помощта по английски, на мен обаче ми е много забавно и се справям сама. Даже съм за 4то ниво с лексиката, но имам пропуск в граматиката и затова се записах в 3то (по системата Headway)
Slyncho за хремата съм чувала, че не влияят зъбките, а когато растат зъбки, имунитета на бебчо отслабва и затова са податливи на бактерии, вируси и т.н.- и от тук разстройства, Т, хрема...дай и като начало осцилококцинум и и слагай физиологичен разтвор- дано не се развие тази хрема.
Piqi- на мен също ми се иска да я вземем Яна с нас някой път, но и мен ме притеснява реакцията и. Онзи ден, като ходих до офиса, всички колеги ми се нахвърлиха защо съм сама- освен, че ме е страх от вируси, ами ако писне- докато се изнесем, ще е разбрал целия Бизнес парк  Joy Всъщност тя като е уплашене, плаче много жално и тихо, но нищо не може да я успокои, освен шишето с топло мляко !!!
Pepi 111 много ти е сладинка бузанката Simple Smile
Ренито- лоша работа са шоколадите- тамън си решил да ги откажеш и някой мине при тебе за тест на някой нов продукт. Е как да му откажеш?  newsm78
Нита все се каня да ти кажа, този твой Калоян такава готина муцунка е направил.
Jorjito- следващия път не я пускай тази лъжлива съседка. Каква безотговорна жена!!!
Ели 83 така я, този Кредор влиза почти като мен  Joy Аз сега като си спомня как нахълтах тук hahaha направо си сложих снимките в сайта и няма представяне, няма нищо....обаче вие ми простихте де, аз като незнаех  bouquet Та Кредор, вземи ни покажи малко снмки поне  Laughing

Приятен ден на всички,
днес съм в едно готино насторение, дано да ви го предам и на вас!!! Та исках да ви кажа, че съм много радостна, че попаднах тук bowuu

# 271
  • Варна
НАН,Честита ви годишнина.Мнооооооооооооого щастие и любов ви пожелавам. И здраве естествено Hug.
Няма ли да се бракувате? Heart Eyes married
Ели83,ами дали ми е познала newsm78.То е много ясно че на едно бебе на възраста на нашите му растат зъби,твърде е възможно да има и колики,вероятно и пада Confused.......по важното е че днас мчалкия е мноооооооооооого по -спокоен/чук-чук, Praynig Praynig Praynig, fingerscrossed/.може би около 40,50 мин вече си играе сам,а аз успях да лъсна плочките в банята Embarassed
Ще видим по-нататък Praynig
Нани,дано няма реакция от шоколада Hug,а тая бабка не е само врачка,а и лее куршум.Мисля че има разлика newsm78аз
глутена мисля да го ваведа след 7 месец,жълтъка също Peace,а сиренето по-нататък Wink

# 272
  • София
Nanny, много ми стана мъчно като прочетох за историята на Данката със шоколада. Напомни ми за една моя безумна случка. Яна беше на 3месеца. Бях яла шоколад и явно някакво мини, мини парченце е останало по дрехата ми( не ми се е случвало да ходя с храна по дрехите си- ужас, но за беда тогава се случи). Събличаме Яна за баня и докато се обърна за секунда, гледам около очите и устата и кафяво. Стреснах се адски много. Първо помислих да не е кръв, но като го поогледах малко установих какво е. Естествено, каквато съм паника се обадих веднага на лекар.  Joy Тя много се смя, успокои ме, че от такова малко количество нищо няма да се случи и да и дам повече вода за всеки случай, за да се разреди  #Crazy Доста странно, но...Яна не пиеше вода и аз си останах само с чакането и притеснението. След банята си заспа спокойно, нищо друго не се случи!!!
Сега си нагушкай Данката и не се притеснявай. Със сигурност едно облизване, не е значително количество.

# 273
  • През девет земи в десета
Айде ние отиваме при мама,днеска даже закъсняхме,другите съботи се изнасяме по-рано,приятно писане ви пожелавам Joy
Нан,честита годишнина,мисля,че бракуването не е най-важното,по-скоро разбирателството е от значение,та още дълги години да празнувате cheers
Нанни,лощото е,че в действителност,не изглеждам такава мадама като щерка ми,имам пиърсинг и се обличам предимно с дънки и маратонки Mr. Green и тя има де Joy
Бетта,днеска мислех да наминеме към вашта градинка,то пък времето се развали #Cussing out
Ще оставя беба на мама и право в МОЛ-а Mr. Green
Да се похваля,от известно време Цвети пие вода от най-обикновена чаша,водата е без захар естествено.Чао засега,изчезвам Stop

# 274
Я да питам мамите с повече опит-кога бебчовците разбират значението на думите "пиши" и "аки"  newsm78 .Дали ще можем лятото да пишкаме навън ?
Пиги ,къде ти е пиърсинга ,ако не е тайна  Peace
аз преди също имах на корема,обаче като забременях,го махнах в 4-я месец,защото лекарите казаха,че не трябвало да го нося/а и аз не си показвах корема по време на бременността  Simple Smile /И сега дупката ми е зараснала от едната страна,мисля да си я пробия пак,че вече нямам корем,трябва само да го стегна малко.

# 275
Честито на нашите сладки бебчовци днес - Емилия, Ивайла, Павел и Георги!
да са живи и здрави, много послушни и весели дечица   bouquet Hug Hug Hug Hug

N_A_N честита годишнина!!! пожелавам ви още дълги, дълги години съвместен живот, много здраве и късмет!!!

Nanny, не се притеснявай, ще видиш, че всичко ще бъде ОК!

jorjito, аз по принцип на гледачки и врачки не вярвам, но леенето на куршум е нещо съвсем различно от това. и на мене като дете са ми ляли заради някаква уплаха.

Slyncho, за съжаление не мога да ти помогна, защото ние все още нямаме никакви признаци за озъбване  newsm78

didi_fiesta, браво на малчо. сега вече трябва много да внимаваш, че я виж някоя сутрин се озавал при тебе в леглото  hahaha Joy Joy Joy

lalarotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

и да ви кажа вчера как "окастрих" нашия тати: влезна в банята да се постригва с машинката. остави,че всичко стана в косми, ами ме забави с излизането, трябваше да му хвана врата, да го оформя отзад и разбира се да почистя. обаче аз нещо така се замислих и отплеснах и съвсем забравих, че представката на машинката е за нула номер и като погледнах - отзад на врата един триъгълник без коса  ooooh!  Embarassed ужас!!! ама наистина го направих без да искам. преди малко излезе и каза, че ще ходи на фризьор  newsm78

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 13:33 от dew

# 276
Привет момичета и Кредор!   Hug
Честити месечинки на Емилия,Ивайла,Павел и жорко!
Здрави и послушни да бъдат и да им изникнат всички зъбчета без проблеми Praynig
Честита годишнина на НАН! Бъди обичана, уважавана и щастлива майка   bouquet
Nanny-не се обвинявай, това е много малко количество, което и облизало бебчето и не вярвам да има последици Praynig
didi_fiesta - браво на момчето, но бъди вече много внимателна, защото и Венци прави този номер от една седмица насам и вече прескача по-големи препядствия - постоянно съм нащрек. ooooh!
Slyncho- не сме имали хрема с никненето на зъбчето, но затова пък бяхме с висока температура 2 дни. Капи физиологичен разтвор или сварена лайка.
pigi - ти веднъж беше споменала, че си се закарала сама до родилното  Shocked и тогава пак се пулех, но ме разсмя с това, че са ти иззели колата да не се самоизпишеш Joy . Евала ти давам - изобщо не ти личи, че си родила толкова деца-говоря за кг.
 welcome на мама Янак и малкия Филип - моля за извинение, но снощи изтървах да ви поздравя  Embarassed

# 277
dew - добре си подредила мъжлето  Joy Joy Joy

# 278
момичета, днес е Задушница - нека Господ прости на всички души горе на небето, а малкото ангелче на delux69 да почива в мир  Flowers Rose

# 279
  • Варна
момичета, днес е Задушница - нека Господ прости на всички души горе на небето, а малкото ангелче на delux69 да почива в мир  Flowers Rose
Praynig Praynig Praynig

# 280
Да, така е, Задушница е. Нещо ми се е скапало настроението, тъпо ми е от няколко дни, една друга тема във форума ми припомни разни неща и както винаги, естествената ми защита се включи и от там снощното ми уливане.  Embarassed Радвам се, че сте се посмяли, имаме нужда всички от разтоварване.   bouquet

И аз се моля за всички ангелчета на небето, едно от които беше човекът, който най-много обичах на света и много ми липсва.  Дано са по-щастливи там където са! Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 14:29 от lala

# 281
Дю, и ти ме накара да се посмея  Grinning   bouquet

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 14:37 от lala

# 282
  • somewhere over the rainbow
Да ви кажа, от няколко дни забелязвам у Даяна зачатъци на мисъл Thinking Откакто седи стабилно се заиграва по 1 час с онези играчки, за които ви споменах hahaha И я наблюдавам - реди ги и ги мести по някакъв пинцип. Е, само тя си го знае де baby_neutral, но определено е много съсредоточена и размишлява smile3523 При вас как е?
Даа, Задушница е Cry А аз сутринта, без да знам, си поплаках на онази новата песен на Кристина Агилера, дето баща й я води на цирк. Досега тя не ме е разплаквала и даже се учудих,защо сега ми подейства така...а то било Задушница Tired Да почиват в мир! Flowers Rose

# 283
  • somewhere over the rainbow
Ето и едно предложение за заглавие на следваща весела темичка:
ЮЛСКА мама бебето приспива, бърза тя към форума - от смях да се залива!
Поне аз съм така Embarassed

# 284
 Нека Господ да прости на всички горе на небето- Да почиват в мир People Angel , а нас- долу на земята да благослови! goodandevil
 N_A_N: Беше постнала преди мен, та не видях , че имаш повод да празнуваш. Бъди щастлива, обичайте се, радвайте се един на друг всяка минута и най-вече на малката умница Дая! Flowers Rose
dew hahaha smile3553
Иси: Очакваме творчеството ти в новата темичка, да не офейкаш нанякъде точно сега! Naughty
По повод заглавията, по старо му ли ще караме или ще пуснем анкета?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт