Красиви и след брака и детето

• 28 831
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Е що па не? Права е Лъвица, има ли слаби бременни? Има. Значи може. Stuck Out Tongue Winking Eye
Впрочем, познавам една-две жени, докато бяха в майчинство направиха докторантури. Която от вас не е защитила докторска степен, докато е гледала тодлър, хич да не ми се хвали колко е поддържана (интелектуално).

# 511
Аз бях така,  наддадох само на корем поради факта, че последния триместър имах такива зверски киселини, че ядях на минимума и спях полуседнала.
Освен това от родилния дом излязохме, чакайки резултати от цитонамазка, заради кървене от  едната гърда. И пак рязко ми се отяде.

А някакви неориентирани мацки ми се радваха колко добре съм се била запазила.
Въобще, съветът ми е всяка, която я напъва да поучава и дава оценки на визията на майка с малко дете да си затваря устата.

# 512
Между другото, аз имам приятелки, които по време на бременността бяха толкова слабички, че по-слаби от преди бременността, само коремите им стърчаха. Трябва ли сега да кажа, че да качиш 25 килограма е пълна немарливост и явно някои хора изобщо не се поддържат по време на бременността? Отпуснали са се, отдали са се на мързел и вместо да бъдат мотивирани и с правилната нагласа, са заприличали на нищо, защото видно може и да си супер слаб, след като аз имам такива примери?

Дам, изкарах кошмарна бременност, след раждането бях минус 12кг от преди забременяването. Представете си Мортиша Адамс с корем, така изглеждах.

# 513
Янтра, единият ми син е в Спортен университет. Позволи ми и на мен да имам идея от спорт, кг, натоварвания и т.н.

Че да не би да са едни и същи изискванията към лекоатлетите и тежкоатлетите? Юсеин Болт с подходяща физика ли е да играе ръгби или да вдига тежести?

# 514
  • София
Карлос Насар според гугъл е 1.78 m и 89 kg. Веднага да му се обясни, че не е здравословно и трябва да свали.

# 515
Е защо не е 100? Аз виждам разлика поне 10 кг...

# 516
  • София
И десет санта надолу...

# 517
Тя темата много се е видоизменила от началния пост, но аз да си кажа. Дразни ме това вкарване само в една роля, когато станеш родител. То пак съм си аз, но имам една доста голяма отговорност в повече. Родителите на малки деца малко им е шок липсата на време само за себе си, както преди, но има го и този момент. Дори без посещение на маникюрист може да имаш красиви ръце, макар без лак, къс и поддържан нокът. Има и варианти за коса и грим, които са по не изискващи време. Може да изглеждаш добре и в небрежно облекло, усещането е от вътре.
Аз лично бебе не бях виждала от близо когато преди 10г родих голямата си дъщеря. Веднага ми светна колко времеемко е упражнението и затова децата ми са с голяма разлика. Чист егоизъм. Нямаме баби, които да гледат бебе/дете по цял уикенд или пък да сме на почивка сами. Затова много бързо се организирахме така, че единия да покрива другия по лични ангажименти. Като тръгнат по градини/училища, детето през деня е ангажирано и време има.
С малката всичко беше в пъти по-лесно. Защото шока го няма, знаеш кое, как. Да, известно време ми се наложи да съобразя това, онова. Но ето вече почти година откакто и на работа се върнах, и нещата си се канализираха. Реално като се появи дете, ти вече завинаги си и родител, не може никога да не си върнеш предишната рутина до известна степен. Да, не мога да си позволя да си запиша час за фризьор например без да съобразя с това мъжа ми да е вкъщи, НО пак мога, дори сега пиша точно от салона 😁

# 518
  • София
Едни и същи килограми при мускул и при сланина изглеждат напълно различно.
Вкл. зависи от практикуваният спорт, защото се развиват различни мускулни групи.
Дори и да не отчитаме височината и структурата на тялото, въпреки неимоверното ѝ значение.

# 519
Напълно е възможно заради заболяване и/или хормонални проблеми жената да  е много пълна и след раждането и да е трудно да отслабне, не е въпрос на воля и желание. Понякога трябва много време за лечение, а понякога не може никога да си върне килограмите. И това не я прави неподдържана. Неподдържана е да спре да се къпе редовно и да ходи със скъсани и мърляви дрехи, да няма физически и психически проблеми и да се заседи без движение и без да подбира как се храни. Останалото е въпрос на навик, възможност и воля да го направи. Пък ако мъжът ще тръгне да изневерява, понеже жената, която е родила, има здравословни проблеми, си заслужава да му попадне някоя любовница, дето ще го изцеди, смачка и зареже, и въобще заслужава и жена му да го зареже.

# 520
Аз познавам и от двата типа жени:
И двете ми приятеки са раждали, едната със секцио, другата без.
И двете са в перфектна форма сега, дори не са тренирали във фитнес, просто упражнения вкъщи
Майка ми не е качвала много по време на двете си бременности, на едната аз бях свидетел.

Една позната е доста пълна, но красива жена с две деца.Каза ми, че преди децата е била кльощава ( не знам вярно ли е разбира се) и така и не е  свалила.

В по-голямата част, жените с деца които познавам са много стегнати и хубави, дори и на 50, но са се постарали да спортуват.

За бюста, мисля че зависи колко е бил голям - малките гърди като цяло не се повлияват според мен толкова от кърмене, колкото големите.

Майка ми казва, че определено са по-зле при нея, приятелката ми е с малки и няма разлика.

# 521
  • France
Руми, как успя за 2 седмици? Дай know how.
Като живееш зад дъгата Wink

Здравословната норма е с много широка амплитуда. Около 16-18 кг по памет. И всеки лекар ще ви каже, че да си под също е много проблематично. А за да изглеждаш инстаграмски наистина трябва да си поне леко под долната граница.
И наистина, от опит, много тежко карах всеки вирус, когато бях поднормена.

По темата - в общия случай килограмите се връщат, но с това не ставате като преди. Съжалявам, че разбивам тази надежда.

# 522
Жените сме много жестоки една към друга. Аз по принцип се глася и тн, но например днес сутринта трябваше да изтичам до аптеката, че сме с грип и цяла нощ детето вдига до 40 градуса и не съм спала. Еми не съм слагала спирала и гланц. Даже после видях, че имам капка от сиропа му на панталона. И сигурно някоя бг мама си е казала “ Ах каква мърла”. Пука ли ми в тази ситуация реално?

# 523
Ама това, че при теб не се е случило така, не означава, е на някой друг няма да му се случи. Не знам кога ще спре това плашене от жените с деца към все още нераждалите. Ми за мен това беше се превърнало в основен страх и причина да отлагам забременяване. То сума ти народ ти обяснява как тялото нямало да е същото, стрии ще имало, килцата можело да не свалиш, долу пък какви ужасяващи неща съм слушала, че се случвали, отделно после и за раждането така те плашат "оооо часове мъки и страдания, разпорени, шити на живо, молели за секцио, ама било късно и скачания по корема и още и още. ... Кошмари сънувах хорааааа от тъпотиите, които знайни и незнайни женици са ми разказвали .. и кво? Накрая си казах"майната им, това, че при тях нам си кво станало, нищо не значи" и се реших да имам дете. И о, чудо, нищо от това бе ми се случи. Ни стрии, ни килца, ни нищо. Имам само един тъъъъничък белег като косъм дето и с бански не се вижда. Да, родих секцио, с пълн аупойка и нищо не разбрах, освен че заспах с корем, а се събудих с бебе, без болка, и за половин час. Гърдите ми са същите въпреки кърменето година и половина. Да, малки са, сигурно е затова. С една дума, същата съм си, както и преди. Така, че това, че вие не сте, не означава, че няма други, които са. Стига с това плашене, стига с тая комплексарщина.

# 524
Много генерални заключения - никога не с става както преди. Точно лекарите ще кажат, че един случай с друг не си прилича никога.

В толкова добра форма 50-годишни има, като фитнес, фигура, здравословен статус, че скриват шапката на 25-годишните, но не са с нагласа "I can`t". Един пример само Гуен Стефани, която изглежда фантастично(след 3 деца). И преди да се възрази пластични хирурзи, не, не са само пластичните хирурзи, не и при този ефект при нея. Начинът й на живот от млада възраст е изключително интересен.

Та, една родила ли няма да може. Родилките не трябва да се третират като болни, с уточнението, че няма усложнения, подразбира се.

Общи условия

Активация на акаунт